سلام ،
کاغذ مناسب برای پرینترهای رنگی لیزری از کجا می توان پیدا کرد ؟
سلام دوستان
من امروز کاغذ با مشخصات زیر رو خریداری کردم
viuna premium silky photo paper
ولی توی نرم افزار پرینترم گزینه ای برای کاغذ سیلک نیست فقط مات و براق رو برای کاغذ عکاسی مشخص کرده چیکار کنم
مدل پرینترم
HP 5550
اغلب در پشت بسته کاغذ نوشته شده است که در کدام حالت پربنتر های مختلف بهترین نتیجه را دارد.
اما یکی از گزینه های پرمیوم ( به جز گلوسی ها ) را انتخاب کنید.
اگر سایت سازنده کاعذ هم وجود دارد به آن وارد شوید و پروفایل را داونلود کنید.گاهی با پروفایل های Universal Instant-dry Semi-gloss Photo Paper هم نتایج خوبی می توان گرفت.
http://h10088.www1.hp.com/cda/gap/display/main/index.jsp?zn=gap&cp=20000-13698-16022-14355^81765_4041_100__?
http://h10088.www1.hp.com/cda/gap/display/main/index.jsp?zn=gap&cp=20000^149976_4041_100__
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
من قبلا از کاغذهای کانن وپرینتر 5200 که نتیجه خوبی داشت استفاده میکردم تا اینکه این کاغذها وارد نشد و من با کاغذ دیگه ای نتیجه خوبی نگرفتم الان میخوام a3 بگیرم اگه فرض بر هماهنگی کاغذ و چاپگر باشه پسشنهاد شما چیه ؟
درود بر همگي
من يك دستگاه پرينتر ليزري رنگي دارم و از كاغذهاي مخصوص ليزري رنگي 100 الي 200 گرمي استفاده مي كنم كه شفافيت و براقيت لازم جهت عكس را ندارند از چه كاغذي بايد استفاده كنم كه عكسها براق شوند؟
سلام دوست عزیزمن يك دستگاه پرينتر ليزري رنگي دارم و از كاغذهاي مخصوص ليزري رنگي 100 الي 200 گرمي استفاده مي كنم كه شفافيت و براقيت لازم جهت عكس را ندارند از چه كاغذي بايد استفاده كنم كه عكسها براق شوند؟
لطفا مدل پرینترتون و مارک کاغذ رو هم ذکر بفرمائید تا بهتر بشه راهنمایی کرد.
(توضیح: در پرینتر های لیزری چون لایه تونر روی کاغذ رو میگیره از نظر براق بودن در سطح پرینت جوهرافشان روی گلاسه نیست. یعنی اگه دو نمونه پرینت روی کاغذ گلاسه، یکی با لیزری و دیگری با جوهر افشان رو کنار هم بذارید نمونه جوهر افشان براق تر و شفاف تر به نظر میاد ولی در مورد کاغذ های سبک تر نتیجه کاملاً بر عکسه... من نتیجه ماشین چاپ لیزری خودم konika minolta 350 رو با Epeon R290 مقایسه کردم و نتیجه اونی بود که عرض کردم ... کاغذ هم 100 و 200 گرم mondi و گلاسه Fuji 260 )
مرسي از راهنمايي سريعتان
مدل پرينتر من كانن iSENSYS_MF8450 مي باشد و از كاغذهاي 100 الي 200 گرمي مارك mondi استفاده نمودم كه عكسها غير براق مي باشند. از چه كاغذي مي توانم استفاده كنم كه عكسها براق تر گردند