برای من هم زحمت پیغام خصوصی رو بکشید هادی خان... با تشكر
برای من هم زحمت پیغام خصوصی رو بکشید هادی خان... با تشكر
فریدون کاوندی
Canon 7D, Canon 15-85 , Canon EF 70-200 f4 L IS , Sigma 35 f1.4 ,Manfrotto
190XProb + 486RC2
فکر کنم متاقضیان فهرست لابراتوراهای خوب چاپ عکس زیاد شد. اگر لطف کنید پیغام خصوصی رو برای من هم بفرستید ممنون می شوم. مخصوصا برای یک مسابقه عکاسی دانشجویی باید چند عکس در اندازه 20*30 چاپ کنم. دنبال یه جای با کیفیت با قیمیت مناسب می گردم. سال نو مبارک
سلام
بنده چند روز پیش تعدادی عکس در عکسباران چاپ کردم.
20x25 - 2000 toman
30x20 - 2500 toman
50x70 - 14000 toman
محمد علی توفیق
من چند تا عکس سیاه وسفید دادم بیرون چاپ کردن ولی انگار یه ته رنگ بنفش داره وکاملا سیاه و سفید نیست .می خواستم ببینم اشکال از چیه؟
از چاپگر اونها بوده یا باید تنظیمات خاصی رو قبل از چاپ انجام بدهیم ؟یا ...
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
اول اینکه ممنون از توجه و پاسخی که دادید آقای قبادی !
منظور من همون لابراتوار های است که می نویسند چاپ عکس در 15 دقیقه !سایز 13*18 400 تومان!
مانیتور من از این LCD قدیمی هایی است که با یک ورقه خاکستری کالیبره می شه (اگر منظور تون همین باشه !)که چک کردم. این هم اضافه کنم که عکس های من رنگی بودن ودر فتو شاپ رو مود grey scale اوردم .(گفتم شاید ربطی داشته باشه
به هر حال ممنون
اگر امکان دارد یکی از کارهایتان را در فروم قرار دهید تا ببینیم شاید مشکل از ویرایش است.
اما احتمالات دیگری هم می توان متصور بود.
اشکال در دستگاه چاپ ( مثل کالیبره نبودن دستگاه که اکثرا شاهد هستیم و یا انقضای تاریخ مصرف مواد مصرفی در دستگاه و خیلی از اشکالات دیگر) و مشکل بعدی ممکن است از فایل شما باشد.
بر روی کاغذ مات ساده چاپ کرده بودید؟
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
این را هم امتحانکی بکنید:
عکس را در Viewer خود ویندوز ببینید. آیا آنجا هم ته رنگ دارد؟
عکس ها رو تو viewer هم دیدم مشکل من این که اون چیزی که تو مونیتور دیده میشه با اون چیزی که چاپ شده خیلی فرق داره شایدم برای من اینجوریه چون اولین بار بود یه عکس سیاه و سفید چاپ کردم و شاید این امری عادی در عکس های سیاه و سفید دیجیتالی باشه
یه دونه از اون عکس ها رو به سفارش آقای قبادی می ذارم.به هر حال جای دیگه ای هم میدم چاپ کنن و بعد گزارش اونو می دم
سلام
این موضوع می تواند به مد رنگی عکس شما هم مربوط باشد . اگر عکسی که شما به لابراتوار می برید مد سی ام وای کی باشد همچین مشکلی بوجود خواهد امد .این اتفاق یکبار برای من پیش امده .البته اون اقایی که پشت دستگاه بود متوجه نشده بود بعد از چاپ من از رنگ عکس که ایراد گرفتم عکس را مورد بازبینی قرار داد و ایشون گفتند که علت این بود که عکس شما مد سی ام وای کی بوده .و برای بار دوم چاپ کرد که مشکل رنگ نداشت .آیا عکسی که برای چاپ برده اید مد رنگی آر جی بی بوده است ؟
اسدالله مداح