با عرض سلام خدمت تمام دوستان.
با توجه به استقبال بالا از دوربینهای کلاس سوپر زوم و ورود دوربین canon با مشخصات اسمی بالا " و دیگر اینکه خودم هفته قبل s1 نم را به s2 تبدیل کردم و در حد آماتور تجربه عملی این دو را دارم " مقایسه ای مختصر ارائه می کنم .[با عرض معذرت از اساتید]
1) مشکل وحشتناک فوکوس در انتهای زوم در s1 تا حد قابل قبولی در s2 اصلاح شده ، البته هنوز مقداری کند است.
2) zoom 12x, mega pixel 5 ؛ نور کمکی "قابل توجه دوستانی که به خاطر همین امکان fuji s5500 مدام تو سر s1 میزدند!" ، فیلمبرداری با صدای sterio و با کیفیتی کمی بهتر از s1 ، ال سی دی بزرگتر ، حدود 7 تا 8 مد اتوماتیک بیشتر "زیر مجموعه special scence" ، سرعت شاتر از 2000/1 ثانیه به 3200/1 ثانیه ،"15 ثانیه بالا همان است"، حالت ماکروی 5cm و سوپر ماکروی 0cm "که بسیار خوب عمل می کند"، جای دست آن هم بزرگتر شده و هم پلاستیک خاصی تعبیه شده که بسیار خوش دست شده است " 5500 ها !" ،سنسور بزرگتر ، عملکرد بهتر در ایزوهای 100 و 200 ،دکمه ها خصوصا Zoom/wide و On/offf و ... خوش دست تر درامده ، استفاده از sd بجای cf ،کنترلهای دستی عالی و ...
سرجمع اگر می توانید s1 نتان را خوب بفروشید حتما این کار را بکنید . (s2 با گارانتی آفومار : 480000 تومان)