به این علت میگم.
Untitled.jpg - 4shared.com - photo sharing - download image
Printable View
به این علت میگم.
Untitled.jpg - 4shared.com - photo sharing - download image
درسته...خیلی عجیبه من خودم به شخصه این سایت رو معرفی کرده بودم و کمتر از یک هفته پیش بهش سر زده بودم پولی نبود...اما الان میبینم باید 1.5 دلار باید بدیم....با این وضعیت که ما امکان پرداخت آنلاین رو نداریم بهترین کار بنظرم رفتن پیش مهندس قاسمی در تعمیرگاه مرکزی است...میتونید اونجا تعداد دقیق شات و بسیاری از خدمات دیگه رو بطور رایگان دریافت کنید
با روشی که در این پست توضیح داده ام می توانید تعداد شات دوربینتان را ببینید.
http://forum.akkasee.com/f56/t10134-2.html#post255443
لینوکس را هم به جای دانلود میتوانید از نرم افزار فروشها تهیه کنید.(اگر برای دانلود مشکل دارید)
به دوستانی که مشکل دانلود ندارن این روش رو توصیه می کنم.با اینترنت 512 بنده حدود 2 ساعت دانلود ایمیج لینوکس طول کشید.حدود یکساعت هم دانلود gphoto2 طول کشید ولی می ارزید.از نو بودن دوربینم مطمئن شدم.تست هم کردم.تعداد شاتر با عکس گرفتن افزایش پیدا کرد.البته برای تغییر مقدار حتما باید یک بار دوربین خاموش روشن شود.
درود
دوستان میگم از این فریم ویر جدید 7 دی خبری نشد؟ فکر میکنم گفته بودن اوایل آگوست ارئه خواهد شد درسته؟خواهشا از دوستان اگر کسی خبری در اینمورد دارد سایرین رو بی نصیب نگذارد...ممنونم
ظاهرا این فریمور جدید را باید چیزی شبیه مدل جدید بدونیم.
در کاتالوگ جدید کنون، 7D این طور معرفی شده
به نظرم کنون معرفی مدلی جایگزین برای 7D را با معرفی این فریمور کمی عقب انداخته است.
سلام دوستان
من امروز یک 7D نو خریدم، همه چیزش حاکی از صفر بودنه اما وقتی چند شات باهاش گرفتم و در کامپیوتر چک کردم دیدم زیر عکسها تعداد شاتهای گرفته شده را 6800 عدد زده البته با یک مموری دیگه هم چک کردم که همین عدد را میداد. موقع روشن کردن دوربین هم مثل تمام دوربین های صفر عمل کرد و تنظیم تاریخ و ساعت خواست.بنظر دوستان امکان کارکرده بودن دوربین هست و یا مشکل بخاطر کارکرده بودن مموری های استفاده شده است.این هم اضافه کنم که شماره عکسها در هر دو مموری باهم مطابقت داشت و ترتیب رعایت میشد
لطفا اگر اطلاعی در این خصوص دارید راهنمائی کنید
سلام
فریمویر ورژن 2 کنون از سایت این شرکت قابل دانلود است.
http://www.usa.canon.com/cusa/consum...ersAndSoftware
تغییرات جدید:
http://easycaptures.com/fs/uploaded/620/8939888086.png
سلام.
من نصب کردم این فریمور جنجالی رو.
در مود raw + large JPG واقعا 17 شات گرفت. :::happy:::
این مد ادیت raw و خروجی jpg داخل دوربین چیز جالبی به نظر میاد. باقی آپشن ها هم به خوبی کار میکنند . از جمله محدود کردن ISO وقتی رو اتوماتیک تنظیم میشه.
پی نوشت : البته بعد از 17 شات پیوسته به حجم حدودی 420 مگابایت طی حدود 2 ثاتیه زمان نوشتن رو کارت نسبتا طولانیه. البته من از کارت 16G ترنسند 133x استفاده کردم. همینطور زمان اعمال تغییرات روی raw و سیو کردن فرمت jpg کمی زیاد به نظرم رسید.
نتیجه اخلاقی : استفاده از کارتهای مرغوب با سرعت بالا ضروری تر از قبل به نظر میاد. (البته برای دوستانی که زیاد از این آپشنها استفاده کنند)
پی نوشت 2 : کنترل ولوم مد فیلم برداری به خوبی کار میکنه ولی وقتی رو ماکزیمم گداشتمش تو صدا کمی نویز هست. حس میکنم کمی بیش از قبل . اما اینجا کلا محیط آرومی نیست. دوستان دیگر لطفا تست کنند و نتیجش رو بگن. مرسی.
سلام به همه دوستان
ممنونم جناب مبین علی عزیز که خبر ارائه این فریم ویر رو دادید
منهم نصب کردم این فریم ویر جدید رو چیز جالبیه ..خلاصه تعداد منوهای دوربین کمی زیاد شدن و کارایی خوبی هم دارن...
در مورد نویز صدا حق با شماست جناب گروسی ...منهم کنترل صدا را روی حالت دستی گذاشتم و حد اونو تا آخر رسوندم و تست کردم کمی نویز توی صدا هست البته ما اینجا توی جنوب بابت کولرهای گازی صدای زیادی توی محیط داریم و منهم الان که تست کردم حس کردم نویز داره ...اما توی حالت اتوماتیک اصلا مشکلی نداشتم
با تشکر از دوستانی که اطلاع رسانی کردن،من هم این میان افزار جدید را نسب کردم.
شرکتها جهت بالا بردن عملکرد محصولات خود و رفع نواقص نرم افزاری اقدام به ارایه میان افزارهای جدید میکنند و گاها میان افزار جدید خود دارای مشکلات عمده ای است ولی در مدت یک روزی که من با میان افزار جدید کنون کار کردم جز نقاط قوت و بهبود عملکرد و بهره برداری هرچه بهتر از قدرت سخت افزار چیزی ندیدم،شاید من ندیدم!
به اندازه ای که تبلیغشو کردن مفید و هیجان انگیز بود.
با نظر دوستان در مورد نویز صدا در آخرین درجه موافقم،اما در مورد نوشتن روی کارت حافظه من مشکلی نداشتن،کارت من SanDisk CF 8GB Extrem 400x
و عملکرد دوربین خوب بود.
در مورد افزایش iso اتو در مودهای M,P,AV,TV تا 6400 نقطه قوتیه که خیلی مورد نیاز بود.
در مورد مرور نقاط فکوس عملکرد دوربین در نشان دادن سریع و بادقت بیشتر،بهتر شده.
سلام
میان افزار جدید را نصب کردم.دو مورد:
1)در مود فیلمبرداری چطور ولوم صدا کم و زیاد میشه که دوستان بهش اشاره کردن تا 64؟
2)در ورژن 1.2.5 داخل ویزور سمت راست قبل از شات زدن بارست تا 6 در مود عکس خام و 16 برای عکس جیپگ نمایش میداد اما در نسخه جدید فقط عدد 4 را مینویسد.کارت من patiot 266x هست.آیا ممکن است از سرعت پائین بودن کارت باشد؟
ممنون
دوستان طریقه نصب به چه صورته ؟
درود
زمانیکه مود دوربین رو به فیلم برداری تغییر میدید در منوی مربوط به فیلم برداری گزینه صدا رو مشاهده میکنید که حالت دستی و اتوماتیک داره و از اونجا میتونید تغییر بدید .
در مورد سوال دومتون اطلاع دقیق ندارم اما گمونم همونطور که گفتید احتمالا مربوط به سرعت پایین کارت باشه...البته مطمئن نیستم و سایر دوستان مجربتر اگر اطلاع دارند لطفا اصلاح کنند.
درود بر شما نرم افزار رو از همون لینکی که جناب مبین علی دادند بسته به سیستم کامپیوترتون داونلود کنید
از حالت فشرده خارج کنید و در پوشه ایی که بعد از خارج ساختن از حالت فشرده پوشه ایی خواهید داشت حاوی یه فایل پی دی اف که به زبانهای متفاوت طریقه نصب رو گفته است و خود میان افزار.
میان افزار رو درون کارت دوربین کپی کنید
از منوی دوربین قسمت آپدیت فریم ویر رو انتخاب کنید و نصب کنید
حتما قبل از استفاده مجدد از دوربین کارت رو فرمت کنید و دوربین رو روشن و خاموش کنید(اینهارو توی همون فایل پی دی اف نوشته)
توجه کنید از باتری با شارژکامل استفاده کنید و هنگام نصب اصلا به دکمه ایی دست نزنید و یا دوربین رو خاموش نکنید.
همین
سلام...
یک راهنمایی از اساتید میخواستم...:::confused2:::
اینکه دوستان راجع به وضعیت نویز دوربین من کمکم کنن...
همش احساس میکنم نویزش از حد معمولی (با توجه به نمونه های ارسالی دوستان)بیشتره...:::angry:::
(حتی در بعضی عکس ها در زیر نور آفتاب در ایزو 400):::angry::::::angry:::
این عکس در ایزو 1600 گرفته شده که کراپ 100 هم همراهش ارسال میکنم تا نظر اساتید رو بدونم...
خروجی مستقیم از فایل RAW و فقط ریسایز توسط فتوشاپ انجام شده
f/5.6
1/50s
15-85@85mm
فایل پیوست 31574
فایل پیوست 31575
فیلترUV Htmc Hama هم استفاده شده...
عکس برای اظهار نظر ارسال شده و پیشاپیش به خاطر ضعفش معذرت میخوام
سپاس
این نویز طبیعی است...! ( البته برای دوربینهای کراپ دار مثل 7D )
عکسهای دوستان ادیت صحیح میشود که اینگونه بدون نویز است ، اگر ادیت را خوب یادبگیرید و کار با پلاگینهای کاهش نویز را بلد باشید مشکل خاصی پیدا نمیکند
این سطح دوربین ها تا ایزوی 400 و بعضاً 800 عملکرد خوبی دارن اما در ایزوهای بالاتر به مشکل بر میخورند
میتوانید نویز ریداکشن خود دوربین را روشن کنید یا میزان آن را زیاد کنید اما این کار چندان توصیه نمیشود بهتر است کار با پلاگینها را بیاموزید و با نویز ریداکشن خاموش عکاسی کنید.
نگرانیم فقط در مورد طبیعی نبودنش بود...با پلاگین نینجا و شارپ سازی موضعی به نتیجه میرسم..ولی در مورد فایل خام مشکل داشتم وبا گشتی در تاپیک های کشورهای بیگانه کمی شکاک شده بودم...که اگر میفرمایید طبیعی است که هیچ...
منظور از عکس های دوستان عکس های خام ارسالی بود..مثل عکس آقای مومنی مقدم که در ایزو 2000 در نور منزل گرفته شده بود...
سپاس
سلام
من هم چيز غير عادي در اين عكس نمي بينم و اتفاقا عملكرد نويزي كاملا قابل قبول است.
توجه داشته باشيد كه شما در اين حد كراپ نويز را در نقاط خارج از فكوس هر دوربين ديگري حتي در ايزوهاي پايين تر هم مي بينيد. حالا ممكن است با توجه به بافت پيش زمينه يا پس زمينه خارج از فكوس، وضعيت نور، شكل نورسنجي و ... اين ميزان نويز تغيير كند.
من به شخصه با توجه به زمينه مورد علاقه ام كه عكاسي از پرندگان است، با 7D به راحتي تا ايزوي 1600 استفاده مي كنم. (البته با در نظر گرفتن شرايط نوري)
ضمنا در هر ايزويي نويزگيري بك را انجام مي دهم (تا حدي كه غير طبيعي نشود)
سلام دوست عزیز
طریقه نصب :
1. ابتدا فایل را از طریقد لینک هایی که دوستان گذاشته اند دانلود میکنید
2. از شارژ کاملب باطری دوربین خود مطمئن شوید
3 . cf کارت دوربین را در داخل خود دوربین فرمت کنید
4. فایل دانلود شده را در cf کارت کپی کنید . فایل را در اولین پنجره ای که با اولین کلیک cf کارت باز میشود کپی کنید .
5. مطمئن شوید که سایز فایل کپی شده در cf کارت درست میباشد .
6. دوربین را روی یکی از مود های دستی قرار دهید و کارت را داخل دوربین قرار داده دوربین را روشن کنید .
7 .در منو دوربین به قسمت firmware version رفته دگمه ست را فشار دهید .
8 . الباقی به پروسه ای که دوربین راهنمایی میکند عمل کنید .
9.پس از اتمام دگمه ست را زده و دوربین را خاموش کنید . باطری را برای لحظه ای در آورده و مجددا وصل نمایید . این باعث میشود که نرم افزار جدید روی دوربین فیکس شود .
10 . cf کارت را دوباره فرمت کرده و لذت ببرید !!
موفق باشید
سوالی داشتم و اون اینکه نصب firmware در چی بیشتر تاثیر داره و اینکه نصب نکردنش ضرر داره؟
دوستان ببخشید 7D مولتی اکسپوزر نداره مثل دوربین های آنالوگ ؟
سپاس
دوستان سایز فایل اصلی چقدر هست 3 یا 18 مگابایت من هر دو رو دانلود کردم اما فایل 18 مگ از حالت زیپ خارج نمیشه ممنونم از راهنمایی شما دوستان
سلام
حجم اصلی فایل 17.5 مگ + فایل راهنما 1.67مگ (pdf(
سلام
سوالم از دوستان که این بدنه رو دارن اینه آیا با این دوربین با 30p نمیشه فیلمبرداری کرد؟
من تست کردم فقط 25p 1080 رو در منو برای انتخاب داره.
اگه و همون زمان 12 دقیقه برای فیلمبرداری.
اگه ممکنه دوستان توضیحاتی رو در خصوص فیلمبرداری 30فریم این دوربین بدن. و آیا راهی برای فیلمبرداری با مدت زمان بیشتر از 12 دقیقه هست؟
ممنون
بارها گفته شده که برای 30fpsباید ntscفیلمیرداری کنید نه pal.
برای مدت زمان 12 دقیقه هم میدونم از طریق دوربین امکان افزایش زمان وجود نداره همچنین در سیستم فایل fat محدودیت حجم 4گیگابایت وجود داره که این موضوع هم برای این کار محدودیت ایجاد میکنه.
من یکم گیج شدم از دوستان میخوام یه پست همینجا ارسال کنن شامل لینک اخرین نسخه برای دانلود و روش صحیح نصب ممنون و بگن ابشن هایی که
اضافه میشه اسماشون چیه؟
سوالی داشتم در مورد ۷d
دوستان ایا کسی مشکل بنده رو داشته است یا خیر؟ پس از اپگرید فرم ور به ورژن جدید تنظیمات داخلی فلاش اکسترنال در حالت جدای از دوربین در منوهای داخلی دوربین قابل دسترسی نیست و خطای عدم سازگاری فلاش یا خاموش بودن فلاش رو میده. فلاش بنده هم 580ex ii هست که قبلا مشکلی از این بابت نداشت. متشکرم
منظورتونو متوجه نمیشم یعنی میخواید وقتی فلاش رو دوربین نیست از منویExternal flash func. setting استفاده کنید؟
این ممکن نیست !شما باید از منوی Built-in flash func. setting و با فعال کردن Wireless func تنظیمات فلاش slave را انجام دهید.
ممنون و یک سوال من رم ریدر ندارم ایا میشه رم رو توی دوربین بذارم و از طریق کابل دوربین فایل رو منتقل کنم توی رم مشکلی پیش نمیاد؟؟؟
بعد اینکه من فایل رو دانلود کردم و توی فایل راهنماش این قسمت رو متوجه نشدم
فایل پیوست 32580
مشکلم برای اپدیت دوربین حل شدم ممنون از همه
یک سوال فنی تر داشتم و اون اینکه تنظیمات برای عکس پرتره با سافت باکس و پس زمینه مشکی و لنز 50m در دوربین چی هست اگر
با تصویر نشونم بدین ممنون میشم.
منظورتان کدام تنظیمات است؟؟؟ وایت بالانس؟ روی فلاش.مد عکاسی رو M سرعت سرعت سینک دوربینتان یا کمی پایینتر مثلا 200 دیافراگم بسته به میزان نور دارد.
سلام
خدمت همه دوستان عزیز
در هفته آخر ماه رمضان موارد زیر به قیمت 3100!!! تهیه شد
Canon EOS 7D
Canon 18-55
SiliconPower CF Card 16GB 200X
UV Filter
Screen Protector
(پی نوشت: دلیل خرید این لنز فعلا محدودیت بودجه است که انشاءالله به زودی با 15-85 تعویض خواهد شد)
حالا یه کیف لازم داره کمه به زودی تهیه خواهد شد :-)
این من باب معرفی و اعلام حضورم بود در کنار شما اساتید :-)
و سوالم این که تو چند روز گذشته آپدیت جدیدی از کنون ارائه شده که ممنون میشم دوستان توضیح بیشتر در مورد تغییرات بدند و اینکه این آپدیتها باید به ترتیب انجام بشه یا میشه از نسخه کارخانه به این نسخه پرش کرد؟
Canon EOS 7D Firmware 2.0.3
که تو سایت رسمی خود کنون هم میتونید از لینک زیر مشاهده کنید:کد:http://www.canonrumors.com/2012/09/canon-eos-7d-firmware-2-0-3/
و از لینک زیر دانلود و استفاده کنیدکد:http://www.canon.co.uk/Support/Consumer_Products/products/cameras/Digital_SLR/EOS_7D.aspx?faqtcmuri=tcm:14-970748&page=1&type=important
ارادتمند همه دوستان: مصطفی عشقیکد:http://www.usa.canon.com/cusa/consumer/products/cameras/slr_cameras/eos_7d/#DriversAndSoftware
مبارکتون باشه.
تغییرات تقریبا همینهاست که برای ورژن 2 بود(989)و این آپدیت جدید رفع اشکال اون.
شما میتونید مستقیم به آخرین ورژن آپدیت کنید.
سلام خدمت دوستان. کسی میدونه این دوربین تا کی قراره تولید بشه . یعنی من تا کی میتونم این دوربین رو تو بازار پیدا کنم.؟
حالا حالا هست
حتي اگه مارك ٢ش بياد بازم اين دوربين همچنان از بهتريناس
همين الانش براي كسي كه فول فريم لزوما نخواد از بعضي جهات حتي از 5diii هم بهتره
فوق العاده خوشدست و سريع هست
من با خيلي از دوربينا عكاسي كردم اما اين يه چيز ديگست
فكر كنم بابت طراحيش واقعا كار كردن و واقعا به خيلي از جزييات فكر شده( واسه همه مدلا كار كردن اما اين بيشتر نواورانه و در جهت نياز هاي كاربران بوده به نظرم)
وضعیت نویزیش چه جوره
برخی از دوستان اونو نویزی تر میدونن
ممنون از راهنماییتون . من 60D دارم . ولی این رو هم میخوام داشته باشم اما یکمی باید بیشتر پول جمع کنم.:;) واسه همین پرسیدم .
در ضمن ، درسته میگن کانن از این به بعد دیگه میخواد همه دوربین هاشو فول فریم تولید کنه. در این صورت آیا بازم لنز های EF-S تولید خواهند شد؟
اون شرايطي كه سيلينگ ٦٠ دي اذيت ميكنه ايا خودتون تو اون محيط زماني رو واسه عكاسي ميمونيد ؟
به نظر من درسته كه ٧ دي واقعا عاليه و سيلينگ خيلي خوبي داره اما هزينه ارتقا از ٦٠ دي به ٧ دي شايد توجيه نداشته باشه مگر اينكه الزاما ٨ فريم در ثانيه يا ... لازم دارين
فكر كنم هزينه رو ميشه صرف خريد لنز وايد كرد به طور مثال
اگر حيات وحش كار ميكنيد انتخاب ٧ دي كاملا انتخاب درستيه در غير اين صورت ٦٠ دي دوربين خيلي خوبيه و جوابگوي نيازها هست
عذرخواهی می کنم که دوباره سوال می کنم.
منظور شما از طبیعت منظره است دیگر ؟ یا جیات وحش
خیر - هیچ تولید کننده ای این کار رو نمی کنه.نقل قول:
در ضمن ، درسته میگن کانن از این به بعد دیگه میخواد همه دوربین هاشو فول فریم تولید کنه.
چون بیشتر مشتریان خودش رو از دست میده.
منظورم همون منظره هستش . راستش امکاناتم هنوز اجازه ورود به بخش حیات وحش رو نمیده.
والا در یکی از سایتهای معروف داخلی در بخش آموزش دیدم که گفته بود کنون از این به بعد دوربین کراپدار تولید نخواهد کرد. چون به تکنولوژی ساخت فول فریم با قیمت ارزان رسیده. با عقل خودم هم جور درنیومد . چون در این صورت لنز های EF- S رو میخواد چیکارش کنه . با این همه هزینه تحقیقات روشون انجام داده ، تولیدشون رو قطع میکنه ؟
اگر حيات وحش كار نميكنين ٧دي زياد مزيتي نداره نسب به ٦٠ دي
فوكوس سريع و سرعت عكاسي بالا براي منظره سودي نداره
ميمونه سيلينگ كه اونم واقعا من نديدم كه كسي كه كار تخصصي نميكنه بره زير بارون و برف زمان زياد عكاسي كنه يا محيط پر غبار
در اونصورت لنز هم بايد سري ال باشه هزينه خيلي ديلد ميشه
ظاهرا امکان استفاده از magic lantern برای این دوربین فراهم شده است
http://magiclantern.wikia.com/wiki/7D_support
البته اگر موفق به این مورد شوند گزینه جالبی خواهد بود
Details - WFT-E5 A/B/C/D Firmware Version 1.0.7 [Windows] (Wireless File Transmitter for the EOS 7D)
ID: 0400063002_EN_2
OS
* Windows 7
* Windows 7 (x64)
* Windows Vista
* Windows Vista (x64)
* Windows XP
لینک دانلود
http://gdlp01.c-wss.com/gds/0/040000...5-v107-win.zip
دوستان جدید ترین firmware الان چند... بزرگواری مکنید لینک دانلودش رو در اختیارم بزارید
سلام
به صفحه زیر برید و سیستم عاملتونو انتخاب کنید و بعد از قسمت Firmware دانلود رو انجام بدید....
شاد باشید......
سلام
دوربین من 7d نیست . امشب از جایی این دوربین رو گرفتم که فردا از فیلمبرداریش استفاده کنم
ممنون میشم امشب پاسخ من رو بدید
موقع فیلمبرداری وقتی از دکمه ی AF-On برای فوکوس استفاده میکنم یک صدایی روی فیلم ضبط میشود که تقریبا آزار دهنده است
آیا این طبیعی است؟
ممنون
حقیر 7d ندارم ، اما در d3s که خود دارم این اشکال وجود دارد و شما صدای موتور فکوس را در فیلم خواهید شنید .
البته خود امتحان نکرده ام ، اما گویا با استفاده از یک میکروفن خارجی این اشکال برطرف خواهد شد .
بله طبیعی است و نمی توان کاریش کرد.باید از میکروفن های اکسترنال و یا فوکوس کشی دستی استفاده کنید.
عذر میخوام .. من دوباره یک سوال برام پیش اومده . الان باتری دوربین رو داخل شارژر گذاشتم اما میبینم فقط یک چراغ قرمز بصورت ممتد روشن میشه . باتری دیگری هم هست . اونهم به همین شکله .. ممکنه بفرمایید مشکل از کجاست ؟ یعنی شارژر خرابه ؟
ممنون
ممنون از راهنمایی
مشکل این بود که اصلا چراغ ، چشمک نمیزد با اینکه شارژ هر دو باطری کم بود . به سبک شارژر های قدیمی یک سره روشن بود تا اینکه بعد از چند ساعت به رنگ سبز در آمد! حالا مشکل کجا بود نمیدونم !
سپاس