سلامهر کالا یا محصول خدماتی یا تولیدی که از بازار می خریم, علاوه بر پول مصالح مورد استفاده, پول کار انجام شده, پول حمل و نقل, سود فروشنده و غیره رو می پردازیم. این تابع هزینه رو که برای هر خط تولیدی و ... نوشته می شه و بررسی میشه رو من از خودم که در نیاوردم.
امیر جان حرف شما درست من که نگفتم از خودتون در آوردیدمنظورم اینه کسی که زیاد عکس رو شاسی نمیچسبونه زیاد بصرفه نیست ،بیشتر منظورم اینه تو خرید شاسی بطور مثال60*40 رو بخواهی 5 هزار بخری خیلی بهتره:چرا؟؟
1-چون تو خرید MDF باید سایزی که بخواهی بخری تو بازار اونم MDF خام،خوب خارجی 8میلش چون هیچ کسی خورده کار نداره یا باید دل به دریا بزنی یه صفحه 2-3 متری رو بخری و هر اندازه ای که میخواهی استفاده کنی،گیریم تیکه ای هم پیدا کردید اونم با چه قیمت طرف بگه یه چیز پرت میگه این چوب فروشا هم از آب گل آلود هم ماهی میگیرن چون خودمون هم نمیتونیم برش بزنیم مجبورن حق برش هم خواهن گرفت.
2-برای نوار هم نوارهای کاغذی رنگارنگی هستش تو بازار تو همین دروازه شمیران پر هستش اونم از جنس اطو کشیده که ساده ترینش هست من یه تیکه دور ِّ در کشو میزم کشیدم بعد از یه مدتی تیکه شده اگر هم میخواهید از این نوارها استفاده کنید حتما حتما نوار رو پهن تر بگیرید تا بعداز چسبوندن با کاتر یا دستگاه مخصوصی داره که مثل کاتر شاسیتون باید بین این دو طرف تیغه بیفته تا لبه کار رو نرم برش بده اگر هم نشد باید با کاترهای موکت بری این کار رومیشه کرد.
3-در مورد پشت کار هم تو شرکتمون ارزون ترین تیغه ای که میشه پیدا کرد1500 هستش اونم چینی، خوبی این نو تیغه ها مخصوص شیار هستش از اسمش هم پیداست که بهشون ما شیارزن میگیم که سایزهای مختلف داره با همین دریل های خونگی هم میشه شیار داد مشکل اینجاست که دریل رو نمیشه به یه اندازه رو صفحه تکون داد مجبورن باید دستگاه فرز دستی داشت که اونم هزینش گرونه که کمترینش50-60 هزار هستش.
4-در مورد چسب دو طرفه من تا پهنای5 سانتش رو تو اول خیابون فردوسی شبرنگ فروشها دیدم ولی به پهنای شاسی که میخواهید نه:( چسب دو طرفه هم اسفنجی وشیشه ای داره که شیشه ایش محکم تر هستش که تو شاسیهای آماده هم استفاده میشه
ودر آخر هم اگر کسی خواست بسازه حتما طرف چسب رو سطح کار رو خوب سمباده بزنه تا چسب به خوبی رو MDF خام بچسبه
درمورد قیمت من زیاد خبر از بازار چوب ندارم تو چون بیشتر چوب فروشهای دروازه شمیران یا همشون بگم بتره از اونجا رفتن همگی یا طرف شهرک صنعتی عباس اباد ورامین یا شهرک خاوران کیلومتر14 جاده امام رضا هستن.تیغه هم گفتم از1500 داریم به بالا.دستگاه فرز دستی همگمون کنم چینی اون50-60 هزار باشه اونم گمون کنم.منتها عرض کردم در تعداد زیاد جواب میده. حالا اگه شما لیست همه قیمت ها و قیمت بازار و رو بگید فکر کنم بتونم حساب کنم.
هرکی تو کار خرید وفروش MDFهستش خودش رو لو بده براش بد میشه هاااااااااااااااااا:cool:کسی که تو کار MDF هستش از من وشما وارد تر هستشپ.ن: حالا اومدیم بین این همه آدم یکیشون کارش MDF بود. بذار حداقل اون یاد بگیره!!!