توضیحات کلی
دوستان من یه سری تجهیزات دارم که بسیار تمییز و سالم هستن همشون رو هم با مشورت دوستان همینجا تهیه کردم که یا استفاده نشدن یا بسیار کم استفاده شدن اینجا می زارمشون برای فروش
چند نکته در مورد وسایل هست که
- سعی کردم کمترین قیمت نوی تجهیزات رو در بیارم بعد حدود 30 درصد ازشون کم کنم بزارم برای فروش
- در مورد قیمت ها چون من اطلاع درستی از قیمت ها نداشتم اگه جایی کم و یا زیاد زدم لطفا دوستان مثل همیشه تو خصوصی راهنمایی و کمک کنن
- به علت تعلق خاطر به انجمن و اینکه دوستان اینجا از وسایل استفاده کنن انگار من استفاده کردم اگهی رو اول می زارم اینجا بعد یکی دو روز تو کانال و دیوار و باقی جاها تا اولویت با دوستان انجمن باش
- یه سری وسایل دیگه بی ربط به عکاسی هم داشتم که نمی دونستم اینجا بزارم یا نه مثل :
تبلت لمسی ویندوزی Dell Venue 11 Pro | 4G | 128 ssd به همراه قلم و کیبورد و کیف یا ساعت مچی عقربه ای مردانه بنیار مدل 5102- من گرگان هستم دوستانی که بتونن حضوری معامله کنن که چه بهتر غیر حضوری ها هم روش مناسب اعتماد سازی دارن پیشنهاد بدن البته خودم تو سایت پرشین تولز امتیاز مثبت 15 بدون هیچ امتیاز منفی دارم که اونهم روش مناسبی است از نظر من
لیست تجهیزات(شرح و عکس و قیمت هم در پستهای جداگانه پایین همین پست می آد)
- Tamron SP 70-200mm f2.8 Di VC USD G2 ماونت نیکون
- Nikon AF-S NIKKOR 50mm f/1.8G
- Logitech G700s Wireless
- Lowepro Fastpack 350
- AF-P DX Nikkor 18-55mm F3.5-5.6G VR
- فیلتر لنز پلاریزه مارومی DHG Super Circular PL.D دهانهی 77 میلی متر
- کارت خوان چندکاره موشی مدل Cardette 3 USB 3.0
- فیلتر لنز پلاریزه نیسی مدل DUS Ultra Slim PRO MC-CPL دهانهی 58 میلی متر
تماس: آیدی تلگرام +989220584969 @ka8Ma