این پست برای چندسال پیش بود؟
گمان میکنم آخرین باری که از ملاصدرا رد شدم تابستون پارسال بود که رفتم بستنی منصور!
سالهاست دیگه برای چاپ به فوکا نرفتم و ازشون خبر ندارم.
دیگه در هرخیابانی یک و یا چند لابراتوار چاپ عکس دیجیتال پیدا میشه.
این پست برای چندسال پیش بود؟
گمان میکنم آخرین باری که از ملاصدرا رد شدم تابستون پارسال بود که رفتم بستنی منصور!
سالهاست دیگه برای چاپ به فوکا نرفتم و ازشون خبر ندارم.
دیگه در هرخیابانی یک و یا چند لابراتوار چاپ عکس دیجیتال پیدا میشه.
سلام
با پرینترهای لیزری سیاه و سفید میشه روی کاغذ عکس چاپ کرد؟؟
ممنون
رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali
با سلام خدمت دوستان
بنده یک عدد پرینتر جوهر افشان چند کاره اچ پی مدل 1050 خریداری کردم البته میشه گفت پایین ترین مدل در این رده هست برای کارهای خونگی گرفتم
یک بسته هم کاغذ ابریشمی عکس خریدم یک مشکلی دارم که در چاپ عکس رنگ مشکی حتی با گذشت چند ساعت از چاپ با کشیدن دست پاک میشه و این در جاهایی رخ میده که مقدار رنگ مشکی بیشتره یعنی ممکنه مشکل از کاغذ باشه یا این پرینتر با این کاغذ مشکل داره ؟؟
اگر اینجوری باشه که فکر کنم اگر از کاغذ گلاسه استفاده کنم کلا تصویر با کشیدن دست پاک میشه
سلام
ببخشید یه چند روزی تهران نبودم
الان چک کردم روع کاغذA4 معمولی اون مشکل پیش نمیاد و رنگ ها خصوصا مشکی با کشیدن دست تغییری نمیکنه
پرینتر شما انواع و اقسام کاغذها رو ساپورت میکنه. HP خودش توصیه می کنه که از کاغذهای ساخت خود hp استفاده کنید. من فکر می کنم که نوع کاغذ شما مرغوب نبوده یا تو این آشفته بازار که جنس تقلبی به وفور تو بازار هست، بعید نیست که این امر در مورد کاغذهای شما هم صدق کنه. پیشنهاد می کنم کاغذ خود برند hp یا برندهای معروق دیگه رو تست کنید.
یک نکته هم اینکه حتما موقع خری توجه کنید که آرم Colorlok حتما روی بسته بندی باشد.
Capture.JPG
سلام
یک بسته کاغذ فتو Print z ابریشمی خریدم و دوباره تست کردم از قبلی بهتر بود ولی باز هم با کشیدن دست جوهر مشکی جابجا میشه
سلام.
من یه پرینتر t50 دارم انقدر باهاش ور رفتم که یه عکس خوب چاپ کنم خودم قاطی کردم. کسی می تونه مختصر و مفید بگه عکس رو با چه مود هایی چاپ کنم؟
رنگ رو خود فوتوشاپ تایین کنه یا پرینتر؟
توی تنضیمات خودِ پرینتر بعد از انتخاب کاغذ و best photo تنضیم رنگ را روی کدام color manegment (color control- photo enhanc - icm) بذارم؟
فقط خواهشن مختصر توضیح بدین من هرچی در مورد color manegment و ... می خونم نمی فهمم و هی سوال پیش میاد برام.