ببخشد در حالت jpeg من بررسی کردم الان که دیگه به 3200 دسترسی ندارم ولی عکسهای قبلی که از همان لوکیشنها گرفتمو با این دوربین جدید مقایسه میکنم تقریباد در تمام مدها عکاسی کردم و مقایشه کردم
Printable View
اگر می خواهید از عکاسی با DSLR لذت کامل ببرید JPG را فراموش کنید و عکس های RAW را با ACR (Adobe Camera RaW) و در مرحله کمی پیشرفته تر در فتوشاپ ویرایش کنید. این تفاوت ها فقط در JPG وجود دارد که آن را هم با تنظیمات Picture Style دوربین می توانید هر طور که دوست دارید تنظیم کنید.
ببخشید یک سوال دیگه هم داشتم در صورتی که باتری فول باشد تا چند شات میشود عکاسی کرد؟
با سلام
آیا فرق زیادی بین 600D و 60D هستش؟
تفاوت اصلیه این دو در چیست؟
عکسهاشون ظاهرا باهم فرقی ندارند
در تکمیل فرمایش جناب عطا عزیز
رنگ ها در 60D زنده تر از 600D هستند و رفتار نویزی دوربین 60D در ISO های پایین بهتره هست.
در خصوص امکانات هم، سرعت شاتر 1/8000 در برابر 1/4000 , عکاسی پی در پی بهتر و باطری قوی تر در کنار بدنه حرفه ای و بزرگتر از جمله برخی مشخصات این دوربین نسبت به 600D هستند.
ارادت
در تکمیل فرمایشات مصطفی عزیز
دوربین 60D در ویزور دارای پنتا پریسم بجای پنتا میرور و در نتیجه شفافیت بیشتر و ویزور با بزرگنمایی بیشتر
نقاط فوکوس کراس بیشتر
عکاسی تقریبا 5.5 فریم در ثانیه در مقابل 3.5 600D
سرعت سینک 250 در مقابل 200 600D
سیلینگ بهتر
نمایشگر دوم
عکاسی RAW با اندازه کوچکتر S raw و M raw
به نظرم در خروجی تفاوت زیادی ندارند
سلام
امروز دوربینو به سمت آسمان گرفتم آسمان آبی مطلق بود بودن هیچ ابر و رنگ اضافه، روی شاتر هرچقدر که زدم شاتی نخورد در دو مد اتوماتیک و دستی تست کردم
علت از چی بوده و چطور میتنوستم از اسمان ابی عکس بگیرم؟
سلام یه سوال داشتم کنار چشمی دوربین دکمه چرخشی +- وجود داره میخواستم ببینم فقط کارش بزرگنمایی یا در فوکوس کردن هم تاثیر میزاره
دوستان من تو فوکوس اتوماتیک اغلب عکس های خروجیم فوکوس نیستن مجبورا از نقطه فوکوس مرکزی استفاده میکنم ایا راه دیگه ای داره
منظورتون از فکوس اتوماتیک اینه که میذارید خود دوربین تصمیم بگیره که روی چی فکوس کنه!؟ اگه اینطور باشه احتمال این زیاده که تصمیم دوربین اون چیزی نباشه که شما میخواید (معمولا خلاصه الگوریتم پیچیده تصمیم گیری دوربین این میشه که روی شی بزرگی که کمترین فاصله رو از دوربین داره فوکوس می کنه) و به همین دلیل بهتره که خودتون نقطه فکوس رو انتخاب کنید یا از فکوس مرکزی و کادر بندی بعد از قفل فکوس استفاده کنید.
سلام دوستان،موقع فیلمبرداری با 60دی وقتی که 720pرو انتخاب میکنم فیلمبرداری تو مناطق تیز وشلوق تصویر ریش ریش میشه مخصوصا ما که بچه شمالیم همه جا دار ودرخت کلا تصویر مخدوش میشه مگر اینکه تصویر از فوکوس در بیاریم تا یکم بهتر بشه میخواستم ببینم راهی داره مشکل حل کرد چون من 600دی هم قبلا داشتم همین شکلی بود تو 720p
سلام
من قصد خرید 60d را دارم دیروز با یکی از فروشندگان در این باب صحبت کردم و ایشون بمن گفت که این دوربین از چرخه تولید داره خارج میشه واگر این دوربین رو بخرم توی سالهای آینده برای تهیه قطعات به مشکل برميخورم
اگر واقعیت داره منو راهنمایی کنید
ممنون
درود
در تکمیل فرمایش جناب شهبازی، بنده هنوز از بدنه Canon EOS 30D استفاده می کنم و تابحال در این خصوص مشکلی نداشتم!
دوست عزیز خیلی از لوازم بدنه های هم سری مشترک هستند و تفاوت در مواردی مثل اتاق آینه، سنسور و پردازشگر وجود داره که در این حوزه هم ضمن داشتن تجربه مشکلی پیش نیامده!
حالا اگر فروشنده منظورش از تجهیزات چیزی غیر از اینها بوده دیگه باید از خودش بپرسید مثلا چه قطعه ای در بازار پیدا نمی شود؟
خواستید اطمینان هم پیدا کنید سری به بخش تعمیرگاه مرکزی دوربین و جناب قاسمی بزنید تا ایشان هم راهنماییتان کنند.
ارادتمند
.
سلام
یک موردی در دوربین بند هستش نمیدونم مشکل یا طبعیی هر وفت با فلاش عکسی میکنم همیشه اولین شات با فلاش روی مانیتور پیغام busy ظاهر میشود
این مورد طبیعی؟
با سلام
ببخشید این نقطه های سفید رنگ در این عکس چیست؟
من عکس را در تاریکی مطلق گرفتم و تعداد زیادی نقطه سفید رنگ در عکس مشاهد کردم دوربین را ماه پیش بعد از دردسرهای و مشکلات که با nikon D3200 داشتم از فروشگاه پیکسل خریداری کردم
با نرم افزار eosmsg تعداد شات را بررسی کردم 160 شات زده شده در این یک ما
البته تعداد این نقطه های خیلی خیلی بیشتر از این چیزیزیست که در این عکس می بینید
فایل پیوست 62219
فایل پیوست 62223
این عکس از کاغذ سفید با دیاف بسته
همنچنین من لنزو باز کردم و بدون لنز هم که عکس گرفتم به همین شکل بود
مورد بعدی اینکه یک نقطه سفید در وسط دوربین در بالا نقطه فوکوس وجود داره چه با لنز چه و چه بدون لنز :
فایل پیوست 62224
یک همچین مشکلی هم قبلا با دوربین نیکون داشتم البته مشکل نیکون خیلی شدید تر بود (نیکون هم اکبند از پیکسل خریداری شده بود)
http://forum.akkasee.com/f119/t10631-9.html#post378378
بنظرتون مشکل از چیه دوربین نو بود و یکماه خریداری شده
درود
مشکل فلاش که گفتید شاید مربوط به شارژ کردن فلاش باشه
اما مشکل فوق باید دقیق تر بررسی بشه!
1- ISO دوربین روی چه عدد بوده برای عکس ها (یک بار روی 100 تنظیمش کنید
2- مدت زمان نوردهی چقدر بوده (در دیاف مثلا 5.6 و زمانی که درب لنز بسته است سرعت شاتر را تا 30 ثانیه پایین بیاورید و دوربین را روی میز بگذارید، فوکوس لنز در حالت دستی و یک شات بگیرید)
3- بعد از پایان مدت نوردهی و آزاد شدن آینه دوربین ببینید دوربین آماده عکاسی جدید هست یا نه (برای چک فعال بودن noise Reduction به روش Dark Frame)
اگر مورد 3 نبود و دوربین بلافاصله آماده عکس جدید شد،
از منوی C.Fn II Image قسمت Long exp noise reduction رفته و آن را در حالت Auto قرار دهید و اگر هم روی Auto هست بصورت موقت Off کنید (البته بعد از تست مجدد روی حالت Auto قرار دهید) (High Iso Speed Noise Reduction را هم در حالت استاندارد قرار دهید)
4- مجددا بعد از تغییر منوی فوق یک تصویر با روشی که در بالا گفته شد بگیرید.
5- فعالیت های فوق را با ISO 800 هم انجام دهید که مجموعه می شود 4 عکس
عکس ها را با مشخص کردن حالت خاموش و روشن و ISO آپ کنید تا چک کنیم
(اول باید سلامت سنسور را چک کنیم)
سلام
به نظر من اگه تاثیر منفی ای توی عکسهاتون مشاهده نمیکنید زیاد روی این مسایل حساس نشید. من هم همون روز خرید دوربین، این تست رو انجام دادم و تعدادی نقاط سفید و رنگی دیدم که خیلی نگرانم کرد. بارها در شرایط مختلف تست مجدد انجام دادم و پرس و جو کردم، ولی پس از گذشت مدتی الان به خودم میخندم که واسه چی بیخود حرص و جوش خوردم. حتی دیگه تعداد شات رو هم چک نکردم! (واسه چی برای خودم اسباب استرس مهیا کنم؟) وقتی دوربین نو رو از یه فروشنده معتبر خریدید نیازی به نگرانی نیست.
ارادت
همچنین در حالت در live viiew گزینه فوکوس خودکار : Af quick دوربین وقتی شات میزنم هیچ عکسی گرفته نمیشه و فقط دوربین شات میخوره
با سلام دوستان من با لنز 24-105 روی 60دیم تو فواصل کانونی 60 تا 90 گاها af درستی ندارم البته تو حالت لایو ویوو و دستی مشکلی نیست بیشتر هم زمانی رخ میده که فاصله با سوژه بیشتر از15متر باشه اتفاق میافته
با این حال ایا نیازی به میکرو ادجاست داره
و ایا با تنظیمات خود دوربین میشه میکرو ادجاست کرد چون من روی 7دی همچین گزینه ای دیدم
و ایا میکرو ادجاست برای لنز خاص روی کار سایر لنزها تاثیر نمیذاره
سلام
ممنون از راهنمایی و وقتی که گذاشتید
طبق فرمایش شما
http://webmizban.com/60D/iso_100.JPG
http://webmizban.com/60D/iso_100_off.JPG
عکس اول C.Fn II Image قسمتی که فرمودید در حالت auto شات زده شده و عکس دوم در حالت off و iso 100
iso : 800
http://webmizban.com/60D/iso-800.JPG
http://webmizban.com/60D/iso_800-off.JPG
بیشتر این ذهنمو مشغول کرده که این مشکل از چیه و چجوری بوجود آمده دوربین که 3 هفته است خریداری شده و استفاده ای نشده مشکل مشابه نیز با نیکون 3200 داشتم که 5 ماه درگیر گارانتی بودم
دوست گرامی ،
این پیکسل سوخته است ...
که به صورت لکههای روشن یا قرمز خودنمایی میکنند ...
پیکسلهای مرده ثابتاند و تکان نمیخورند ، اما معمولن به رنگ سفید هستند ...
اما پیکسل سوخته ، به رنگ قرمز هستند ، و به دلیل شارژ یا دشارژ شدن بیش از حد پیکسلها به وجود میآیند ...
نخست ببینید که جای این نقاط تغییر میکنند در عکسهای مختلف یا خیر ...
سپس رنگ انها را چک کنید که تغییر میکنند ...
و در نهایت با تشخیص پیکسل مرده یا پیکسل سوخته بودن آن باید دوربین را به تعمیرگاه مرکزی ببرید ...
...
درود
از روشن بودن فانکشن ذکر شده در عکس ISO800 مطمئن هستید؟
هنگام عکاسی باید بعد از 30 ثانیه اول دروبین برای مدت 30 ثانیه دیگر درگیر بوده باشه! اینطور بود؟
در ضمن دیدم زدید در حالت Auto شات زدید!
دوربین را در مود M قرار دهید و تنظیمات را انجام دهید (انبار با رعایت موارد فوق لطفا ISO 1600 را بفرستید!)
تا اینجا که وضعیت خیلی نگران کننده هم نیست ولی جای سوال داره که چرا در ISO 800 با فعالی بودن Long exp noois... تغییری در تصویر ایجاد نشده!
لطفا این بار حتما منوی مذکور را در حالت ON و یک با هم Off قرار دهید و عکس بفرستید.
در ISO 800 سه نقطه سفید در تصاویر وجود داره که دو الی سه نقطه قرمز که بنظر پیکسل سوخته است ولی دقت داشته باشید حجم پیکسل سنسور شما هم خیلی زیاده و شاید این تعداد در خیلی نشانه فاحشی نباشه!
الان دقیقا نمی شود نظر دارد با ایزو 1600 هم (البته در مود M و یک عکس در حالت خاموش و یکی در حالت روشن (Long Exp Noise Reducrion) تهیه بفرمایید و بفرستید تا دقیقا چک شود اینها Hot Pixcel هستند یا Dead Pixcel و یا تاثیر خارجی!
فایل پیوست 62280
احسان جان این نقشه سنسور شماست. همونطور هم که دوستان اشاره کردند سنسور شما hot pixel داره. نقاط قرمز، آبی و سبز گویای همین مورد هست.
یک بار هم با دمنده، سنسور رو تمیز کنید ببینید بعد با دیا فراگم بسته عکس از تاریکی مطلق بگیرید ببینید جای لکه های سفید تغییری می کند یا خیر.
اگه این آزمایشات جواب ندادند سنسور باید عوض بشه چون تعداد hot pixel ها خیلی زیاد هست.
حتما بعد از انجام آزمایشات و مشاهده عدم تغییر در مکان نقاط سفید دوربین رو به تعمیرگاه ببرید.
درود
عطا جان با پردازش کشتی تصویر را!!!
بابا اینقدر هم وضعیت بد نبود!
این دو تصویر مربوط به ISO 800 در حالت های متفاوت هست
فایل پیوست 62282
فایل پیوست 62283
در تصویر اول دور برخی موارد کادر ایجاد کردم که بنظرم Dead Pixcel هستند و چون تعدادش کمتر از 10 مورد هست، بعید بنظرم می رسه حتی خود شرکت کنون هم قبول کنه!
اما مواردی که در تصویر دوم وجود نداره ولی در تصویر اول هست و دور آنها کادر نگذاشتم، در اصل Hot Pixcel هستند که با استفاده از کاهنده نویز برطرف شده! پس خیلی نکته مهمی نیست! و این پیکسل ها معمولا جای ثابتی ندارند و به دلایل ساختاری و الکترونیکی ایجاد می شود.
یک سوال هم ازتون دارم! دوربین 3200 را هم دقیقا در همین مکان فعلی تست کردید و با این مشکلات روبرو شدید؟
بهتره دی مکان دیگری هم یک تست به همی روش انجام دهید ببینیم نتیجه متفاوت نمی شود!
اگر شک دارید تصویر یک سنسور پیشکسوت که اتفاقا شاید حدود 100 ساعتی نور دهی هم داشته را براتون بفرستم بررسی بفرمایید!:;)
سلام
ممنون
خیر در حالت off درگیر نیست و بلافاصله دوربین آماده عکس گرفتن است ولی در حالت on بعد از 30 ثانیه اول 30 ثانبه نیز پیغام busy نمایش داده میشود و بعد عکس نمایش داده میشود.
طبق فرمایش شما با ایسو 1600 در حالت on و off و همچنین ایسو 800 در حالت on (در حالت M)
800 در حالت on
webmizban.com/60D/iso_800_on2.JPG
1600 در حالت 0ff :
webmizban.com/60D/iso_1600_off.JPG
در حالت on
webmizban.com/60D/iso_1600_on.JPG
تصویر LCD عکس با گوشی :
webmizban.com/60D/focos1.jpg
این 3 عکس نیز جز 10 عکس اولی بود که با دوربین گرفتم :
webmizban.com/60D/1.JPG
webmizban.com/60D/2.JPG
webmizban.com/60D/3.JPG
آبا پیکسل سوخته در این عکسها هم وجود دارد؟
در مورد دوربین قبلی نیز (نیکون 3200 ) کلا تشخیص دادند سنسور از ابتدا مشکل داشت
چیزی که ذهنمو بشدت درگیر کرده اینه که چرا این مشکل بوجود آمده؟
خدمتتون عرض کنم که ساده ترین و کم عوارض ترین راه برای تمیز کردن سنسور استفاده ار پوار یا دمنده هست. که تصویرش رو در پایین قرار خواهم داد. اگه دمنده جواب ندهد روشهای دیگر مثل روش خیس یا خشک استفاده میشود که تعمیرگاه ها این کار را برایتان انجام میدهند. اما اول خودتان با دمنده تست کنید ببینید تغییری در محل لکه ها و همچنین تعداد آنها حاصل می شود یا خیر.
روش تمیز کردن سنسور با دمنده.
1. دوربین رو خاموش کنید و لنز رو از بدنه جدا کنید.
2. آینه رو بدید بالا تا بتونید سنسور رو ببینید.
3. سر دوربین رو به طرف زمین بگیرید انگار که می خوایید از زمین عکاسی کنید.
4. دمنده رو تا نزدیکی های مانت دوربین برده و با استفاده از فشار دادن اون، جریان هوا رو روی سنسور و داخل دوربین ایجاد میکنید. چند بار این کار رو تکرار کنید، بعد آینه رو پایین آوردن و در حالیکه باز سر دوربین رو به زمین هست لنز رو روی دوربین چفت کنید و عکس مورد نظر رو بگیرید.
نکته1: پوار ها یا دمنده های بزرگ قدرت خوبی دارند. هرگز پوار های کوچیک نخرید که قدر کافی برای پمپاژ هوا رو نخواهند داشت.
نکته 2: موقع دمیدن هوا به داخل دوربین دقت کنید که سر پوار وارد دوربین نشود و با قسمتهای مختلف دوربین به هیچ وجه تماس نداشته باشد. و چند سانتی متر از مانت دوربین فاصله داشته باشد بهتر است.
برند Giottos جزو بهترین ها در زمینه دمنده هست.
فایل پیوست 62296
در این تصویر هم نحوه تمیز کردن تا حدودی نشون داده میشه با این تفاوت که شما باید سر دوربین رو به طرف پایین بگیرید.
فایل پیوست 62297
به نظر من پیکسل های سوخته در دوربین شما زیاد نیستن و در دوربینهای نو هم وجود دارد و این موضوع را خودم دیدم.