دوستان گویا میان افزار مجیک لانتر واسه ورژن 203 کنون 7دی اومده... البته نسخه الفا هست...کسی امتحان کرده؟اینم لینک دانلود مجیک و میان افزار 203
http://www.canon.co.uk/Support/Syste...=tcm:14-974139
MagicLantern.fm - First 7D alpha released!
Printable View
دوستان گویا میان افزار مجیک لانتر واسه ورژن 203 کنون 7دی اومده... البته نسخه الفا هست...کسی امتحان کرده؟اینم لینک دانلود مجیک و میان افزار 203
http://www.canon.co.uk/Support/Syste...=tcm:14-974139
MagicLantern.fm - First 7D alpha released!
سلام یک سوال در مورد فیلمبرداری این دوربین
وقتی 24 فریم بر ثانیه فیلمبرداری میکنیم تا چه میشه فیلم رو slowmotion کرد ؟
چقدر میشه سرعت رو برای پخش کم کرد
با 24 فریم نرمش زیادی نخواهید داشت ! سعی کنید از 60 فریم استفاده کنید.
اینکه چقدر می شود یک فیلم را Slow کرد به قدرت ویرایش شما و نرم افزار های مورد استفاده شما بستگی دارد.اما یکی از بزرگترین مشکلات دوربین های DSLR در مورد فیلمبرداری همین مشکل فیلمبردرای به صورت SLOW است.
سلام،
فیلمبرداری 24 فریم برای فیلم برداری با حس و فرم سینمایی می باشد (فیلم های سینمایی به اینصورت ضبط می شوند) و قابلیت اسلو شدن رو نداره چون کیفیت فیلم از حالت طبیعی خارج میشه و در حالت نرمال قابل استفاده نیست، برای انجام اسلوموشن حتما می بایست با فریم ریت های بالاتر از حالت نرمال (در سیستم پال بالاتر از 25 فریم "50i - 25p") فیلمبرداری کرد- وقتی با 60 فریم فیلمبرداری کنید میتونید فیلم رو تا 2.4 بار اسلو پخش کنید بدون افت کیفیت.
استفاده از نویز ریداکشن در فوتوشاپ در صورتی که آنرا خوب بلد باشید خیلی کار آمد است و میشود با حداقل از دست دادن دیتیل نویز را حذف کرد یا به بهترین حالت نزدیک کرد ، نویز ریداکشن خود دوربین در صورتی توصیه نمیشود که نویز ریداکشن صحیح را در ادیت بلد باشید در غیر اینصورت در ایزوی بالاتر از 800 نویز ریداکشن را روشن کنید.
بحث حذف نویز و نوع نویز طولانی است که باید بصورت تجربی بدست آید برنامه ها و پلاگین های زیادی برای حذف نویز وجود دارد مانند: Noiseware و Dfine و ...
عکس زیر را ببینید با D7000 ثبت شده و از ایزوی 25600 استفاده شده!!!!
http://macrograph.persiangig.com/oth...e/DSC_0077.jpg
سلام چند روزی هست این دوربین رو خریدم . قیمت
3/650
جدید ترین فرم ور این دوربین چیه ؟
فکر می کنید توی این زمان که مارک 3 و 6 و .. اومده همچین پولی برای این دوربین مناسب بود ؟
هنوز این دوربین حرفی برای گفتن داره ؟
درابطه با Bracketing یکی میگفت میشه تنظیم کرد Bracketing روی یک عکس در خروجی اعمال بشه . این درسته ؟ کسی اگه میدونه ممنون میشم بگه چطور
سلام
مبارک باشه! آخرین Frameware این دوربین به نظرم 2.0.3 باشد:
Canon U.S.A. : Consumer & Home Office : EOS 7D
دوربین 7d با توجه به سرعت و دقت عالی فوکوس، درزبندی خوب و سرعت عکاسی پیاپی بالا هنوز گزینه ای خوب محسوب می شود (اختلاف قیمت کلان با مثلاً 5D MK III را هم در نظر داشته باشید!)
در خصوص تولید عکس HDR در داخل دوربین به نظرم بایستی از Magic Lantern استفاده کنید (مگر اینکه در Frameware جدید این قابلیت اضافه شده باشد)
ارادتمند
سلام
من Magic Lantern را با 7D امتحان نکرده ام. طبق آنچه در سایت Magiclantern نوشته اند، نا کنون هیچ موردی از خرابی ناشی از استفاده از آن گزارش نشده ولی به مسئولیت استفاده به عهده خود استفاده کننده است. توضیحات کامل و داونلود:
Magic Lantern Firmware Wiki
ارادت
دوستان ایزو رو چطوری میشه بالاتر از 6400 برد ؟ یه 12800 داره که غیر فعاله...فقط تو حالت اتوماتیک میره تا 12800 ؟
ممنون از پاسخگویی
( D7000 رو که عکسشو سهیل عزیز فرستاده ایزو 25600 بود حسودیمان شد)
سلام
آیا دوستان جایی را می شناسند که بر روی 7D ماس ماسک Exposure Mode Dial را نصب کند؟
سلام
امروز تو مغازه ی عکاسی متوجه چیز جالبی شدم!
http://up.liparis.ir/images/cecdxnqb26923lepjjee.jpg
اون قسمت که بالای Canon 7D نوشته Ver2. احیانا قضیه از چه قراره؟ آپدیت نرم افزاری هست؟
ظاهرا تازگی روی جعبه ها قرار گرفته!
بله
مربوط به ورژن فریمویر است.
فایل پیوست 40336
ساید منظور لنزی هست که کنارش به صورت کیت میفروشن .
این عکس جعبه مال منه ....
چند هفته پیش خریدم ورجن 2.0.3
ورژن فریمویر
پس ورژن فریمویر 2.0.3 مال من جدید نیست . این دوربین ورجن II کی میدونه ورژن فریمویر چنده ؟
ورژن میان افزار بدنه را از منو خود دوربین چک کنید ،اگر 2.0.3 نبود با توجه به دستورالعمل میان افزار را به روز کنید.
جای برای نگرانی نیست
آدرس برای دانلود میان افزار:
Canon U.S.A. : Consumer & Home Office : EOS 7D
lمنظورم این بود که ورژن دوربین من II نیست . طبق عکسی که از جهبه اون گرفتم ولی فریمویر رو که چک کردم 2.0.3 هستش .
میخواستم ببینم از فریمویر 2.0.3 بالاتر هم وجود داره ؟
چون طبق این سایت
Firmware
Sort by
File Description Date Size
EOS 7D Firmware Version 2.0.3 [Windows] 09/13/12 18.20 MB
File Name: eos7d-v203-win.zip
..........
در رابطه با دوربین . 7 یکی میگفت میشه بصورت صحنه آهسته فیلم برداری کرد . فکر می کردم منظور ایشون 60 فریم فیلم برداری باشه . ولی 550 هم که همون رو داره . پس فرقش چی میتونه باشه ؟
سکی هم در رابطه با براکتینگ . یکی می گفت میشه تنظیماتی رو داشت که دوتا عکسو روی هم بزاره . همون اچ دی ار . البته بدون اینکه دوتا عکس بگیریم و بیاریم توی نرم افزار . منظور داخل خود دوربین بود .
کسی در رابطه با این دو موضوع اطلاعاتی داره ؟
سلام
مورد اول:تفاوت خاصی وجود نداره با 550D و 7D هر دو فیلم هایی اعم از فیلم های کوتاه یا فیلم سینمایی هم ساخته اند و در 60 فریم هم بنظرم تفاوتی نخواهید دید (کنون معمولا در این رده ها تغییر خاصی در فیلم برداری نمیدهد)
مورد دوم:براکتینگ اصولا Blending نداره و فقط کار شما رو با قرار دادن نورسنجی در میانه راحت تر میکنه ، دوربین اگر در امکاناتش اسمی از HDR باشد عکس هارو به هم میچسباند!
سلام من موقع فیلم برداری با ارور اورهیت و گرمای شدید روبرو میشم چه باید کرد????
تا اونجا که یادمه تا حداکثر 10 دقیقه امکان فیلمبرداری ممتد هست و بعد از این مدت به علت گرمای بیش از حد سنسور ، عملیات فیلمبرداری قطع می شه ... کاریش هم نمی شه کرد ...
من تا ۳۰ دقیقه هم گرفتم!
ولی مشکلم اینه که با توجه به مقایسه این سایت چرا ۵ دی اینجوری نمیشه !؟
Side by Side Comparison: Digital Photography Review
سلام
پیرو صحبتهای قبلی که در تاپیک D7100 بود سعی کردم چند تا شات در محیط واقعی با 7D در ایزوهای ۱۶۰۰ و ۳۲۰۰ داشته باشم. عکسها همگی بدون هیچ اعمال تنظیمات اضافی از فایل Raw تبدیل شده و در دو وضعیت اورجینال و کراپ ۱۰۰ درصد داون سایز شده به طول ۷۴۰ پیکسل ارایه می شوند.قضاوت با شما
سوژه اول:
چکاوک کاکلی:
ایزوی ۶۴۰:
اورجینال
کراپ ۱۰۰درصد:
ایزوی ۱۶۰۰:
اورجینال:
کراپ ۱۰۰درصد:
و اما سوژه بعدی:
آبچلیک معمولی:
ایزوی ۶۴۰:
اورجینال:
کراپ ۱۰۰درصد:
ایزوی ۱۶۰۰:
اورجینال:
کراپ ۱۰۰درصد:
ایزوی ۳۲۰۰:
اورجینال:
کراپ ۱۰۰درصد:
باسلام خدمت دوستانِ عَزیز؛ بنده یه مشکلی دارم ! می خوام Firmware دوربین اَم (canon 7d) رو اپدینت کُنم. اپدیت جدیدِ Firmware رو دانلود کردم. برایِ اپدیت باید فایل اپدیت Firmware رو به روُیِ کارت حافظه دوربین اَم کپی کُنم ولی هر کاری می کُنم کپی نمیشه !!!! باید چیکار کُنم ؟ سپاس فراوان :)
این پیام روُ میـده !!!
فایل پیوست 45692
سلام
امروز وقتی دوربین رو روشن کردم بعد از مدت ها مجدد با این پیغام مواجه شدم cannot communicate with battery use this battery?
با یک باطری دیگر و نیز با گریپ هم تست کردم باز همین پیغام رو داد
باطری cr رو هم عوض کردم اما درست نشد
لطفا راهنمایی فرمائید
با تشکر
ممکنه کنتاکت های خشاب آسيب ديده يا کثيف شده باشه (2 تاش مال مثبت و منفی باتری 2-3 تای ديگه واسه ارتباط با باتری)
سلام آقای مرادی
یه جایی خوندم که یه عکاسی دوربینش همچین مشکلی داشته ، باتری دوربین و باتری ساعت رو از دوربین خارج کرده و بعد از نیم ساعت، مجدد راه اندازی کرده و مشکل حل شده !
حالا یه تستی بکنید شاید موثر باشه
مسوليتش با خودتوننقل قول:
I tried putting the camera in the freezer for 6 minutes as recommended on one of these posts but it didn't fix the problem. I took the camera to Canon in Sydney and they quoted a mainboard replacement at $320. I decided that the amount was too much to invest back into such a dated camera so I thought I'd just live with the problem. I got home and as a last ditch hope I put it in the freezer for 15 minutes and voila! it works perfectly.
For anyone that has tried the freezer trick but failed, try leaving it in longer but make sure you put it in an air-tight bag so you don't add moisture issues to your current problem.
I hope this helps someone This thread helped me. Thanks so much
خود دوربین رو گذاشته توی فریزر؟ شنیده بودیم باتری رو بذارن، اما دیگه دوربین رو نه! حواستون باشه، خود دوربین رو بذارید توش برفک می زنه اگه طولانی بشه، بعدا مشکل پیدا می کنه برد دوربینتون. اگه مطمئنید مشکل از باتری نیست، گذاشتن دوربین توی فریزر فکر نمی کنم مشکلی رو حل کنه.
خود دوربين رو بايد بزارن
اگر داخل يک پلاستيک باشه برفک نميزنه
اينجوری که من فهميدم 7 دی ها اين مشکل رو دارن و معمولاً با سرد و گرم شدن اين مشکل براشون پيش مياد
کنون برد اصلی رو عوض ميکنه که هزينه زيادی داره و جز اون اين روش تنها چيزيه که تو چند تا فروم ديگه نوشته بود و جواب داده (يکی ديگه هم طبيعی دوربين رو همراه خودش برده بوده بيرون تو هوای سرد خود به خود درست شده)
کنون 7 دی از مقاوم ترين دوربين های کنونه
اين ويدئو رو هم ببينيد
https://www.youtube.com/watch?v=RCT-YMgjm9k
با سلام خدمت دوستان
یکی از آشناهای بنده یه دونه 7D گرفته اما مطابق با اونچه من دیدم که در دوربین های کنون چرخونه بزرگ و اصلی پشت در حالت منوال وظیفه تنظیم دیافراگم رو داره عمل نمی کنه یعنی نمی شه با این چرخونه دیافراگم رو تغییر داد دکمه لاک هم روی همون خطه که توی دفترچه نوشته البته گاهی اوقات پس از چند بار سعی مکرر شاید تغییر کنه و باز دوباره عمل نمی کنه.جالب اینجاست که دیافراگم در حالت تقدم دیافراگم به راحتی توسط چرخونه جلو تغییر می کنه و تنظیمات دیگه دوربین هم مثل وایت بالانس به راحتی با چرخونه پشتی عوض می شوند یعنی نه دیافراگم خرابه و نه خود چرخونه پشتی اما در حالت منوال این چرخونه دیافراگم رو تغییر نمی ده .آیا کسی تا حالا به این مشکل برخورده؟ممکنه مربوط به تنظیمات دوربین باشه یا مشکل جدیه؟
من یه بار تنظیمات رو ری ست کردم اما حل نشد.
در ضمن فریمورش هم 3.0.2 هست.
ممنون می شم اگه راهنمایی کنید
دوستان در پاسخ دقت كنيد
در مد M ديافراگم عوض نميشه؟
با سلام
پیشنهاد میدم از منوی اصلی گزینه های زیر رو ست بفرمائید:
1- Camera User Setting بعدش Clear Setting
2- Clear All Camera Setting
3- Clear All Custom Func. (C.Fn
البته اگر تنظیمات مهمی ست نکردین اینکارو انجام بدین، چنانچه نتیجه نداد باز هم اعلام بفرمائید.
اردات فراوان.
سلام
لطفا یک میکروفن اکسترنال برای 7D تا 500 هزار تومن معرفی کنید
برای فیلسمازی میخوام استفاده کنم
آیا Zoom H1 مناسبه؟
پیرو مشکل مطرح شده
یکی از دوستان هم که با همین مشکل مواجه بودند علی الظاهر با مراجعه به تعمیرگاه مرکزی مشکلشون رفع شده اما یک مورد عجیب برای من مطرح نموده اند
ظاهرا تعمیرگاه به ایشان گفته یک پیچ در داخل دوربین هست که به مرور زمان شل شده و از جای خود جدا می شود و بعد روی یک سری از قطعات آن افتاده و باعث ایجاد این مشکل می شود ( عجببببببببببببببببب)
و همین باعث شده که یک قطعه داخلی معیوب شده و حدود 300 هزار تومنی هزینه گردد
نمی دانم به نظر دوستان منطقی است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام؛
يك مقاله جالب در مورد بهترين تنظيمات 7D براي عكاسي پرندگان:
کد:http://www.deepgreenphotography.com/2009/12/setting-up-your-new-canon-7d/
سلام دوستان . لطفا راهنماییم کنید
من یه فلاش di886 mark II گرفتم دوربینم 7d هستش
میخوام این فلاش جدا از دوربین عمل که کلی تنظیماتشو دستکاری کردم اما نتیجه نداد فقط فلاش اگه رو دوربین باشه عمل میکنه. چه طور باید فلاش رو با دوربین مچ کنم یه صورت بیسم فلاش بزنه؟
مدل فلاشو نمیدونم ولی من با کنن که این کارو میکنم حتما باید در دیدرس دوربین باشه . توی یک زاویه مناسب . بزاریدش پشت دوربین نمیرنه . یکی این که حتما باید فلاش دوربین بزنه تا اونم بزنه و یکی دیگه این که احتیاجی به این کار نداره و توی دید باشه میزنه . خیلی وقته این کارو نکردم بزارید اگه دوستان کمک نکردند تست میزنم اطلاع میدم .
آقا ردیف شد راهنماییت کمک کرد .من فکر میکردم نباید فلاش دوربین بزنه .واسه همین کلی تست میگرفتم اما فلاش دوربین میزد فکر میکردم نتیجه نمیده .شما که اینو گفتی رفتم تست کردم الان هردو فلاش میزنه اما نور فلاش اکسترنال تو عکس می افته. تشکر تشکر
سلام... نمی دونم جاش اینجاست یا نه ولی دوربین من پس از زمین خوردن دچار یه لکه شده(لکی گرد و نسبتا درشت :/ ) که با تمیز کردن لنز تغییری توش ایجاد نشد و حتی در عکسی که بدون لنز گرفتم لک به صورت محو تر برقرار بود... و همینطور در ال سی دی دوربین همراه با فکوس کردن، لکه پررنگ تر می شه.. و در تمامی عکس هاجای لک ثابت است لیکن فوکوس و فلوی متفاوت دارد.. و وقتی در ویزور نگاه می کنم وجود ندارد.می خواهم بدانم غیر از گرد غبار احتمالی دوربینم چه مشکلی برایش ممکن است پیش آمده باشد؟
آیا ممکن است سنسور آسیب دیده باشد؟ و اگر آسیب دیده ..آیا قابل تعمیر است یا باید سنسور عوض شود؟ و هزینه تعمیر یا تعویض سنسور چگونه است؟
دوربینم canon D7 است
اگر اطلاعاتی دارین لطفآ راهنماییم کنید
سلام
امروز رفتم به آتلیه یکی از دوستان که لنز 105 - 24 رو از نزدیک زیارت کنم . میگفت یه مدته که ارور 01 در روی ال سی دی ظاهر میشه . دوستان عزیزم به نظرتون این ارور مربوط به انزه یا بادی ؟ چون میگفت زنگ زدم نمایندگی گفتن داخل لنز رطوبت جمع شده باید بیاری بازش کنیم تا ایراد برطرف بشه !!! منم خواستم اول از شما کمک بگیرم شاید ایراد جای دیگه باشه. آخه مگه این لنز به این راحتی رطوبت بهش نفوذ میکنه ؟ لنز اسفندماه 92 خریداری شده . اگه لطف کنید جواب بدید ممنون میشم .
سلام
امروز رفتم به آتلیه یکی از دوستان که لنز 105 - 24 رو از نزدیک زیارت کنم . میگفت یه مدته که ارور 01 در روی ال سی دی ظاهر میشه . دوستان عزیزم به نظرتون این ارور مربوط به انزه یا بادی ؟ چون میگفت زنگ زدم نمایندگی گفتن داخل لنز رطوبت جمع شده باید بیاری بازش کنیم تا ایراد برطرف بشه !!! منم خواستم اول از شما کمک بگیرم شاید ایراد جای دیگه باشه. آخه مگه این لنز به این راحتی رطوبت بهش نفوذ میکنه ؟ لنز اسفندماه 92 خریداری شده . اگه لطف کنید جواب بدید ممنون میشم .
در جای مناسبی سوال را مطرح نکردید!
این ارور مربوط به اتصال بین دوربین و لنز است احتمالا با تمیزکاری بوسیله الکل مشکل حل شود لینک زیر را ببینید:
Canon UK - EOS Camera Error Codes and Error Messages
سلام
امروز دوربین500D خودم رو فروختم :bye2: و میخواهم به زودی یک عدد بدنه 7D بگیرم:mlaugh: در یکی از سایت ها نوشته شده بود که بدنه 7D (ژاپن ) مگر 7D بازار مشترک هم داره :? و در ضمن به چه قسمت های اون دقت کنم تا به فهمم که اکبند است
پیشاپیش از راهنمایی های خوب شما متشکرم راستی اگر در تاپیک مناسبی پست نزدم ببخشید
سلام
دوربین بنده با بدنه 7 دی و لنز 24-105 همین چند وقت پیش چنین موردی داشت که با مراجعه به تعمیرگاه مرکزی مشخص شد که اشکال از شاتر لنزه چیزی که اونا بهم گفتن و حدود 300 هزار تومان برام هزینه داشت . انشا ا... که مشکل دوست شما به این مرحله نرسیده باشه
ISO: 800 , F:1.8 , 1/200
عجب نویزی داره این دوربین صد رحمت به مرحوم 50 دی
فایل پیوست 58627
سلام
صرفا با یک عکس نمی توان به این صورت اظهار نظر قطعی کرد. نویز به خیلی عوامل بستگی دارد. با توجه به شرایط ممکن است بدنه های کم نویز تر از 7D (که تعدادشان کم هم نیست) در ایزوهای پایین تر هم نویز نشان دهند (در قسمت سایه ها و مخصوصا شرایط نوری چالش برانگیز شبیه این). بهتر است نمونه های دیگری در سایز بزرگتر آپ شود تا بهتر بتوان نظر داد.
سلام
بعد از ۴ سال کار با دوربین پیغامcannot communicate with battery use this battery با هر باطری که در اختیار داشتم و باطری دیگر دوستان در صفحه نمایش دیده شد . بعد ار تست تمام راه ها از نظافت کانتکت باطری و دوربین تا در آوردن باطری بک آپ و قرار دادن در فریزر نتیجه ای حاصل نشد . در ضمن درصد عکس های گرفته شده با باطری کاملن پر به یک سوم رسید و باطری هایی که در دوربین قرار داشت به سرعت شارژ از دست میدادند .
ویدیویی در یوتیوب دیدم که با باز کردن قاب زیر دوربین ، پیچی را که برد الکترونیکی را به شاسی وصل میکرد شل شده . از جای خود خارج و به عمق قضای داخل دوربین رفته بود و باعث قطع مدار و یا تداخل در کار آن شده بود ، دراورده و با بستن پیچ سرجایش مشکل برطرف شد .
تمام مراحل بالا رو شخصا انجام دادم و دقیقا با همان پیچ رها شده روبرو شدم که بعد از درآوردن و بستن سرجایش البته با احتیاط و ظرافت تا حد ممکن و بستن قاب پشت ، مشکل حل شد و چند روزی است که دوربین و باطری به شکل نرمال کار میکنند .
مشکل پیچ رها شده در داخل دوربین در ابتدا برایم غیرقابل قبول بود تا زمانیکه خودم با آن مواجه شدم ، منطور از این پست توصیه به انجام این کار توسط خودتان نیست و صرفا تایید مشکل وجود پیچ رها شده در داخل دوربین و تجربه شخصی خودم در بر طرف شدن عدم برقراری اتصال با باطری بود.
درود...
بدنه 7 دی میکرو ادجاسمنت دارد و یا خیر؟
( ظاهرن در ترکیب این بدنه با لنز 150-600 سیگما کمی بک فوکوس و یا فرانت فوکس دارم )
درود مصطفی جان....
ممنون بابت پیشنهادت... بنده تا حالا سعادت دیدار جناب قاسمی نصیبم نشده ولیکن خاطره خوشی از پرسنل تعمیرگاه مرکزی ندارم و فکر نکنم تحت هیچ شرایطی برای بار دوم مزاحم این عزیزان بشم !!
در دوبی هم مراکزی هست ولی دوربین و لنز هر دو در ایران هستن و بزودی برمیگردم ایران و شخصا سعی میکنم از طریق قابلیت میکروادجاسمنت خود دوربین مشکل رو حل بکنم .. البته امیدوارم
موقعی که نور زیاد هستش یا به سفیدی زیاد می زنه بعضی از قسمت ها شروع به ایجاد لکه سیاه یا چشمک زدن می کنه(بعد از عکس گرفتن)
به چه علت این اتفاق می افته ؟