یعنی تنها خاصیت بدنه های جدید خالی کردن جیب مشتری است؟
وجود یک حق انتخاب در آن زمان به نظر شما مزیت بود؟
Printable View
یعنی تنها خاصیت بدنه های جدید خالی کردن جیب مشتری است؟
وجود یک حق انتخاب در آن زمان به نظر شما مزیت بود؟
دوستان عزیز فرق شوخی و جدی را متوجه نمیشوید؟!حتما باید نوشت(شوخی)؟در مورد 350 دی.
خیر پلاستیک بودنش!وحید خان چند بار دوربینتون روی زمین افتاده و چند متر کشیده شده؟خواهشا صادقانهنقل قول:
ملاک خوب بودن بدنه چیه ؟ آهنی بودنش؟
ما که حرفی نداریم!شد میخریم نشد نمیخریم.ولی جدای از شوخی حیف 40دی بود اینجوری نسلش بسوزه!نقل قول:
بنده خداها میان تنوع محصول میدن, اینو میگین , تک محصولی باشند, میگین رضایت مشتری و احترام به مشتری کجا رفته ...
چکار کنن آخرش؟
واقعا بدنه های خوشدستی بودند نسبت به همرده های خودشان-یا باید دی80 یا دی90 میخریدید(که بدنه های معمولی دارند) یا باید 500 تومن اضافه میدادید به دی300(که شاید بعضی امکاناتش را لازم نداشتید).
حالا بزارید وارد بازار بشه میبینید چقدر چیپ خواهد بود در مقابل 40 و 50 دی.با آن ال سی دی گردان یاد سری پاورشات می افتم.حیف 7دی که فقط بخواد 300 تومن از این گرونتر باشه.
موید باشید
چند درصد دوستان از این دوربین های اهنی و.... تا الان امتحان گرفته که با این بدنه جدید حالا به مشکل خورده ؟. دوربین بسیار خوبیست برخلاف بعضی از دوستان اگر روزی 40 دی را رد کنم و این بدنه جدید رو بخرم احساس بدی نخواهم داشت . تا به حال هم بدنه فلزی به کار من نیامده به کار خیلیها هم نخواهد امد معمولا دنبال بهترینها هستیم ولی استفاده از همه این امکانات رو معمولا انجام نمیدیم و یا به کارمون نمیاد . 7 دی ارزش 500 بیشتر پرداخت رو حتما خواهد داشت .
این رده بندیهایی که دوستان برای خودشون درست میکنند هم حکایت جالبی است . و حکم این که تمام شد و تولید نمیشه و فنا رفت هم جالب تر
من هرچی فکر میکنم نمی فهمم چرا بعضی اساتید با lcd چرخان مشکل دارند:think:; (به جز عزیزی که میگفت به نظر میاد دوربین رو نسبت به ضربه آسیب پذیرتر میکنه). به نظر من واسه فیلم برداری و عکاسی ماکرو چیز بسیار به درد بخوریه (و واسه اولی لازم).
سپاس
اگر عزیزی مانند فرید خان کاربرد بدنه فلزی به کارش نیامده باشد 60دی گزینه خوبی است.اما این دلیل نمی شود کسی از بدنه ی سیل این دوربین ها استفاده نکند.بارها همین قابلیت 40دی را استفاده کرده ام.یک بار چنان ضربه خورد که نگهبان موزه از 50متر انطرفتر (در محوطه) صدایش را شنید اما نتیجه اش فقط یک خراش بود و بس.و هیچ عیبی پیدا نکرد.
حال بفرمایید تا چه زمانی میتوان با یک میلیون بدنه سیل تهیه کرد؟!تا زمانی که 50دی با تمام خوبی ها و نواقصی که دارد همچنان تولید شود.
فرید خان ضمن احترام به شما,ولی این یک مشکل شخصی است و نباید به هرکسی تعمیم داد.بارها شخصا بحث داشته ام در مورد انتخاب درست ابزار و پرهیز از ابزارگرایی.نقل قول:
تا به حال هم بدنه فلزی به کار من نیامده به کار خیلیها هم نخواهد امد معمولا دنبال بهترینها هستیم ولی استفاده از همه این امکانات رو معمولا انجام نمیدیم و یا به کارمون نمیاد
در حضور همه اعلام میکنم زمانی خواستید 40دی را بفروشید بنده خریدار خواهم بود.
با تشکر
سلام
سیروان جان من اصولا سعی میکنم زیاد وارد بحث نشوم ولی مشکل شخصی بنده ندارم در مورد بدنه اهنی تعمیم هم ندادم بلاخره با توجه به نیازها هر کاربری خرید داره .اما حرف من این هست در حال حاظر هم 40 دی هست هم 50 و هم 7 دی اگر نام بدنه 60 دی هست نباید این را اینطور تفسیر کنیم که این جانشین انهاست .پس انها دیگر تولید نخواهند شد . بلاخره این کمپانی مطمئن باشید جایی خالی نخواهد گذاشت که کاربری با توجه به نیاز به سمتی دیگر هدایت بشه . اگر قرار بود 60 دی با ان بدنه و مشخصات بهتر تولید بشه تکلیف 7 دی در حال حاظر چی بود؟؟.
حتما ماه دیگر خواهم فروخت خبرتان میکنم (بنده هم اعلام کردم در حضور همه)
فارغ از این بحث آهنی بودن ... منم مشکلی که الان می بینیم اینه که ضربه پذیری lcd بیشتر شده در نتیجه فکر کنم نیاز تعمییراتش هم بیشتر میشه .. اما در طراحی بدنه به نظرم این 60D چندین گام به جلو بوده و در مبحث سیلینگش هم با توجه به تصاویر منتشر شده گویا بهتر هست نسبت به اسلاف قبل خودش...
به شخصه فقط منتظرم تا جانشین d90 بیاد تا با مقایسه این دو یکی از این دو دوربین d7000 or 60D رو بگیرم
سلام
فکر می کنم سوال اصلی اینه که بپرسیم کدام رو بخرم 60 دی یا .. آیا مثلا اختلاف مبلغ بین60 دی و 7دی برای من ارزشش رو داره مسلما سرعت بالا و فوکوس بهتر، ارزشمنده ولی برای من در اولویت نیست آیا این اختلاف مبلغ رو روی لنز هزینه بشه خروجی بهتری نمی ده؟و...
در مورد 60دی فکر می کنم دوربین خوبیهlcd چرخان هم کاربردخودش رو داره هرچند شاید روی یک slr جالب نباشه و آسیب پذیرتر ولی کسی که می خواد از یک حلزون روی زمین گلی عکس بگیره هم در فوکوس و هم در کادربندی خیلی کمک می کنه.در مورد مقاومت بدنه هم اگر یک دوربین تیتانیوم و ضدگلوله باشه من با یک سیم بکسل به گردنم می بندمش وشرط عقل هم در پیشگیریه! در موارد نادر هم فکر نکنم زیاد فرقی بکنه .اما شخصا باوجود اینکه این دوربین رو دست نگرفتم با استیل50 دی بیشتر حال میکنم.فکر می کنم کانن هم نمی خواسته زیاد جای 50 دی را بگیره و در اصل هدف ایجاد تولید یک مصرف کننده جدید بوده. ببینید وقتی 550 دی وارد بازار شد مخاطبان 500دی رفتن طرف آن ودر اصل بازار جدید شکل نگرفت فقط این فایده را داشت تا خریدار فکر کنه شرکت در حال فعالیت و آپدیت کردن دوربینهاست.البته فکر می کنم وقتشه که یک فول فریم ارزان قیمت هم وارده بازاربشه مثل کاری که سونی با آلفا 850 کرد .
اما اگر من بودم حسگر1 دی مارک4 رو روی بدنه7 دی می ذاشتم اسمش هم می گزاشتم 007 دی باحاله نه!!!قیمت هم حدود 2000$ .
دوربینهارا خیلی وقتها با ماشین(خودرو)مقایسه می کنند یکجورایی انگار نسلهایشان به هم میرسه!!! من وقتی 7دی،60دی و550دی با یک حسگر را می خوام باهم مقایسه کنم یاد خودرو سازان داخلی می افتم (پژو پارس ،سمند و405با یک موتور)البته صد بلا نسبت خیلی راه دارند تا به ما برسند اگر تونستند همین حسگر 18 مگاپیکسلی کانن را روی بدنه دی90 نیکون بذارند آنوقت می تونند حرفی برای گفتن داشته باشند. دنیا رو چه جور دیدی شاید...؟ می بخشید اگر یک مقدار از موضوع خارج شدم
سلام جناب Ahmad-d
نوشته بودین :
از مقایسه نمودار های مختلف نویز فایلهای RAW بدنه های 7D و 550D ( بنقل از dpreview ) کاملا مشخصه که این دو سنسور متفاوتند .مگر کنون هر بدنه ای با سنسور 18 مگاپیکسل بسازه به این معنی هست که این هم همون سنسوره ؟تازه اون هم توی سه رده مختلف ! مطمئن باشید توی این مدت ( بعد از 18 های قبلی )کنون بیکار ننشسته و حتما سنسور جدید با تغییراتی رو به بهبود تولید شده .منتظر انتشار ریویو های معتبر برای 60D می مونیم تا تکلیف سومین 18 کنون هم مشخص بشه .نقل قول:
من وقتی 7دی،60دی و550دی با یک حسگر را می خوام باهم مقایسه کنم یاد خودرو سازان داخلی می افتم (پژو پارس ،سمند و405با یک موتور)
موفق باشید
سلام بر شما باد فرهاد خان
ممنون که من و امثال من را راهنمایی می کنید راستش من خودم هم زیاد مطمئن نبودم و برایم یک سوال بود واین را بیشتر از روی عرف صنایع و پایین آوردن هزینه گفتم و خوشحال خواهم شد اگر دوستان اطلاعات جامعتری در اختیار بقیه بگزارند.اما با سواد ناقص من فکر کنم نویز حتی در فایلهای raw هم به پردازشگر ربط پیدا می کنه و این در حالیه که پردازشگر 7 دی قویتر است(دو هسته ایه این جور که می گویند ) باز هم می گویم این را با ادله نمی گویم اگر اساتید راهنمایی بکنند ممنون می شوم.
شما هم موفق باشید
کیفیت لنز کیت دوربین در چه حدی است ؟ در مقایسه با 18-55 آیا تفاوت فاحشی دارد منطور از سوال خرید دوربین با یک لنز ارزانتر است وبعدا آپگرید
با سلام امروز نیکون با معرفی دوربین جدیدش d7000 نشون داد که داره با سیاست هاش هم کانن و دنباله خودش میکشه هم این که داره یه سرو گردن از کانن بالا میزنه واقعا به این کانن با ارائه این 60 دی تاسف خوردم وقتی دیدم نیکون نه تنها بعد از دی 5000 و دی 90 کیفیت رو پایین نیوروده بلکه داره ارتقا میده نه اینکه مثله کانن خودشو با دادن یه دوربینه حرفه ای با مونیتور چرخان مثله sx10 کامپکت مسخره عامو خاص کرده رقیب داره بدنه پلاستیکیشو منیزیم میکنه این کانن ما هم داره منیزیم و پلاستیکی میزنه فکر کنم بزودی شاهد ظهور یه نوکیای دیگه این بار در صنعت عکاسی باشیم . از همتون معذرت میخام میدونم تقربا اف تاپیک شد ولی راستش نتونستم حرف دلمو به شما اساتید نگم که ممکنه کاملا هم اشتباه باشه
نمیدونستم امکان کار امدی مثل مانیتور چرخان اینقدر قبیحه!!!...نه به درد فیلمبرداری میخوره نه حتی عکاسی ماکرو!!! نه حتی عکس خبری...
با سلام
من زیاد اینجا پست نمیدم و فقط نظرات دوستان رو مطالعه میکنم.ولی بعضی مواقع سکوت واقعا سخته!!
من نمیدونم چرا همه به بدنه این دوربین و lcd چرخان گیر میدن؟ من فکر اینجور افراد فقط دنبال کلاس دوربین های dslr هستن و اصلا به کیفیت عکاسی و ... کار ندارن! آخه چرا یه چیزی مثل lcd چرخان که اینقدر مفیده و به درد میخوره رو به این سادگی فقط و فقط به خاطر اینکه کلاس دوربین میاد پایین رد میکنید؟
به شخصه خودم حاضرم یه w300 دستم بگیرم به شرطی که کیفیتش از دوربین های dslr بیشتر باشه! چون من برای خودم عکاسی میکنم و نه برای دیگران!
سلام
اگر میبینید دوستان اینجا حرص میخورن که چرا کانن چنین دوربینی رو داده بیرون و ایراد بهش میگیرند به خاطر این هست که این دوربین رو با D7000 نیکون مقایسه میکنن و فعلا قرائن وشواهد نشون میده که 60D چیزی واسه عرض اندام جلوی اون دوربین نداره ، اما یادمون رفته همیشه خودمون گلایه میکردیم که کاش بادی 450 بهتر بود کاش بادی 500 کاش بادی 550 و و و که چقدر ارگونومی بادی D90 خوبه و.....نه تنها ما دوستان این فروم بلکه توی تمام فرومهای دنیا از جمله dpreview از خوب نبودن بدنه شکایت میکردن و همه دوست داشتن یه بدنه توی رنج بدنه D90 خلا بین 7D و550D رو پرکنه ، حالا کانن این نیاز رو بر طرف کرده و با قیمت تقریبا ایده ال که روی 60D گذاشته نیازهای اون قشر رو پوشش داده ، اما مسئله اینجاست که حالا که کانن شاید به درخواست همیشگی طرفدارانش این دوربین رو ارائه کرده پس چه دوربینی با بدنه آلیاژی و و و و ........باید باشه که رقیب D7000 بشه ،اینجاست که باید منتظر بود (که البته هیچکدوم از ما نمیتونیم ) شاید رقیبی سرسخت در راه باشه
ببینید دوستان
این دی7000 دقیقا بدنه دی90 و همون ارگونومی را داره و فقط یکمقدار جزیی سنگین و 2 میل هم بزرگ شده
پس همون حس دی90 را خوهد داشت مطمئن باشید اما 60دی کنون همون 50دی که 2 میل کوچیک شده از بالا و 2 میل بزرگ شده از پهنا و یکم سبک شده پس همون حس 50دی را خوهید داشت با یکم ارگونومی کمتر و قیافه داغون تر و استحکام کمتر پس بازم کنون گند زده
این یعنی بازم نیکون عالی عمل کرده
یا علی
از نظر مقایسه با 550دی هم اصلا قابل مقایسه نیست چون 200 گرم سنگینتره و خیلی هم بزرگتر پس به درد کسانی که
طرفدار سرس Rebel کنون بودند هم نمیخوره
جناب شاهکرم
سلام
شرمنده که اینقدر صریح مینویسم، اما از کاربری مثل شما انتظار بیشتری هست.
بهتر نیست راجع به دوربین هایی که هنوز در دست نگرفتیم با احتیاط بیشتری حرف بزنیم .
مگر ارگونومی، کمتر و بیشتر دارد ؟
2 میلیمتر بزرگ شدن نیکون یعنی عالی بودن، 2 میلیمتر کوچک بودن کنون میشه گند زدن؟
شما اطمینان دارید 60D از 50D سنگین تر است ؟ ( 60D نسبت به 50D دقیقا 71 گرم سبک شده است نه سنگین. )
بعد کنون گند بزنه یعنی نیکون عالی بوده ؟
کنون بازم گند زده ؟ مگه تاحالا گند میزده؟ ( چند دوربین آخر این کمپانی که بیرون آمد که همه ما به به و چه چه میکردیم ! )
یا نیکون تا حالا بد بوده بعد یکباره به خودش اومده و با D7000 جبران مافات کرده؟
من هم از LCD چرخان خیلی خوشم نمی آید ولی دلیل نمی شود اینقدر احساساتی و اشتباه پست بزنم.
اینجا همان فروم عکاسی معروف است که همه سعی میکنیم مرجع اطلاعات عکاسی به زبان فارسی باشد !
شاد باشید و سلامت
دقیقا.این بحث بیشتر شبیه به کل کل بچه هاس تا یک مرجع.دی7000 مشخصات جالب توجهی داره(که هنوز کارایی و کیفیتش هم مشخص نیست) دوستان جوری برخورد میکنن انگار این بدنه جدید یک دی3 هست با قیمت 1000 دلار!!! یا یک شاهکار تکرار نشدنیه افسانه ای.مشخصات این بدنه در این زمان مشخصات بدنه های سال گذشته کنن هست...
جناب نوید حسینیان
در اینکه بدنه دی 7000 همون دی 90 شک ندارم چون کاملا مطابقت دارند (از نظر ارگونومی نه ابعاد)
اما 60دی سبکتر از 50دی است و حق با شماست اما ارگونومی خوبی حداقل از روی ظاهر ندارد به علت این ال سی دی چرخان , جای قرار گرفتن شصت دست کوچک شده و از نظر پهنا م که بزرگ شده که خود قابل تامل است پس میتوان گفت کنون حد اقل بهترین کار را انجام نداده است اما نیکون عالی عمل کرده است
من طرفدار هیچ یک از این دو برند نیستم و چیزی را که به بهترین شکل نیازم را
برآورده کند انتخاب میکنم
من واقعا متوجه نمیشوم. مگر این دو دوربین در عمل چقدر با هم متفاوتند که چنین میگویید. یک سری مشخصات آن و یکسری مشخصات این با یکدیگر متفاوت است. اما واقعا در عمل چقدر تاثیر دارد؟ مطمئن باشید چندماهی که از ورود هر دو به بازار بگذرد، تمام این نظرات تعدیل خواهد شد.نقل قول:
به خاطر این هست که این دوربین رو با D7000 نیکون مقایسه میکنن و فعلا قرائن وشواهد نشون میده که 60D چیزی واسه عرض اندام جلوی اون دوربین نداره
سلام.
بله این همان فروم عکاسی است که عزیزان برای خرید یک 17-70 چند ماه زمان میگزاشتند و ریویو میخواندند و دست آخر میدانستند چه خریده اند و از ریال ریال هزینه ای که کرده بودند راضی بودند.اما امروزه دوستانی هستند که از همان اول بهترین ها را برای شروع میخرند اما ایراد را در خود نمیبینند بلکه در ابزار جستجو میکنند.
پس شک کنید...دی7000 بزرگتر است.ابعاد را مطالعه کنید قبل از ارسال پست.نقل قول:
در اینکه بدنه دی 7000 همون دی 90 شک ندارم چون کاملا مطابقت دارند
بله مشخص است.شما دوربین های متعددی داشتید.وقتی 7دی و 40دی و 50دی نمیتوانند نیاز شما را برآورده کنند و نظر شما را جلب کنند دی7000 حتما میتواند.شما 15-85 دارید که لنز خوبی است...نقل قول:
من طرفدار هیچ یک از این دو برند نیستم و چیزی را که به بهترین شکل نیازم را
برآورده کند انتخاب میکنم
یا حق
امروز که مجله Digital Camera World October-2010 رو می خوندم ، قیمت 60D انگلیس رو دیدم که خیلی نزدیک 7D هست به نظر شما این قیمت واقعی هست یا تغییر میکنه؟؟؟
http://www.islamupload.ir/images/vv0...97mwtyb90k.jpg
سلام
60 دی با قیمت 1.099 دلار برای بدنه و 1.399 دلار برای بدنه و 18-135 در سایت Adroma برای فروش گذاشته شده است!(در استوک موجود است)
سلام:
نمونه هایی از خروجی این دوربین با لنز 16-35 II
کد:
http://www.fotopolis.pl/index.php?n=11588
بحث های جانبی را رها کنید در اینکه D7000 برتری های زیادی نسبت به 60D دارد شکی نیست اما باید ببینیم از نظر نویزی هم میتواند با 60D برابری کند من در این دوربین نویزی کمتر از 7D میبینم امید وارم این تست ها درست باشد .:::waw:::
سلام دوستان بحثهای جالبی شده اما نام بست باید از 60دی به مقایسه کانن 60 دی و دی 7000 تغییر کند . به نظر من هم این انتقادات نا به جاست .به هر حال روی هر دوربین جدیدی که به بازار میاد کلی کارشناسی میشه و طراحان و عوامل ساخت این دوربینها در شرکت بزرگی متل کانن حتما به خیلی بیشتر از ماها به این مسایل اشنایی دارند و رعایت میکنند . به نظر من ال سی دی چرخان نعمت بزرگی برای یک عکاس است.به هر حال تا این دوربین وارد نشه ودوستان استفاده نکنند نمیشه نظر درستی راجع به کیفیتش داد
سلام به همه
خوب اینم یه عکس از جعبه 60D که مثل جعبه 50D و..........میمونه
http://www.fixsat-pics.com/images/as...4h6ocawifj.jpg
سلام به همه
خوب یه رویو به نسبت خوب و معتبر از این دوربین و مقایسه با 550D در ایزوهای مختلف
http://www.imaging-resource.com/PRODS/E60D/E60DA.HTM
Canon 60D versus Canon T2i at ISO 3,200
http://www.fixsat-pics.com/images/mt...h8ac8ycccz.jpg http://www.fixsat-pics.com/images/oa...276lafp0cr.jpg
http://www.fixsat-pics.com/images/oe...v0t5xpmspl.jpg http://www.fixsat-pics.com/images/v8...aha6ymyrsi.jpg
Ultimately, the Canon 60D is built for a different market. Canon has long since lured many serious 50D shooters to the 7D and 5D Mark II; now it appears their goal is to lure the Rebel shooters to the Canon 60D and more directly compete with the Nikon D90. That's probably just the right strategy. Most of the important features from the 7D and T2i are included in the Canon 60D, as well as the audio level control from the 5D Mark II and the swivel screen from the Canon G11. It seems like every Canon line has contributed a little something to Canon's entry-level prosumer digital SLR, and the results are quite good.
جالب اینجاست که میگه کانن این دوربین رو ساخته تا با D90 مقابله کنه !!! فکر نمیکنه یه خورده دیر به این فکر افتاده ؟!؟!!؟
یک Preview مختصر از Photography Blog
کد:http://www.photographyblog.com/previews/canon_eos_60d_photos/
سلام
امروز من هم در پایتخت این دوربین را از نزدیک دیدم !
فروشگاه مورد بسیار شلوغ بود و نشد که دوربین را در دست بگیرم
البته ظاهرا یا مسعود خان خیلی با فروشنده رفیق هست یا فروشنده خیلی حوصله من رو نداشت (بخوانید ... گیر آورده بود :cool:) چون قیمت را 1.500.000 تومان عنوان کرد :)
دوربین در ویترین مغازه کنار یک 7D قرار داشت. کیفیت ساخت 60D به نظرم بسیار خوب بود و روکش لاستیکی که روی گریپ دوربین قرار داشت دقیقا مانند 7D بود ( احساس میکنم باعث می شود دوربین بهتر در دست بنشیند یا یک جور های بچسبد ! )
در فروم خودمان و فروم های خارجی بسیار در مورد بدنه، ابعاد این دوربین و ارگونومی آن صحبت شده است. (هرچند به قول اکثر دوستان ارگونومی کمی سلیقه ای است )
40D: 146 x 108 x 74 mm
50D: 146 x 108 x 74 mm
60D: 145 x 106 x 79 mm
یکی از دوستان میگفتند این دوربین خیلی هم نسبت به 40D و 50D کوچکتر نشده است ! ( توجه کنیم که ابعاد دوربین ، ابعاد بیرون به بیرون بزرگترین قسمت های دوربین است )
ارتقاع دوربین به صورت کلی خیلی کم نشده است ولی به صورت عملیاتی (وقتی در دست قرار دارد ) گریپ آن کمی تو پر تر شده است ( عکس دوم ) و ارتفاع مکان قرار گیری دکمه ها و کلید شاتر کم شده است و شیب این قسمت کمی بیشتر شده است.
این یعنی وقتی ویزور دوربین روی چشم است با انگشت اشاره دست راست راحتتر میتوان به گرداننده بالا و چهار کلید بالایی دسترسی داشت
http://www.akkasee.com/forum/attachm...4&d=1285778242
گریپ تو پر تر شده است.http://www.akkasee.com/forum/attachm...5&d=1285778245
http://www.akkasee.com/forum/attachm...3&d=1285778239
و تفاوت آرایش کلید های بالایی دوربین
کلید ها به سمت راست دوربین بسیار نزدیک تر شده اند.
همچنین به نظرم آرایش منطقی تری دارند ( شخصا با دکمه های مربوط به ISO و Metering Mode بیشتر از AF و Drive کار میکنم.) هرچند در 40Dو 50D این 3 دکمه 6 عمل را کنترل میکردند ولی در 60D باید برای تنظیم وایت بالانس و Flash Exposure Compensation به Menu مراجعه کرد )
همچنین دکمه های بالایی کمی بزرگتر و تخت تر شده اند و دکمه مربوط به کنترل ISO با یک نقطه برجستگی متمایز شده است.
پشت دو بدنه
مهمترین تغییرات در این قسمت اتفاق افتاده
ادغام دو کنترل در یک کنترل
LCD چرخان
حذف دکمه های Picture Style و Function و اضافه شدن Quick Menu و دکمه مخصوص ویدیو
تغییر کردن روش Lock شدن غربیلک پشت دوربین
در مجموع به نظرم برای دست های کوچک و متوسط مناسبتر از40D , 50D است.
پی نوشت:
1.اصل عکس ها مربوط به وب سایت The Digital Picture است و با فتوشاپ آنها را روی هم قرار دادم برای مقایسه راحت تر.
2.این ها همه نظرات شخصی من بود و میتواند غلط هم باشد.
سلام:
Canon EOS 60D High ISO JPEG Noise preview
Canon EOS 60D vs Canon EOS 50D High ISO Noise JPEGs using default settings
نقل قول:
What follows is a preview page from our forthcoming full review of the Canon EOS 60D.
All samples taken with final production cameras. Check back soon for our in-depth review which will include RAW comparisons!
کد:
http://www.cameralabs.com/reviews/Canon_EOS_60D/noise_JPEG.shtml
شدیدا به این کلمه ال سیدی چرخان الرژی پیدا کردم . نمیدانم این بحث کی تمام میشود خب خوشتان نمی اید از جایش تکان ندهید انگار این ال سیدی همینجوری رو هوا هست که دوستان را می رنجاند.
نچرخان برادر نچرخان.
Canon EOS 60D Verdict and Video Review
کد:http://www.chadsorianophotoblog.com/2010/09/canon-eos-60d-verdict-and-video-review.html
292 عکس در ایزوهای مختلف و... :::happy:::
کد:http://www.smugmug.com/gallery/13874295_WfARq#1017591859_enmPx
سلام:
نرم افزار Digital Photo Professional 3.9.1.0 به همراه متعلقات :) مربوط به این دوربین رو از این لینک بگیرید.
پسورد :کد:
http://www.mediafire.com/?3305jx9pseuer1x
در این تاریخ لینک سالم و کار میکند برنامه مورد نظر بررسی شد و صحیح بودن محتوای لینک مورد تایید است.کد:
square.chen_canonfans
موردی که نسبت به ورژن 3.8.1.0 در اولین نظر اضافه شده در TAB اول "RAW" از Tool Palleteدر قسمت Sharpness گزینه Unsharp Mask هم قرار داده شده است.
احتمال تغییرات اندک دیگری هم هست تا فرصتی دیگر...
موفق باشید
امیدوارم آف تاپیک نباشه چون پست های مربوط به این موضوع به تاپیک معروف منتقل شدن، اما به دوستانی که از نصب LCD چرخان روی این دوربین خوششون نیومده باید بگم یکی از مزایای این چرخان بودن میتونه این باشه که واسه ی خیلی از ماکرو کارها (بگذریم از اونایی که به قابلیت های خاصش نیاز دارن) باعث حذف این قطعه:
http://ecx.images-amazon.com/images/...500_AA300_.jpg
خواهد شد.
که اگر نگاهی به قیمت این right angel viewfinder در اینجا:
http://www.amazon.com/Canon-Angle-Fi...098306&sr=8-11
بیاندازید میبینید که باعث حدود 300$ صرفه جویی خواهد شد.:::yess:::
تکنولوژی و نوآوری واسه سهولت هرچه بیشتر استفاده از ابزارهاست که به پیش میره، LCD چرخان هم یکیش!
چه اشکالی هست که عکاس تو همچین موقعیتی:
http://farm4.static.flickr.com/3541/...9f621acf_o.jpg
مجبور نباشه گردنشو تا روی زمین خم کنه؟!:::confused2:::
سلام:
میتوان کاربرد ثانویه LCD چرخان را همین موردی که شما فرمودید در نظر گرفت. قابلیت خوبی است. اما باعث حذف وسیله مورد اشاره شما نخواهد شد. تا به این پست هنوز LCD ساخته نشده آنچنان کنتراستی داشته باشد که بتواند در محیط روشن، وضوح خوبی به نمایش بگذارد. بعید میدانم LCD دوربین 60D هم چیزی جز این باشد. اگر دقت کنید از ابزار خاص برای فیلمبرداری حرفه ای دوربین های Dslr در لایو ویوو مد استفاده میشود. بخاطر همین نقیصه از این وسیله استفاده میکنند.
کاربردهای دیگری هم میتوان در نظر گرفت ولی من فکر میکنم ایراد اساسی در استفاده از LCD آن موردی بود که عرض شد.
موفق باشید
سلام به همه
فکر نمیکنید رویو های این دوربین و دی 7000 در سایت دی پریویو یه خورده دیر تر از حد معمول شده باشه ؟ همیشه دی پرویو حداقل image sample رو میگذاشت ، دوستانی که بیشتر از من حافظشون یاری میکنه توضیح بدن یا نظر خودشون رو بدن .....ممنون
وقتی داشتم مطالب اخیر تاپیک رو میخوندم جر و بحث های مربوط به ال.سی.دی چرخان منو به یاد زمانی انداخت که امکان فیلم برداری برای اولین بار روی دوربین های اس.ال.ار قرار گرفت...
و از همه بیشتر انتقاد میشد که: "این چه امکانیه که گذاشتید"، "خیلی بده"، "آدمو یاده..." و از این حرفا اما مرور زمان نشون داد این امکان خوبیه گاهی خیلی هم بدرد میخوره؛ این ال.سی.دی چرخان هم محل مصرف خودش رو خواهد داشت و احتمالا به زودی تمام دوربین ها بهش مجهز خواهند شد [من و شما هم باید به دیدنش عادت کنیم!]
اما از نظر من سه اشکال به این مورد وارده:
1. ظاهر کودکانه ای به دوربین میده!
2. فکر کنم آسیب پذیری زیادی داشته باشه
3. در حال حاظر با توجه به سرعت و دقت پایین فکوس در حالت لایف ویو تنها کاربرد این ال.سی.دی در هنگام فیلمبرداری خواهد بود(البته فعلا)
هیچ وقت نباید فکر کرد که امکانات جدید به دردنخورند. این LCD چرخان هم گاهی چیز خیلی خوبیه:
http://ericking.tv/wp-content/upload...E_.TRUCK_1.jpg
http://ericking.tv/wp-content/upload...E_.ALLEY_1.jpg
با سلام امروز سایت پیشکام در ارائه نمونه عکسهای دوربین های جدید dcfever تعدادی سمپل از دوربین 60 دی رو بیرون داده که فکر کنم قابله قبوله .لینکشو واسه استفاده دوستان و اساتید میزارم.
http://www.dcfever.com/cameras/viewsamples.php?set=571
سلام:
Canon EOS 60D
کد:
http://www.photoreview.com.au/reviews/digitalslr/canon-eos-60d.aspx
نقل قول:
Performance
Test photographs from the review camera were sharp and, in most cases, colour accurate, although reds were a tad emphatic in JPEG files, particularly in shots taken under incandescent lighting. This was confirmed with our Imatest testing, which revealed boosted saturation and colour shifts across the red sector of the spectrum - including skin hues.
Imatest analysis on CR2.RAW files from the camera - which were converted with Adobe Camera Raw 6.2 - showed these shifts were corrected and saturation was much closer to the normal range. Resolution was also generally higher when raw files were analysed.
Our Imatest analysis of JPEG files from the review camera showed they failed to meet expectations for the sensor's resolution - although they came quite close. Raw files came even closer - but did not exceed expectations. However, they maintained reasonably high resolution at high ISO settings, whereas the resolution of JPEGs declined gradually from ISO 100 on and fell sharply with the highest sensitivity settings. The graph below shows the results of our tests with the EF-S 15-85mm lens for both JPEG and CR2.RAW files.
Long exposures were similar to those from the EOS 7D and almost noise-free up to ISO 6400, after which noise became visible. Flash performance was also similar and we found no evidence of vignetting in flash exposures with the kit lens. High ISO shots taken with flash were slightly soft but noise was less visible than in long exposures. Auto white balance performance was similar to the EOS 7D.
سلام:
به دیتابیس DxO اضافه شد.
کد:
http://www.dxomark.com/index.php/eng/Camera-Sensor/All-tested-sensors/Canon/EOS-60D
سلام،
ریویوی کامل این دوربین در سایت cameralabs
سلام
بر طبق ریویوی DXO انگار سنسور این بادی 17 مگا پیکسل با اندازه 4.29 میکرومتر برای هر پیکسل هست .
لینک مقایسه کلی 7D ,60D ,550D :
http://www.dxomark.com/index.php/eng...rand3%29/Canon
ریویو این دوربین در سایت photo.net
http://gallery.photo.net/photo/11498951-lg.jpg
نمیدونم چرا سایتphoto.net به هم ریخته کسی هست به من کمک کنه با تشکر:::love2:::
بررسی دوربین Canon EOS 60D توسط وب سایت The Photography Blog
در بخش نمونه تصاویر 15 عکس با فرمت RAW جهت دانلود موجود است.کد:http://www.photographyblog.com/reviews/canon_eos_60d_review/
http://www.vimeo.com/16087209
مقایسه فیلمبرداری Canon 60D و Nikon d7000
در مورد لنزها هیچ حرفی زده نشده که مبنایی برای مقایسه کیفیت باشهنقل قول:
مقایسه فیلمبرداری Canon 60D و Nikon d7000
چند ماه طول میکشه به قیمت واقعی برسه دلیلی برای عجله کردن نیست
سلام
جناب نژادی تفاوت DOF در این ویدیو کاملا مشخص است. در مورد آن ممکن است توضیح بفرمایید
و اینکه لنز ها چه بوده. ضمنا آیا فیلم را خودتان تهیه کرده اید؟
درود
تفاوت های تنظیمات picture Control هم در آن مشهود است که باعث اختلاف در کنتراست و رنگ و لعاب آن شده.
توضیح بیشتر:
http://www.akkasee.com/forum/showthr...l=1#post186570
انوش
سلام
بچه ها یه سوال دوربین 60D فوکوس پیوسته در جین فیلمبرداری داره؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!
من تا حالا نمی دونستم
فقط توی D7000 رو می دونستم
پست 1450 اینجوری نوشته
من اگه اینقدر گیج بودم که نفهمیدم اینچنین امکانی رو بهم بگید
http://www.vimeo.com/16196365
هر دو ویدئو با لنز Zeiss Distagon f/2 گرفته شده اند با تاسف فراوان تصویر نیکون رنگ و لعاب و وضوح بهتری دارد :::angry:::
در ویدئو قبلی هم که یکی از دوستان قرار داده بود نیکون خروجی مطلوب تری ارائه داده بود!:think:;
سلام
حالا چرا اینقدر تاسف عزیز برادر؟ زیاد به این فیلم ها توجه نکنید، امکان هر جور تغییر در دوربین وجود دارد که رنگها ،شارپنس و و و ....را متفات از هم نشون بدن ، شاید واقعا هم همینطور باشه و باهم تفاوت داشته باشند شاید هم نه، در هر صورت ملاک تصمیصم گیری برای خرید نمیتونه اینجور ویدیو ها یا عکس ها باشه ،صبر کنید ریویوهای سایت های معتبر منتشر بشه اونوقت میشه در مورد این دوربین ها صحبت کرد .....الان این فیلم ها و عکس ها که دوستان میزارن بیشتر برای اینه که حرفی واسه گفتن و بحث کردن باشه....خلاصه زیاد جدی نگیرید
با سلام
من احساس میکنم این تست ها اصلا اصولی نیستند
و هر کس سعی دارد با شیوه هایی برند مطلوب خود را
بهتر جلوه دهد در ویدئو نمایش داده شده تصویر دوربین 60دی
بهنظر اصلا فوکوس نشده بود و هر مقداری هم دی 7000 شارپتر
باشد تفاوت اینگونه نخواهد بود
در کل بهتر است صبر کرد تا این دو دوربین توسط اساتید بی طرف
مقایسه شوند
سلام
ممنون از توجه دوستان
بله همون طور که گفتید 60d فیلمبرداری با فوکوس ممتد نداره و اشتباه از بنده بوده
ولی یه سری خاصیتهای جالب داره از جمله edit فیلم داخل خود دوربین و تبدیل سایز فیلم مثلا برای کوچک کردن حجم و فرستادن مستقیم به اینترنت و جالبه موقع ادیت میشه مثلا تا 6 برابر روی جای خاصی از فیلم زوم کرد و نتیجه رو تبدیل به یه فیلم دیگه کرد
تنظیم صدای فیلم هم موقع فیلمبرداری به این دوربین اضافه شده که جالب هستش
امکان افزودن افکتهای سریع مثل soft کردن عکس برای زیبا تر شدن پوست در پرتره و ....
به هر حال روی ورق امکانات جالبی هستند اما باید تا اومدنش صبور باشیم و قضاوت نکنیم
سلام
تمام قابلیت های مد نظر شما نرم افزاری هستند و یک حرفه ای اصلا وقتشو صرف این قابلیت ها نخواهد کرد
(Premiere و After Effect و Audition رو یه بار کار کنید دیگه سمت این قابلیت ها نمی رید)
البته شاید آماور ها استفاده کنند ولی اونها هم با وجود نرم افزاری مثل Ulead نیازی به این کار ندارند
در مورد اینکه دوستان گفتند شارپ نیست فیلم 60D باید عرض کنم: من 550D دارم وواقعا فیلم هاش در حد دوربین های فوق حرفه ایه و کاملا شارپ هست
پس بعید می دونم 60D بد باشه فیلمش