سلام به دوستان عکاس
می خام بدونم iso max روی این دوربین چه کاری انجام میده؟ و یا اینکه اصلا کارایی نداره.ممنون
Printable View
سلام به دوستان عکاس
می خام بدونم iso max روی این دوربین چه کاری انجام میده؟ و یا اینکه اصلا کارایی نداره.ممنون
منظورتان اگر آن چیز که بنده فکر می کنم باشد این گزینه به شما این امکان را می دهد که انتخاب کنید در حالت Auto ISO حداکثر ایزو چه مقدار باشد و اگر شما 3200 را انتخاب کنید در حالت Auto ISO نهایت تا ایزو 3200 را انتحاب خواهد کرد و اگر گزینه دیگری را انتخاب کنید تا آن مقدار جابجایی خواهد داشت.
دوستانی که این دوربین رو خریداری کردند لطفاً بگید که کیفیت و کارایی این دوربین برای ضبط صحنه های ورزشی (کلاً صحنه های پر حرکت) چطور است؟
میزان Motion Blur در این دوربین چقدر است؟ بخصوص در فیلم برداری.
sample هایی که دانلود کردم Motion Blur زیادی داشتند. :( حتی در حرکت های خیلی آهسته و متوالی.
گویا 7d از این بابت کیفیت بهتری دارد، درسته؟
پی نوشت: لطفاً 60d داران عزیز در این نظر سنجی شرکت کنید :D
تو این تاپیک هم نمونه های فیلم هست
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=13704
البته با افتر افکت هم روش کار شده در حد ...
اگر در حالت M، دوربین را در portrait style قرار دهیم و دو واحدی که از شارپنس در این حالت کم شده است را به صفر برسانیم آیا تصویر با حالت استاندارد متفاوت است؟ آیا این حالت برای استودیو توصیه می شود؟
اگر با فرمت raw عکاسی کنید تمام حالتهای لنداسکیب ، پورتره و .... که در دوربین اعمال میشه رو میتوان بعدا بصورت نرم افزاری در DPP یا در ACR ویا لایت رووم اصلاح و تغییر داد .
لنز 105-24 روی 60D ترکیب خوب ومناسبی برای استدیو است منظورتون از ادجاست خاص چی است ؟
سلام.چطور شده که dpreview به این بادی silver award داده اما به 550دی و 7دی gold?
البته 7دی که مشخص است اما 550دی؟:::confused2:::
آیا فاکتور کارایی در مقابل قیمت مطرح است؟
ببخشید اگر سوال را جای مناسبی مطرح نکردم...
فکر میکنم منظورشون حالت های پرتره و... هست که روی دوربین وجود داره.
اگر منظور همونه که توی فایل خام بی تاثیر هست.
سلام من یه سوال از دوستان دارم
من 60d دارم ولی در مود av اتو فوکوس کار نمیکند.
سلام
کمی بیشتر توضیح می دهید ، AF در حالتی که کلید روی لنز روشن باشد در همه حالات کار می کند. !
یه ویدیو توی یوتوب در مورد Rollingshutter این دوربین دیدم ، کلی حالمو گرفت :(
http://www.youtube.com/watch?v=o89VS...layer_embedded
راهی هست که یجوری بشه این مشکلشو درست کرد؟؟
دوست عزیز تا جایی که من میدونم این مشکل خیلی ربطی به این دوربین خاص نداره و در تمام دوربینهایی که از شاترهای پرده ای استفاده میکنن (یعنی اکثریت دوربینهایی که میشناسیم) میتونه در عکاسی از سوژه های متحرک به وجود بیاد. احنمال رویت این مشکل وابستست به سرعت سوژه و سرعت شاتر.
نوع دیگه از شاترها که این مشکل ندارن شاترهای تیغه ای ( مرکزی ) هستن که به جاش خیلی کندتر هستند (و لی مشکل سرعت سینک رو ندارن) توصیه میکنم لینک زیر رو ببینید.
http://www.dvxuser.com/jason/CMOS-CCD/
و البته نوع سنسور هم در این پدیده بی تاثیر نیست که میتونین در همین سایت مطالبی راجع بش پیدا کنید.
موفق باشید.
سلام
دوستانی که این دوربین را دارند... آیا حین فیلمبرداری می توان با فشردن دکمه شاتر اتوفوکوس هم داشت یا خیر؟
ممنون
بله دو روش برای این کار وجود دارد. فشردن نیم شاتر و همچنین دکمه ی جداگانه AF-ON روی بدنه.
نقل قول:
movie shooting is accessed on the main shooting dial. At this point, the mirror flips up, and a Live View screen appears on the LCD which is cropped to the aspect ratio of the selected recording format. Video capture can then be initiated by pressing the Record / Live View button just to the right of the viewfinder.
Just as in regular live view, it's possible to select which form of autofocus you wish to use at the beginning of recording - Live Mode (contrast detect AF - slow but no need to flip the mirror down), Face Detection Live Mode or Quick Mode (phase detection AF, which is very fast but requires the mirror to flip down for focusing, blocking the live view). During recording 'Live Mode' AF can be engaged by half-pressing the shutter button, regardless of which initial setting you've chosen, when 'AF w/shutter button during filming' is set to 'Enable'. Alternatively you can of course focus manually.
با سلام
اگه درست خاطرم مونده باشه فوکوس در فیلمبرداری دوربین های حرفه ای کانن با استفاده از کنتراست سوژه است
البته جزییاتش یادم نیست
موفق باشید.....
در 60D قبل از شروع فیلمبرداری انتخاب هر یک از دو نوع فوکوس ممکن است . contrast detect AF سرعت کمی دارد اما آینه احتیاجی به پایین آمدن ندارد و live view رو تاریک نمیکنه. phase detection AF هم قابل انتخاب است با سرعت فوکوس بالا اما بلاک شدن مقطعی L.V
نقل قول:
Just as in regular live view, it's possible to select which form of autofocus you wish to use at the beginning of recording - Live Mode (contrast detect AF - slow but no need to flip the mirror down), Face Detection Live Mode or Quick Mode (phase detection AF, which is very fast but requires the mirror to flip down for focusing, blocking the live view).
کد:http://www.dpreview.com/reviews/canoneos60D/page16.asp
در هر هال این یک عیب بزرگ برای دوربین فیلم برداری بحساب میاد.
این مسئله موقعی خودشو بصورت یه فاجعه نشون میده که بخواید یه فیلمو track کنید تا یکی از اجزاء صحنه رو replace کنید.
من فیلمای زیادی توی اینترنت از دوربین های دیجیتال مختلف، حتی همین 60d دیدم که همچین مشکلی رو نداشتن. امکان داره بشه این مشکل رو با setting برطرف کرد؟
راستش در مورد این مشکل در فیلم برداری چیزی نمیدونم . اما منطقا در فیلم برداری شاتر همیشه بازه ( مثل Live view ) .
و در مورد عکاسی هم میشه گفت در سرعت شاتر های بالا این پدیده کمتر نمود پیدا میکنه.و در کل خیر چنین setting ای وجود نداره.
1-دوربین تقلبی در بازار وجود ندارد.
2-مهم نیست دوربین ساخت چه کشوری باشد.
سلام...
زمانی که بصورت اتوفوکوس فیلم میگیرم وقتی دوربین نمیتونه فوکوس کنه یک کادر گوشه سمت راست بالا ظاهر میشه (بصورت یک نوار عمودی هشدار دهنده) و بعد از چند ثانیه فیلمبرداری متوقف میشه و متنی ظاهر میشه که این مسئله رو اعلام میکنه! چون کاملا تو فوکوس کشی ضعیف عمل میکنه
حالا این مسئله به خاطر شرایط نوری نامناسبه یا عملکرد ضعیف لنز در حالت اتوفوکوس؟ یا هردو؟
لنز من تامرون 18-200 است!
مسئله دیگه اینکه تنظیمات فوکوس کشی خودکار که بر دو اساس کار میکنه (بر اساس کنتراست سوژه یا ...) رو در منو نتونستم پیدا کنم میشه راهنمایی بفرمایید! و کدوم روش بهتر هست!
متشکرم دوستان!
دوستان فوتوشاپ من فایل های خام دوربین رو قبول نمیکنه(میگه این ورژن از فوتوشاپ از این دوربین شما پشتیبانی نمیکنه)
فوتوشاپ سی اس 5
ویندوز 64 بیتی
چه باید کرد؟
ممنونم.نقل قول:
1-دوربین تقلبی در بازار وجود ندارد.
2-مهم نیست دوربین ساخت چه کشوری باشد.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
من دو دسته video sample توی اینترنت دیدم، یه دسته که توسط افراد حرفه ای گرفته شدن و شارپنس خیلی خوبی دارن و مسئله Rollingshutter اصلاً در اونها مشخص نیست. و یک دسته دیگه که افراد آماتور گرفتن و به نظر میرسه مثل عکس برداری از آبشار که سرعت شاتر رو کاهش میدیم تا حرکت قطرات آب ثبت بشه، در این فیلم ها هم اثر قسمتهای نورانی تا چند فریم بعدتر میماند! (نمیدونم اصطلاح عکاسیش چیه ولی ما توی برنامه نویسی گرافیکی بهش میگیم swich buffer و برای بوجود آوردن افکت motion blur یه درصدی از back buffer را روی بافر اصلی نگه میداریم)
سوال اینه که افراد حرفه ای چیکار میکنن که این حالت توی فیلم هاشون بوجود نمیاد؟؟؟
این فیلم رو در جهت تصدیق گفته هام ببینید :
http://vimeo.com/15408311
در این فیلم اثر قسمتهای نورانی تا چند فریم بعدتر میماند!
آیا کارت حافظه SD Card ADATA 16GB به قیمت 42 هزار تومن، برای استفاده روی 60D برای فیلم برداری مناسب هست؟
با توجه به سرعت خواندن و نوشتن که در ان سایت برای این کارت حافظه نوشته شده و ظرفیت 16 گیگ به نظر من گزینه خوبی برای انتخاب است .نقل قول:
آیا کارت حافظه SD Card ADATA 16GB به قیمت 42 هزار تومن، برای استفاده روی 60D برای فیلم برداری مناسب هست؟
من از قبل یدونه مموری کارت 4gig SD HC کلاس 4 دارم، به درد میخوره نگهش دارم یا بدم بره؟
سلام
می خواستم بپرسم بین دو مدل 60d و d550 تو محدوده ایزوی 800 تا 3200 تو شرایط نوری کم کدوم عملکرد بهتری دارن و رفتار نویزی کدوم بهتره .
سلام دوستان
خسته نباشید
برای 60d توی حدود 200 تومان چه لنزی معرفی می کنید
البته هنوز بین 550d و60d موندم
لنز sigma 17-70 که دوستمون فرمودند با F/2.8 گزینه خوبی میباشد و به نسبت لنز های دیگر امکان یافتن دست دوم آن بیشتر است. همچنین اگر دوربینتان لنز کیت زوم دارد، لنز 50mm 1.8 به نسبت قیمت 120 تومانی آن، لنز با ارزشی است که در کنار کیفیت خوب شما را در شرایط نوری ضعیف بسیار کمک خواهد کرد. اگر هم خواستید آنرا بفروشید ضرر زیادی نخواهید کرد.
سلام دوستان عزیز
تقریبا دو هفته است که دوربین 60 دی رو خریدم و نتونستم باهاش فول اچ دی فیلمبرداری کنم
مموری من 8GIG Toshiba SD البته توی دفترجه دوربین خوندم با این مموری روی حالت مذکور 30 دقیقه باید بگیره اما 4 ثانیه میگیره و بعد پیغام : Movie recording has been stopped automatically میده.
این پیغام روی حالت 1080*1920 30 فریم در ثانیه و 1080*1920 24 فریم و 720*1280 60 فریم اتفاق میفته و در حالت 480*640 هیچ پیغامی ظاهر نمیشه و میتونم باهاش فیلمبرداری کنم .
اگر دوستان راه حلی دارند محبت کنند خیلی ممنونم
firmware جدید 60D :
ورژن 1.0.9
http://www.usa.canon.com/cusa/consum...ersAndSoftware
لینک مدیافایر برای کسانی که نتونستند دانلود کنند:
http://www.mediafire.com/?8608pclhte6pf2w
Firmware Version 1.0.9 incorporates the following fixes and changes.
Changes the name of the feature called Art Filters to Creative Filters (which is used in markets other than Japan) in the Japanese version to make the terms consistent. (This change only applies to the Japanese version and does not apply to other language versions.)
Fixes a phenomenon where the camera may operate abnormally when it is set to Quick Mode AF during Live View shooting immediately after capturing an image with the C.Fn II-1 long exposure noise reduction setting set to [2: On] and a shutter speed setting of 5 seconds or more.
Fixes a phenomenon where the camera may operate abnormally when after Live View shooting, the remote switch on the EOS Utility screen is pressed to immediately start movie shooting. This phenomenon only occurs when the camera is connected to a compatible personal computer and the Remote Live View function of EOS Utility software is being used.
سلام دوستان
برای 60d چه لنز کیتی رو پیشنهاد می کنید؟
18-200 با 18-135 حدود 300 تومن تفاوت قیمت دارن ولی کیفیتشون تفاوت چندانی ندارهنقل قول:
تشکر 55-200 و 18-200 چه طوره ؟ نسبت به 18-135 کدوم یک بهترن و اختلاف قیمتشون زیاده؟
ولی بنظرم 55-200 کیفیتش پایین تر از 18-200 باشه و ضمنا در کنارش یک 18-55 هم لازم دارید
سلام
دوستان در دوربین امکان استفاده از فوکوس ممتد اتوماتیک در حین فیلمبرداری وجود داره؟
از طریق کدوم منو میشه فعالش کرد؟
بله. به سه حالت وجود داره.
1. فوکوس با مشخص کردن نقطه فوکوس.
2. فوکوس از طریق تشخیص چهره.
3. (الآن حضور ذهن ندارم)
در مورد چگونگیش هم یک ویدیو روی سایت کنن بود که کامل توضیح داده بود. چون من خودم تابحال استفاده نکردم، دقیقاً نمیتونم توضیح بدم فقط میدونم از طریق یکی از چهار دکمه ای که در قسمت بالا ، سمت راست قرار دارن (تکمه AF که تکمه ISO هم کنارشه اگر اشتباه نکنم) میتونید به این سه حالت دسترسی داشته باشید.
البته همونطور که دوستمون علی آقا هم اشاره کردن، چندان کارآمد نیست.
با سلام
دوستمون فرمودند به صورت ممتد ! 60D به صورت ممتد نمیتونه روی سوژه فوکوس داشته باشه بلکه فقط میتونید با هر بار تغییر صحنه دکمه ی شاتر رو تا نیمه فشار بدید تا روی سوژه فوکوس کنه و به محض تغییر صحنه ، دوباره باید همین کار رو بکنید. ناگفته نماند که این کار خیلی کند انجام میشه و همینطور اگر فیلمی که گرفتید رو بعدا نگاه کنید چیزی به جز صدای چرخیدن حلقه فکوس نمیشنوید !
پس نتیجه میگیریم بهترین راه برای فیلم برداری استفاده از فکوس دستی هست که خودم همیشه از همین راه استفاده میکنم.(البته من شاید سالی یه بار فیلم بگیرم با دوربین)
در ضمن اون سه حالتی رو که فرمودید:
1- اتوفوکوس تکی One Shot
2-اتوفوکوس هوشمند AI Focus
3-اتوفوکوس متحرک هوشمند AI Servo
تمام این حالت ها فقط برای عکسبرداری هستند و برای فیلم برداری هر کدوم که انتخاب بشند تاثیری ندارند و نوع اتوفوکوس در حین فیلم برداری ، به صورت مستقیم هست. و همینطور توی دفترچه تذکر داده که در حین فیلم برداری از اتوفوکوس استفاده نکنید چون ممکنه که به طور موقت از سوژه دورتر بشه و نوردهی تغییر کنه.
سلام...
من از رم کلاس 6 با حافظه 8 گیگ استفاده می کنم! مشکلم اینجاست که گاهی در حین فیلمبرداری با اخطار و قطع شدنش مواجه میشم!
توضیح کامل اینکه من با 60D بصورت دوربین دوم در یک مصاحبه با چند نفر استفاده میکردم، سوژه ها و دوربین هم ثابت بودند، نور هم کاملا مناسب بود، مصاحبه هر نفر حدود 4 یا 5 دقیقه طول میکشید و تا پایان تقریبا مشکلی نداشتم اما در آخرین برداشت بعد از 2 دقیقه ضبط فیلمبرداری قطع شد!!
اول اینکه آیا این مشکل فقط به خاطر کارت حافظه است با توجه به اینکه من قبلش بدون مشکل کار میکردم!
دوم اینکه ربطی به فوکوس هم داره؟ چون من به این مشکل زمانی که فوکوس کشی مناسبی نداشته ام در جاهای دیگه هم برخورده بودم!! یعنی دوربین سوژه اش دقیقا معلوم نبود اما هم سوژه حرکت زیادی داشت هم نور مناسب نبود!!!
سوم اینکه فیلمبرداری هم حتی در حالت PAL بصورت واید انجام میگیره، میشه اون رو تغییر داد ؟؟؟
موفق باشین...
بله مشکل از کارت حافظه باید باشه شلوغی صحنه سوژه میتونه حجم اطلاعات تصویر رو بیشتر کنه حافظه کم بیاره کارت بهتری و حتما اصلی تهیه کنید واید بودن ربطی به پال نداره ! به رزولوشن انتخابتون ربط داره شما تو حالت 640x480 (SD): 60 fps (NTSC), 50 fps (PAL) قرار بدید تصویر استاندار ۴:۳ میشه بخاطر hd نبودن هم کارت حافظه که الان دارید هم هنگ نخواهد کرد
با سلام
یه سوالی از اساتید محترم داشتم و اون اینکه من در بررسی انجام شده بین دو دوربین 60 دی و 7 دی که مربوط به فیلم برداری این دو دوربین بود و توسط سایت دیجیتال ریو انجام شده بود، در اون فیلم کیفیت 7 دی از لحاظ کنتراست رو بهتر نشون میده و در پایان اونو یه ایراد برای 60 دی معرفی میکنه خواستم نظر دوستان رو هم حتما بدونم.
سلام
فوکوس کند و گیج تو محیط کم نور (کمی کم نور تر از نور اطاق) در مد لایو ویو و با لنز 15-85 طبیعی هست؟تا حدی که میشه گفت تو 85مم اصلا فوکوس نمیکنه خیلی کنده!
این مشکل فقط تو لایو ویو وجود داره..
لنز با بادی دیگه ای تست شده و مشکلی نداشته
سیستم فوکوس دوربین جدیدتان در حالت Live view خیلی ضعیفتر از حالت ویزور باید عمل کند. من فکر میکنم جای نگرانی نیست.
مد Live view در کانن و نیکون رو نمیشه با آلفا مقایسه کرد.
در منویهای دوربینتان در قسمت Live view/Movie func. set.-------->قسمت AF mode سه خالت داره برای فوکوس در لایو ویو
1-Quick mode که سرعت فوکسش مثل سرعت فوکوسه در ویزور است(و عین ویزرو فقط میتوان روی نقاط فوکوس(پوزیشن نقاط فوکوس مثله ویزور)میتوان فوکوس کرد)و البته در این حالت آینه هم در حال حرکت است( مثل حالت دید از ویزور و عکس گرفتن )
2-Live view که کمی کند است
3-Livew View این هم مثل قوکوس بند دوم است، ولی می توان در آن تشخیص چهره هم داشت
در حالت دوم و سوم آینه بالا مانده و هیچ نقشی ندارد و میتوانید هر نقطه دلخواه از کادر را با جوی استیک دوربین انتخاب کرده و روی آن فوکوس کنید
احتمالا با تنظیم این گزینه ها مشکلتان حل شود
موفق باشید.....
دوست عزیز در صورتی کسی می تواند در این باره نظر بدهد که اولا صاحب نظر باشد و دوماً ! با هر دو دوربین کار کرده باشد و از کم و کیف اش اطلاع داشته باشد.
بعله اگر می خواهید یک نظر شکمی و از روی هوا بدهیم ساده است اما نظر منطقی و علمی را نمی توان قطعی بیان کرد.
بنده با 7دی بسیار کار کرده ام اما متاسفانه فرصتی برای تست 60 دی به صورت کامل و جامع نبوده بخصوص مقایسه با 7دی.
اما با توجه به دیده ها و شنیده ها و خوانده هایم می توانم ابراز کنم که 7دی از کیفیت به مراتب بهتری در فیلمبرداری برخوردار است .که این موضوع بیشتر به الگوریتم های تشخیصی و نرم افزار داخلی دوربین برای کاهش نوز و نورسنجی و کنترل فریم ریت و پروسس رنگ ها مربوط می شود. که در 7دی مقداری بلوغ یافته تر است.