با سلام .
من همیشه برای چاپ عکسهام مشکل دارم و هیچوقت نمی تونم اون چیزی رو که دلم میخواد از لابراتوار تحویل بگیرم . همیشه مشکل تنظیمات رو دارم . مثلا این بار یه سری عکس دادم برای چاپ . واقعا عکسای منو داغون کرد آخرش هم گفت اشکال از عکس برداریتون بوده عکستون خیلی کنتراسه !!!!!!!!!!!!!! تازه من کنتراسشو !!!!!!!!!! 3 درجه کم کردم . در حالیکه چیزی که من روی مانیتور خودم می بینم اصلا کنتراست بالایی نداره . بقیه عکسها هم خیلی تیره شده . در ضمن مقدار قرمزشون خیلی زیاده در حالیکه تنظیمات پشت عکس نشون میده که ایشون magenta رو هم چند درجه کم کرده . البته من قبل از چاپ سایز بزرگ یه بار عکسهامو دادم در سایز 10 *15 هم به صورت نرمال و هم با تنظیم رنگ خودشون چاپ کردن و نتیجه قابل قبول بود اما وقتی سایز 30 *40 چاپ کردم خیلی خیلی بد شد .
حالا سوالی که دارم اینه که برای اینکه نتیجه خوبی بگیرم باید چه کار کنم ؟ آیا باید مانیتورم رو با اونا کالیبره کنم یا اینکه همیشه اولش باید یه چاپ تست بگیرم .
یه نکته دیگه اینکه که عکسهای سایز کوچکم روی کاغذ معمولی بود و سایز بزرگ روی متالیک . میتونه مشکل از این باشه ؟
ممنونم .
(راستی من این بخش رو گشتم همش در مورد پرینتر بود لطفا اگه توی فروم جایی در این مورد بحث شده آدرسش رو بذارید ممنون )