لطفاً کاملتر توضیح بدید.......
عکسهایی که آقای مقدم گذاشتند سند و مدرک نیستند؟
ویرایش : الان متوجه شدم که منظورتون چی هست
البته همانطور که آقا مقدم گفتند باید در شرایط مختلف نوری هم امتحان بشه در این شرایط این عکسها کاملاً قابل قبول هستن
Printable View
خوش آمدید!
در شرایط عادی و نور مناسب مشکل خاصی وجود ندارد
ایزوهای بالا برای دسترسی به سرعتهای بالای شاتر مورد استفاده قرار میگیرد
منتها
این سرعت بالای شاتر میتواند زمانی باشد که نور خوب و کافی در محیط باشد و عکاس برای فریز کردن سوژه... مانند آنچه عکاسان ورزشی و یا حیات وحش انجام میدهند
و زمانی که به دلیل کمبود و محدودیت نور عکاس مجبور به استفاده از ایزوهای بالا میشود(عکاسی از مجالس سالنها تاتر و..) و مکانهایی که نور کافی وجود ندارد و محدودیتهایی نیز از بابت استفاده از سه پایه مطرح است
یکی از اشکالات 7d این است که داینامیک رنج در ایزوهای بالا کاهش چشمگیری پیدا میکند این مورد را میتوان از ریکاوری مناطق shadows به آسانی استنباط کرد ,چیزی که قبلا در در غالب مثالی به آن اشاره کرده بودم...
در لینک زیر دوستان علاقه مند به حیات وحش میتوانند عملکرد این دوربین را در ایزو 1600 هم ببینند
به نظر من میتواند قابل استفاده باشد
7D at ISO 1600 - FM Forums
سلام
دوستان برای اینکه وایرلس دوربین با فلاش چتری کانکت بشه حتمآ باید فلاش خود دوربین را بازکرد ؟
و اگر بله چجوری می شه فلاش خود دوربین را خاموش کرد ؟
لطفآ نگید یک نگاه به دفترچه راهنما دوربین بینداز چون که ندارم :::angry:::
تشکرررررر
سلام
دوست عزيز شما بايد به طريق زير وارد منو بشيد و تنظيمات فلش وايرلس رو انجام بديد
وارد منو كه شديد اولين رديف منو پايين گزينه flash control رو بزنيد بعد وارد منو built-in flash func. Setting بشيد، بعد تو قسمت بعدي وارد wireless function بشيد و از اونجا ميتونيد سه حالتي رو كه براي انتخاب فلش هست رو انتخاب كنيد
موفق باشيد
تشکر یوسف جان
داداش از این گزینه استفاده کردم ولی باز فلاش خود دوربین کار می کرد
تک فلاش را که انتخاب کنی باید فلاش خود دوربین خاموش بشه ولی نمی شه
سوالم اینه چرا خاموش نمی شه ؟
والا من هم امتحان كردم انگار بايد حتما فلاش خود دوربين باز باش تا وايرلس عمل كنه هيچ كاريش هم نميشه كرد :-(
تشکر امید جان
ولی چیزی که حالا من دیدم در یکی از سایتا که عکسی از دفترچه راهنما دوربین بود بنظر می رسید خاموش شده فلاش خود دوربین
ولی در عمل و تستی که کردم حرف شما درست بوده باید روشن باشه
این نورهای ساطع شده از فلاش On-Camera (اینجا: فلاش سر دوربین) که در نوردهی دخالتی ندارند، به PreFlash موسومند که اطلاعات لازم برای اکسپوز شدن صحیح ثبت را به فلاشهای Off-Camera میفرستد و نقش انتقال فرمان فرمانده را دارند. شاید اگر مجازاً این Preflash های دوربین، را به علائم Mors تشبیه کنیم، تشبیهی بیراه نباشد :)
اطلاعات بیشتر در ویکی عکاسی درباره ی PreFlash
سلام به همه ی اساتید و دوستان
به مشکل با 7D برخوردم !!!!
حدود 2 ساله که دارمش و تازگی (حدود 2 ماهه) داره اذیت میکنه. وقتی فوکوس اتومات لنز روشنه یه جاهایی دوربین فوکوس نمیکنه. یعنی هیچ کاری نمیکنه !! مواقع عادی توی ویزور موقع فوکوس نقاط فوکوس روشن میشن .اما گاهی این اتفاق نمیافته ! بعد چند ثانیه دوباره درست میشه. با هر دو لنز 70-200 و 17-85 این اتفاق میافته. کسی این مشکل رو داشته تا حالا؟ مشکل از دوربینه یا لنزها ؟؟ !!
کلا یه مارک و مدل از ۷ دی تو بازار هست ؟
یا رنج های مختلف داره ؟
با سلام
دوست خوبم بعيد ميدونم اشكال از دوربين باشه چون در نورهاي مختلف رفتار پيدا كردن نقطه فوكاس فرق ميكنه و بستگي شديد به كنتراست كادرتون داره اما براي اطمينان بيشتر شما از يه كادر ثابت با دو مود فوكوس يعني مود سانترال و كراس وضوح يابي كرده و تفاوت ها رو مفايسه كن.
در مورد انواع سون دي هم بايد عرض كنم بنده كه چند ساله خبر دارم اين دوربين فقط با يك ورژن به بازار عرضه شده و ريليزي ازش نديدم جديدا مثلا در مورد 60 دي نسخه 60Da (كه اونم براي عكاسي در شب و نجومي است )عرضه شده اما 7D تا الان نسخه جديدي ديده نشده و فقط دو نسخه ميان افزار خود دوربين توسط شركات كانون ارائه گرديده.
سلام؛
من ظرف پنجشنبه و جمعه با يك باتري فول شارژ 1300 شات زدم و هنوز هم نشانگر ميزان باتري كامل است! عجيب نيست؟
سلام
چند روز قبل براي يكي از دوستان يك 7 دي با كيت 15-85 آكبند خريداري شد.وديروز با توجه به شكايت ايشان مبني بر كم بودن يا تاريك بودن عكسها با دوربين 7 دي و لنز 15-85 خودم در يك فضاي نوري همزمان و تمام المانها مشابه از جمله فوكال لنت،دياف ،شاتر و ايزو عكس گرفتيم اما عكسهاي دوربين جديد واقعن كمي تاريكتر بود.دوستان راهنمائي كنند لطفن كه ايراد كار چه ميتواند باشد؟.
ممنون
اگر تیرگی عکس دوربین جدید، فقط بر روی LCD دوربین است و نه مانیتور کامپیوتر، بندهای زیر را دنبال کنید. در غیر اینصورت باید شدت نور LCD دوربین دوستتان را افزایش دهید.
1) ابتدا چک کنید که آیا دوست شما روی لنزش (L2)، فیلتر بسته یا نه ؟ (ممکنه کیفیت نامناسب فیلتر، نورسنج دوربین را تحمیق کند) بنابراین، از روی هر دو لنز (L1 & L2)، فیلترهائی که احیاناً بسته شده است را باز کنید.
2) دوربین و لنز خودتان را (C1+L1)، روی یک سه پایه بگذارید و روی فوکال 15mm و مثلاً f/8 و ISO 400 ، در Manual Mode نورسنجی کنید تا به EV=0 برسید. سرعت شاتر مرتبط با آن را یادداشت کنید.
3) بند 2 را برای دوربین و لنز دوستتان (C2+L2) با همان تنظیمات فوق، با سوار کردن آن بر روی سه پایه و بدون جابجاکردن سه پایه و تغییر زوایای هد، مجدداً انجام دهید و سرعت شاتر این حالت را با حالت قبلی مقایسه کنید.
4) اگر دو سرعت شاتر اختلاف داشتند، لنز دوستتان را بر روی دوربین خودتان (C1+L2) برروی سه پایه قرار دهید، و بند 2 را مجدداً تکرار کنید. اگر سرعت شاتر در این حالت، با عددی که از بند 2 بدست آمد، یکی بود، اشکال از Body جدید (C2) است. برای اطمینان بیتشر، لنز خودتان را بر روی بادی دوستتان (C2+L1) ببندید و تست کنید. در غیر اینصورت، احتمال اینکه اشکال از لنز جدید (L2) باشد، بیشتر است.
بعبارت خلاصه، (اگر لنز جدید، اشکال اپتیکی نداشته باشد، که بعید هم هست) یا اشکال از نورسنج دوربین جدید است و یا از سیستم دیافراگم لنز جدید. به احتمال زیاد، با تست های فوق الذکر، به نتیجه خواهید رسید.
دوستان دیگرمان در فروم نیز، چنانچه پیشنهاد یا تجربه ی مشابه ای داشته باشند، از ارائه آنها به شما، دریغ نخواهند کرد.
پیروز باشید.
سلام
اگر مواردی که جناب بیاتی فرمودند مشکل را رفع نکرد در دوربین جدید و قدیم گزینه Lens Peripheral Illumination Correction را هم چک کنید که برای لنز مربوط روشن است و یا خیر
ممکن است موثر باشد.
http://www.canon.ca/support_images/K...s/G0065901.gif
با درود
دوستان گرامی برای عکاسی اچ دی آر من منوی براکتینگ رو تو این دوربین پیدا کردم اما اصلا جایی برای تنظیم نوردهی با استپ های مختلف نمیبینم ممنون میشم اگر دوستان توضیح بدن در مورد تنظیم منو برای عکاسی اچ دی آر
سلام
موارد زیر را در دوربین اعمال کنید و لذت ببرید با انتخاب حالت شات متوالی دوربین شما 3 شات با اکسپوز مورد نظر خواهد داشت
http://www.canon.ca/support_images/K...s/G0065879.gif
http://www.canon.ca/support_images/K...s/G0062111.gif
http://www.canon.ca/support_images/K...s/G0065882.gif
http://www.canon.ca/support_images/K...s/G0062113.gif
انشاله شاد و سالم باشین
http://www.canon.ca/support_images/K...s/G0065882.gif
خیلی متشکرم از این توضیح مناسب و کامل ولی متاسفانه حلقه چرخنده کنار ال سی دی من کمرنگه و کار نمیکنه
سلام
نمیدونم آیا میشه پنج عکس رو اتومات گرفت یا نه ولی یک راه حل ساده برای گرفتن شاتهای بیشتر اینه که بعد از اعمال تنظیم فوق و گرفتن شات اولیه از منوی سریع مقدار جبران نوردهی رو چند لول بالا یا پایین ببرید و دوباره شات بزنید بدیهی است می توانید با کمی تمرین مقادیر دلخواه را حتی در دهها شات اعمال کنید
شاد و سالم باشین
سلام و خسته نباشید خدمت دوستان.
دوربین من متاسفانه دفترچه راهنمای انگلیسی نداره !! یه دفترچه داره که ژاپنیه و عکسهاش سیاه و سفید . یه جا خوندم که دفترچه راهنمای دوربین ها رنگیه . دوستانی که این دوربین رو دارن دفترچه انگلیسی همراه دوربین بود یا نه ؟ اگه هست رنگیه یا سیاه و سفیده ؟ یه سوال دیگه اگه بخوام شماره سریال رو از نظر refurbished بودن و gray market , ...... چک کنم چیکار باید بکنم ؟ اصلا اکانش هست که با شماره سریال بادی بشه پی برد که gray هست یا نه ؟ ( جعبه دوربین سریال نداره و گارانتی ایده ال هست)
با سلام
بعضی از دوربین ها مثل دوربین های سری Kiss که از ژاپن وارد میشوند فاقد دفترچه انگلیسی هستند و فقط دارای دفترچه ژاپنی هستند و دفترچه راهنما هم تماما سیاه-سفید هست فقط جلد رنگی هست. از این که با شماره سریال میتوان ریفربیش بودن رو تشخیص داد اطلاعی ندارم ولی برای مطمئن شدن از آکبند بودن جنس می تونید به سایتی که توسط دوست عزیز جناب مهدی بارانی در تاپیک نعیین تعداد شات زده شده دوربین ها معرفی شده سری بزنید و از آکبند بودن جنس خود اطمینان حاصل کنید.
کد:http://eoscount.com/
جعبه دوربین هم باید شماره سریال بدنه رو داشته باشد به صورت بارکد در کنار جعبه هست.
سلام دفترچه انگليسي دوربين كه در سايت كانن امريكا موجوده و ميشه دانلود كرد البته سيه و سفيده.در مورد مرجوعي بودن بايد عرض كنم كه در دوربينهاي كيت كانن بايد سريال نامبر روي كارتن با سريال روي بدنه و حتي لنز كه روش حك شده همخواني داشته باشه كه متاسفانه در اين بازار آشفته ما اگر مراقب نباشين فروشنده به شما چيزي نخواهد گفت.اگر خيلي اين موضوع برايتان مهم است به فوشنده مراجعه و طرح موضوع كنيد. در ايامي كه منم مشغول خريد 7 دي بودم اين موضوع در بازار 200 تومن اختلاف قيمت داشت.موفق باشين
دروود به همه ی دوستان
یه سوال دارم.اگه من نقطه فوکوس رو برای مثال به سمت راست برم..و بخوام از نور سنجی نقطه ای استفاده کنم, میزان نور بر اساس نقطه مد نظر من(همان برای مثال سمت راست) تعین میشه یا نه؟اگه بخوام نورسنجی بر مبنای نقطه فوکوس مد نظر من صورت بگیره چطور باد اینکارو انجام بدم؟
سپاس
نور سنجي بر اساس نقطه و دايره وسط انجام مي شود. اگر بخواهيد نورسنجي و نقطه فوكوس بر مبناي نقاط مد نظر شما باشد مي توانيد اول نقطه اي را كه مي خواهيد نورسنجي روي آن انجام شود را در روي دايره وسط قرار دهيد، دكمه شاتر را تا نيمه فشار دهيد و دكمه قفل نورسنجي (*) را فشار دهيد تا نورسنجي بر همان مبنا تنظيم و قفل شود بعد دوباره كادر بندي كرده و فوكوس را در هر نقطه اي كه مي خواهيد تنظيم كرده و عكس بگيريد.
نورسنج دوربين 7 دي مثل خيلي از دوربينهاي ديجيتال عمل ميكند كه به طور دقيقتر ميتوانيد به مقالات سايت عكاسي مراجعه كنيد .يك نمونه از آنرا در آدرس زير ميتوانيد مشاهده كنيد.
نورسنج دوربین چگونه کارمی کند. | عکاسی
با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان گرامی
من یه عکس از ریویو های لنز 135-18 با بادی 7D دارم که با برنامه Kuso Exif Viewer این اطلاعات رو بهم داد
Creat date : 2009:07:15 , 17:23':01'', canon firmware version : 3.7.5 به نظر شما این ورژن از فریمور در اون سالی که گفته موجود بوده ؟ تازه من بادی رو 8 ماهه که گرفتم و فریمورش خیلی پایین تره و آخرین ورژنش رو از سایت کنون گرفتم که همون ورژنیه که رو بادی خودم هست !!! به نظر شما اطلاعات اگزیف دستکاری شده ؟
راهی وجود داره که بشه با ریموت بدون selftimer عکاسی کرد ؟
با سلام مجدد
آقای سعادت در پست 880 نوشته بودن : با d90( دوست دارم 7D را با D90 مقایسه کنم)
همچنین در پست 912 نوشتن : یکی از اشکالات 7d این است که داینامیک رنج در ایزوهای بالا کاهش چشمگیری پیدا میکند این مورد را میتوان از ریکاوری مناطق shadows به آسانی استنباط کرد ,چیزی که قبلا در در غالب مثالی به آن اشاره کرده بودم...
خب میشه آقای سعادت عکسی را هم از D90 مثلا با نویز 2000 بذارن ( البته به شرط اینکه با شرایط عکس 7D مساوی باشه و همچنین بعد از ریکاوری مناطق Shadows ) تا اساتید روی میزان کاهش داینامیک رنج اونم نظر بدن.
البته ريموتها با هم فرق ميكنند برخي ريموتهاي گرانقيمتري هستند كه امكانات خيلي بيشتري دارند اما rc-6 و rc-5 فقط همين دكمه را اضافه دارند و البته مهمترين مزيتشان كوچكي و مادون قرمزي است.لذا اين موضوع بستگي زيادي به نوع ريموت دارد.
لطفا اگه امکان داره یه راهنمایی دقیق کنید ممنون :
من میخوام با این دوربین و لنز 18 - 135 تصویر بگیرم اما میخوام نویز نداشته باشه و بشه iso رو بشه تنظیم کرد و به صورت auto نباشه
:think:;
سلام . مثل اینکه کسی از دوستان نمی خواهد جوابی به این سوال بدهد !
من که به تعلق این عکس به اون لنز شک دارم . در واقع میخام بگم که اطلاعات دستکاری میشه تا محصولات به فروش بره!!! در واقع یادشون رفته ورژن فریمور را تغییر بدن البته نظر شخصی منه
یه سوال دیگه . برای دفترچه انگلیش این بادی ، ترجمه فارسی هست؟ اونی که نور نگار داره عرضه میکنه ترجمه همین دفترچه انگلیش همراه بادی هست ؟
create date تاریخی است که عکس در آن گرفته شده. تاریخ دوربین شاید به روز نبوده در آن عکس!
http://storage0.dms.go4it.ro/media/2...xif-viewer.jpg
اطلاعات اگزیف مطمئنا درست نیست چون آخرین ورژن فریمور این دوربین 1.2.5 هست
و در مورد سوال دومتون بنده اطلاعی ندارم.
عکسها با ورژن عجیب میان افزار مربوط به سایت رسمی کنون ژاپن است:
Canon: EOS 7D Sample Images & Movies
شاید بین ورژن تولید کنندگان و ورژنی که در اختیار مصرف کننده قرار می گیرد اختلاف نام وجود داشته باشد
به عنوان مثال تا قبل از راهی کردن دوربین به بازار آنها ورژنها را مرتبا آپدیت می کنند و در نهایت بهترین آپدیت را در زمان روانه کردن به بازار با نام میان افزار 1 ارایه می دهند
چیزی مثل ورژنهای آلفا و بتای نرم افزارهای دیگر
البته اینها تنها حدس و گمان بنده بود
کنن در یک حرکت عجیب و قابل تامل نسخه جدید فرم ور برای این دوربین رو منتشر کرد. این نسخه امکانات گسترده ای به این دوربین خوش نام اضافه می کنه که از اون جمله میشه با افزایش ۶۵ درصدی بافر دوربین و همچنین افزایش قابلیت های دوربین در Auto ISO اشاره کرد.
این فرم ور از ماه آگوست قابل دسترس خواهد بود.
Canon significantly improves EOS 7D with firmware v2: Digital Photography Reviewنقل قول:
Canon EOS 7D firmware v2 – new features:
Improved maximum burst for RAW images (up to 25)
In-camera RAW image editing
In-camera Image Rating
In-camera JPEG resizing
Maximum Auto ISO setting (ISO 400-6400)
Manual audio level adjustment in movie recording
GPS compatibility
File name customisation
Time zone settings
Faster scrolling of magnified images
Quick control screen during playback
Canon EOS 7D – Key features:
18MP APS-C CMOS sensor
Up to 8fps shooting
ISO range up to 12800
Approx. 100% Viewfinder
19 cross-type AF points
iFCL metering system
Dual "DIGIC 4" processing
Full HD movie recording
Integrated Speedlite Transmitter
3" Clear View II LCD
Magnesium alloy body with environmental protection
دیدن این لینک هم برای مقایسه بد نیست
از نظر من کنترل اتوایزو در این حد واقعا کاربردی و لذت بخش خواهد بود (http://www.usa.canon.com/CUSA/assets...pa200_6400.png)
Canon U.S.A. : EOS 7D Firmware Upgrade Comparison
پیشنهاد می کنم حتما در لینک زیر فیلم تبلیغاتی میان افزار جدید و توضیحات رو ببینید
Canon U.S.A. : EOS 7D Firmware Upgrade Additional Features
من که بی صبرانه منتظرم این ورژن رو در اختیار مصرف کنندگان قرار بده ... واقعا من یکی که خیلی لنگ این امکانات جدید بودم ...
سایت کنون آپدیت دفترچه راهنمای این دوربین را برای دانلود در سایت خود قرار داد.
(احتمالا بر مبنای ورژن جدید فریم ویر)
Canon U.S.A. : Consumer & Home Office : EOS 7D
بله مسعود جان آپدیت دفترچه مربوط به میان افزار با ورژن 2 و بالاتر است:
فایل پیوست 29676
مال ما که نسخه فرمور زیر 2 داریم چجوریه؟ یعنی اول به نسخه 2 آپدیت کنیم و بعد به این نسخه جدید؟
خبر رسیده که آپدیت جدید در اویل ماه آگوست یعنی حدود یک ماه دیگه برای استفاده در دسترس عموم قرار میگیره.
منبع : Canon 7D 2.0.X firmware update scheduled for August, brings plenty of free fixins -- Engadget
از اساتید محترم تقاضا دارم هرکی میدونه چجوری میشه تعداد شات های زده شده با 7D رو مشخص کرد بگه؟سایت eoscount.com که پولی شده و نرم افزار Opanda هم که هرچی توش گشتم خبری نبود.لطفا راهنمایی کنید
در حال حاضر آخرین ورژن frimware جه نسخه ای است ؟ همون 1.2.5 ؟