سلام، پرينتر من hp5150 است
اگر ممکن باشد ميخواستم از تجربه دوستان براي کاغذ مات و موج دار مناسب پرينترهاي hp استفاده کنم.
سوال ديگه هم افزودن پروفايل کاغذهاي مختلف به درايور پرينتر مرسوم نيست؟
سلام، پرينتر من hp5150 است
اگر ممکن باشد ميخواستم از تجربه دوستان براي کاغذ مات و موج دار مناسب پرينترهاي hp استفاده کنم.
سوال ديگه هم افزودن پروفايل کاغذهاي مختلف به درايور پرينتر مرسوم نيست؟
ویرایش توسط bf : Wednesday 27 September 2006 در ساعت 20:17
سلام آقاي عاشوري نيا
اميدوارم كه حالتون خوب باشه
پرينتر من HP 7960 ميشه بگيد بهترين نوع كاغذ براي چاپ عكس چي ميتونه باشه ؟
محمد فخار
Canon EOS 400D
Canon EF 70-300mm F4-5.6 IS USM l Canon EF 50mm f1.8 II l Canon EF-s 18-55 F/3.5 5.6
Sigma 17-70mm F2.8-4.5 DC MACRO l Flash Sigma EF-500 DG SUPER l Sony Cybershot P73 l Tripod SLIK Pro 400DX
LowePro Off Trail 1 l Hamma Backpack
والا چند سال شد که دیگه با Hp ها عکس چاپ نکردم.... و نمیدونم مدلهای جدید اون چه وضعیتی دارن.
اما فعلا بهترین کاغذی که میتونم پیشنهاد بدم کونیکا مینولتا (با بافت سیلک) هست که بسته 50 تایی اون رو میشه حدود 15 هزارتومان گیر آورد....
گمان میکنم قیمت مناسبی داره...
کیفیت بسیار مناسبی هم روی کانن ازش گرفتم....
تشکر آرش خان، ظاهرا شما با کاغذهاي ايلفورد و کنون و پرينتر Hp نتيجه مناسبي نگرفته بوديد که همين عامل باعث سوال من شده بود
تجربه من هم با کاغذ 260 گرمي گلاسه بي اصل و نسب آکسون نتيجه چاپ خوب بود (با کمي افزايش روشنايي عکس!)
اما اين کاغذ ضد آب همانطور که شما هم در مورد کاغذهاي ضد آب اشاره کرده بوديد در برابر تابش نور خورشيد مقاومت بسيار کمي دارد اما براي افرادي که عادت به دستمالي عکسها دارند بسيار عالي است
سلام،
من معمولا همه عكسهام رو با حالت Large در دوربين Canon S3 IS مي گيرم (اندازه 2112*2816). پرينتر من Canon Selphy CP510 هست و اندازه كاغذ پرينتم هم 6*4 اينچ هست.
و اما مشكل : هرگاه با اين سايز پرينت مي گيرم بخشي از عكس من مخصوصا در پهنا (Height) بريده (Crop) مي شود به عبارتي ظاهرا پهناي عكس بزرگتر از پهناي كاغذ است و بخشي از آن حذف مي شود. براي رفع اين مشكل بايد با سايز كوچكتر عكس بگيرم يا، بايد عكس رو خودم با سايز مشخصي Crop كنم؟ و اصولا متناظر با سايز كاغذ اصلا استانداري براي سايز عكس وجود دارد؟
پيشاپيش از كمك شما سپاسگذارم
با سلام
یک سوال داشتم دوستان
آیا پرینترهای جوهرافشان که در قطع A4 یا A3 چاپ می کنند توانایی چاپ عکس های پانوراما با طول زیاد رو دارند؟
به عبارت دیگر به عنواان مثال پرینتر Epson R270 میتونه به صورت پیوسته عکسی رو چاپ کنه که عرضش هم عرض کاغذA4 و طولش مثلاً یک متر باشه؟
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
دوستان سلام
من چند تا از عکسهام رو در مانیتور تنظیم کردم و فرستادم برای چاپ. ولی عکسها خیلی متفاوت بودند ، هم تاریک و هم رنگ آمیزی بدی داشتند.
سپس سعی کردم مانیتور و کارت گرافیک را با عکسهای چاپ شده تنظیم کنم. در چاپهای سری بعد نتیجه خیلی بهتر شد. ولی حالا مشکل در مانیتوره. مثلاً تازه فهمیدم که همه عکسهای دوستان رو غیر واقعی میدیدم و همچنین عکسهایی که خودم آپلود میکردم همه از دید من خوب بودند ولی بعد میدیدم که همه راجع به کنتراست و رنگ و ... اشکال میگیرن. :(
کسی میتونه بگه چطور میشه کاری کرد که هم مانیتور طبیعی باشه و هم نتیجه چاپ رو بشه پیشبینی کرد؟
ویرایش توسط Tooraj : Wednesday 28 May 2008 در ساعت 11:30
تورج فارسی
سلام
از لحاظ کیفی و هم چنین از نظر اقتصادی و نیز عکاسی حرفه ای،از بین چاپ کردن و ظاهر کردن شیمیایی عکس دیجیتال کدومو باید انتخاب کرد؟لطفا توضیح کامل بدید ممنون.