با سلام
دوستان بازار را نیز اگر جستجو کنند شاسی های اماده با قیمت های خوب در بازار موجود هست
ابعاد 40*60 با قطر 8 م م به قیمت 1600-2000 در بازار موجوده ( البته اگر بگردید پایین تر هم پیدا میشه )
دیگه کار هم ساده می شود
با سلام
دوستان بازار را نیز اگر جستجو کنند شاسی های اماده با قیمت های خوب در بازار موجود هست
ابعاد 40*60 با قطر 8 م م به قیمت 1600-2000 در بازار موجوده ( البته اگر بگردید پایین تر هم پیدا میشه )
دیگه کار هم ساده می شود
شاسي آماده خيلي راحته خوب!
هم جاي ميخ داره و هم چسب مناسب روش خورده. اما متاسفانه بنده جايي نديدم كه تخته شاسي بفروشن. عكاسيهايي كه چاپ عكس هم انجام ميدن معمولا دارن و ا گر بخوايد عكستون رو هم روش ميچسبونن. اما اخيرا من پرسيدم 20*30 هشت ميليمتر رو گفتن 4000
اين قيمتي كه شما داريد خيلي مناسبه. ميشه بگيد كجاها پيدا ميشه به اين قيمت؟
عکاسی ، حقیقت است و سینما حقیقتی است 24 بار در ثانیه. (گدار)
www.monatehrani.co.cc
www.monatehrani.propicnet.com
اقاي مرادي بنده منتظر آدرس اون تخته شاسيهايي هستم كه فرموديد
امروز ناصر خسرو
شاسی اماده با قطر 8 م م
10 در 15 : 250
13 در 18 : 400
16 در 21 : 750
20 در 25 : 1000
20 در 30 : 1100
30 در 40 : 2050
گویا قیمت ها چند روزی هست که بالا رفته و این قیمت فاکتور خرید یکی از فروشنده ها می باشد
بدلیل ضیق وقت نتوانستم کل ناصر خسرو را جارو کنم :biggrin:
ویرایش توسط Hamid Moradi : Tuesday 12 January 2010 در ساعت 14:32
یک محل دیگر در غرب تهران که می توانید ام دی اف برای ساخت شاسی بگیرید باغ فیض است. اشرفی اصفهانی، خیابان ناطق نوری. پر است از کارگاههای کابینت سازی که میتوانید تکههای اضافی که به سایز مورد نظر شما بخورد را به قیمتهای خوبی بگیرید. ولی قیمتی که دوستان برای شاسی آماده گفتند بسیار عالی است و من فکر نمیکنم بتوان ارزانتر از آن در آورد.
یه سوال خیلی مبتدیانه دارم...
می خوام عکسام رو چاپ کنم بعد روی تخته شاسی بچسبونم چه چاپی باید بزنم ؟؟؟
لطفا جنس کاغذ + قیمت + ادرس مغازه بفرمایید!
ممنون
فرقی نداره رو هر کاغذی که خوشتان آمد بزنید! یعنی بگویید بزنند!
تمام لابراتوار ها می توانید چاپ کنید . مثلا همین دکمه چاپ عکس بالای صفحه را بزنید و به آدرس فوق بروید.
معمولا سایز های بالاتر رو رو روی کاغذ های پروفشنال چاپ می کنند که به ابریشمی معروف است و مثلا تو سایز 50 در 70 اش 1000 تومان گران تر است.
در باره کاغذ . . .