صفحه 1 از 2 1 2 آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 1 تا 10 , از مجموع 16
Like Tree51تشکر

موضوع: پرینتر یا چاپ لابراتوری یا قاب عکس دیجیتال ؟!

كاربر همراه Mohamad_Ali آواتار ها
    تشکر کرده
    5251

پیش فرض پرینتر یا چاپ لابراتوری یا قاب عکس دیجیتال ؟!

سلام.
    مدتی هست من عکس که میگیرم خانواده و اشناها ازم میخواند که عکس ها پس چی شد؟!
    من عکس ها را روی سیستمم میریزم و برای بعضی از اونها که کامپیوتر و غیره دارند با فلش بهشون میدم.
    ولی مثلا پدر و مادر و اجدادم(پدر بزرگ و مادر بزرگ) و بعضی از اقوام توانایی استفاده از کامپیوتر و غیره را ندارند به قول خودشون نسل سوخته اند! بنابراین هیچوقت نشده عکس هایشان را ببینند.یا مثلا یک تفریح خانوادگی که میریم همه نمیتونند عکس ها را تماشا کنند...

بنابراین به این فکر افتادم تا با یک وسیله ای عکس ها را برایشان اماده کنم.

به این سه گزینه توی ذهنم رسیدم.میخواستم کمکم کنید تا انتخاب خوبی داشته باشم.

کدومشون به صرفه تره؟کدوم کیفیت و ماندگاری بهتری داره؟
    درکل کدوم روش عاقلانه تره؟

درهرصورت از تمامی شما ممنونم.
    Nikon D90 l 18-105 l 105f2.8 l 50 f1.8D l SB700

كاربر فعال Daruosha آواتار ها
    تشکر کرده
    1873

من هم وقتی دوربین دیچیتال خریدم، بعد از 3-2 ماه، در مراسم های مختلف به من احازه عکاسی نمی دادند!! چون عکس می گرفتم؛ ولی از چاپ خبری نبود.
    چاپ خانگی با printer های حرفه خیلی مقرون به صرفه نیست (البته در مقایسه با lab ها). اما امکان calibration دقیق رنگ ها و color rendition را در اختیار شما قرار می دهد. چند سالی هست که Canon ادعا می کند printer های سری Pixma دارای جوهر ثابت هستند و کیفیت رنگ عکس با گذشت زمان از بین نمی رود.

از همه اینها که بگذریم، من یک printer مدل Canon Selphy CP740 خریدم و عکس های خانوادگی را با آن چاپ می کنم. برای کاربرد های اینچنینی، راه حل بدی نیست. عکس های خودم را هم به Lab می دهم.
    F.KamranNia، M. Beyrami، Mohamad_Ali و 3 نفر دیگر تشکر می‌کنند.

كاربر همراه F.KamranNia آواتار ها
    تشکر کرده
    5191

سلام
    این دغده ایست که من هم دارم ، یعنی دوست دارم عکس را تحویل بدهم ، و بازخورد های خوبی هم گرفته ام . در یک جمله بگویم این کار را دوست دارم. البته برای من دیگر از فامیل هم گذشته و در بعضی موارد کسانی هستند که کلا نمی شناسم و شماره می گیرند و بالاخره به طریقی به عکس می رسند . گر چه من در این مورد خیلی تنبلم ولی سرانجام انجام می شود . به نظر من عکس را در لب چاپ کنید ، هم به صرفه است هم کیفیت و ماندگاری بهتر ، البته باید یک خوبش رو پیدا کنید .
    Daruosha، Mehdi Rojaie، Mohamad_Ali و 1 نفر دیگر تشکر می‌کنند.

كاربر فعال nadersharp آواتار ها
    تشکر کرده
    2187

مثل اینکه این مسئله اپیدمیه.
    من هم با شما موافقم. البته برای چاپ عکس بهتره گاهی عکس رو در ابعاد کوچک میتونید کنار هم بچینیدو یک چاپ بگیرید. اینطوری از حداقل چاپ 10-15 هم بهتره.
    بهنام صفری king4 یه همچین کاری رو البته برای مدل پرتره با عروسی درست کرده.

استفاده از قاب عکس با هزینه ای حدود 50 تا 100 تومان هم برای تفریح بد نیست.

من کلا از یکارگیری ادوات چاپ در منزل مگر در مواردی که فرد حساس باشد مخالفم چون هزینه جانبی بالایی داره و دردسرش بیش از حسنشه.
    Daruosha، F.KamranNia، Mohamad_Ali و 1 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    نادر مسلمی

كاربر آشنا Hossein Nasiri آواتار ها
    تشکر کرده
    168

استفاده از پرینتر برای عکسهای خانوادگی بعلت اینکه فیلتر uv روی عکس چاپ نمی شه ماندگاری کمی داره و بعد از یه مدتی عکس یه لایه ی زردی روی عکس می شینه
    به نظر من چاپ با lab بهترین گزینه است.
    در مورد قاب دیجیتال هم که کلا چیز دیگریست!
    Mohamad_Ali و SinaVT تشکر می‌کنند.

كاربر فعال Daruosha آواتار ها
    تشکر کرده
    1873

چاپگر های Canon Selphy یک لایه UV روی عکس می کشند. روش چاپ آنها هم رنگ از روی ribbon با حرارت روی کاغذ منتقل می شود. دقیقا مانند دستگاه های تجاری چاپ کارت.
    M. Beyrami، nejatinezhad، Mohamad_Ali و 2 نفر دیگر تشکر می‌کنند.

تشکر کرده
    5251

از اینکه چاپ لابراتوری به صرفه تر از پرینتر هست که شکی نیست از لحاظ کیفیت هم لابراتوری خوبه اما پیدا کردن لابراتوری خوب و بردن عکس و پس گرفتن و ... دردسر های شیرین ولی خسته کننده ای داره!
    حرفی از قاب عکس دیجیتال دوستان نزدند!
    شناخت نیست یا تنوع کمه یا کیفیت خوبی ندارند یا...؟
    یادمه یه تاپیک هم درموردش بود که متاسفانه پیداش نکردم.
    بازم دوستان اگر نظری دارند ممنون میشم راهنماییم کنید.

كاربر همراه
    تشکر کرده
    5034

والا در مورد مصارف عمومی یا بهتر بگیم خانوادگی و شخصی فکر نکنم چیزی جای یک چاپ 10*15 ماتِ یک لابراتوار خوب رو بده. بنده تا حالا با پرینتر رنگی عکس چاپ نکردم چون اصلا احساس نیازش رو نکردم
    در مورد قاب عکس دیجیتال این نکات به ذهنم می آد:
    1- معمولا با برق کار می کنند و من نوع باطری خورش رو ندیدم، با این حساب زیاد قابلیت جابجایی رو نخواهد داشت و اون هم اگر باشه با یک سیم طولانی.
    2- هر چی باشه یک منبع نوری هست و به نظر من تو خونه آلودگی نوری ایجاد می کنه. فکر کنید دارید تلویزیون می بینید و اون قاب عکس هم داره واسه خودش اون گوشه بالا پایین می پره و عکس عوض می کنه،خیلی حواس رو پرت می کنه و باعث عدم تمرکز می شه. مثل این تابلو های تبلیغاتی تو خیابون.
    اسکرینش هم که کوچک و شاید چند نفر هم خوب نتونن عکس ها رو ببینن.(منظورم تغییر رنگ و تصویر با زاویه در LCD ها است)

به نظرم نمیشه ازش همیشه استفاده کرد و فقط می تونه جنبه موردی و تفننی داشته باشه.

با تشکر
    ویرایش توسط SinaVT : Friday 4 February 2011 در ساعت 17:47
    F.KamranNia، Mohamad_Ali و SORENNA تشکر می‌کنند.
    آن کس که نداند و بداند که نداند/لنگان خرک خویش به منزل برساند
    آن کس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند

كاربر ويژه Amir Mohebi آواتار ها
    تشکر کرده
    8560

اگر در هر میهمانی خانوادگی عکس می‌گیرید و می‌خواهید برای پدربزرگ‌ومادربزرگ عزیز اسباب خوشحالی شود، از نظر من بهترین راه همان قاب عکس دیجیتال است. به چند علت:

- به صورت اسلاید شو است و چشم‌نواز است
    - هزینه قاب را حذف می‌کند، مخصوصاً که معمولاً تعداد محدودی عکس قاب می‌شوند اما در یک اسلایدشو تعداد بسیار زیادی عکس میتواند باشد
    - برای فاب عکس دیجیال می‌توانید خیلی وسواس به خرج ندهید و به قولی picky نباشید و عکس‌های معمولی را - که در حالت معمولی برای چاپش اقدام نمی‌کنید - آن‌جا بگنجانید
    - یک میهمانی جدید و عکس‌های جدید تنها برای شما دردسر به همراه‌بردن نوت‌بوک و اضافه‌کردن عکس‌ها روی کارت دستگاه است
    - هزارجور امکانات لوس دارد که شاید بعضی‌هایش به کار بعضی‌ها بیاید (تقویم و ساعت آلارم و پخش ویدیو و موزیک اسلاید‌شو و .... )
    - ممکن است گاهی چشمی‌عکس‌دیده را نیز در تاریکی ناگهان به خود جذب کند و نیم ساعت با دیدن خاطرات سرپا نگهدارد

خلاصه به نظرم بهترین اسباب بازی برای وابستگان علاقمند و خواستار عکس دور از کامپیوتر است. ای کاش در آینده این قاب‌ها را می‌شد اینترنتی به روز کرد (که حتماً این اتفاق خواهد افتاد)
    Daruosha، Kourosh Kahal، Amin Zarif و 7 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    امير علي محبي
    نورپردازی پرتره در استودیو | [instagram: amir_talkbylight]

تشکر کرده
    5251

ممنون
    مدل خاصی برای این قاب ها سراغ دارید؟
    چیزی که قیمت معقول و شناخته شده باشد؟
    کسی از دوستان این قاب ها را امتحان کرده که مثلا چه فرمت هایی پشتیبانی میکنند و کیفیت تصویرشون چطوره؟

صفحه 1 از 2 1 2 آخرینآخرین