60 دی به مراتب بهتراست از 600دی میباشدعلی الخصوص بدنه ان که کیفیت ساخت بالاتری نسبت به 600دی دارد
Printable View
60 دی به مراتب بهتراست از 600دی میباشدعلی الخصوص بدنه ان که کیفیت ساخت بالاتری نسبت به 600دی دارد
راستش این اولین دوربین حرفه ای است که می خواهم بخرم و قبلا با دوربین های معمولی کانن کار می کردم
ولی می خواهم یک دوربینی بخرم که کم نیاره و چند سالی برام کار کنه اخه بودجه ندارم که 2 سال دیگه یه دوربین جدید بخرم
و می خواهم دوربینی باشه که در حالت عکس خوبی بگیره البته خیلی هم اماتور نیستم و عکاسی من فقط به فرتره محدود نمیشه به همین دلیل لنز 18-135 رو میخواهم بخرم که رنجش نسبتا خوبه البته اول می خواستم 15-85 بخرم که خیلی گران بود
با تشکر از شما
سلام،
راستش از نوشته شما نمیشه راهنمایی دقیقی انجام داد. گفته بودید:و همینطور:نقل قول:
می خواهم یک دوربینی بخرم که کم نیاره
و اینکه گفته بودید:نقل قول:
دوربینی باشه که در حالت عکس خوبی بگیره
اگر درباره این موارد توضیح بیشتری بدهید دوستان بهتر می توانند راهنمایی لازم را انجام بدهند. هرچند اگر این تاپیک را مطالعه می کردید بهتر بود!نقل قول:
عکاسی من فقط به فرتره محدود نمیشه به همین دلیل لنز 18-135 رو میخواهم بخرم که رنجش نسبتا خوبه
در ای دوربین یا دوربین های کانن آیا این امکان هست که مقدار دقیق فاصله کانونی را بر روی صفحه نمایش یا LCD ببینیم
تو فیلم برداری امکان این هست که بشه FPS دوربین رو علاوه بر پیش فرض خود دوربین عوض کرد ؟ کم و زیاد کرد منظورم !
البته هر دو دوربین از سنسور و پردازشگر یکسان بهره میبرند. که در نتیجه خروجی عکس یکی است. حتی به نظر من خروجی 600 اندکی کم نویز تر است
در کراپ 100% عکس 600D : فایل پیوست 18946
عکس 60D از همون صحنه : فایل پیوست 18947
البته هردو عکس در ایزوی 6400 گرفته شده
تا اونجا که من میدونم نه
اونی که من یادمه اینه که شما یکجا تو انتخاب کیفیت فیلم برداری مثلا در حالت FULL HD با انتخاب سیستم پال کیفیتت میشه 25 فریم و با انتخاب NTSC کیفیتت میشه 30 فریم
از طرفی تو تنظیمات دستی فیلم برداری (که از محاسن کنون است) میتونی فریمت رو خیلی بالا انتخاب کنی. حالا درست یادم نیست ولی تو مایه های 1000 فریم و اینا.
خودم من هم درست نفهمیدم رابطه اینا چیه. البته دنبالش هم نبودم.
حالا اگه دوستان میدونن دریغ نکنن
اگرم خیلی واجبه برم تهشو در بیارم :think:;
سلام
Canon 60D قابليت فيلم برداري با كيفيت ها و سرعت هاي مختلف رو داره كه به شرح زيره:
در حالت فول اچ دي (1920x1080)با سرعت هاي 30 و 25 و 24 فريم در ثانيه
در حالت اچ دي (1280x720) با سرعت هاي 60 و 50 فريم در ثانيه
در حالت وي جي اي (640x480) با سرعت هاي 60 و 50 فريم در ثانيه
خیر غیر از پیش فرض نمی شود.
canon برای اپدیت 60d تا اخر سال برنامه ای داره ؟
ببخشيد من در پاسخ قبليم منظور شما رو متوجه نشده بودم.
با فريمور اريجينال دوربين نمي شه ولي با استفاده از CHDKها كه از طرف علاقه مندان ارائه ميشه (و قابليت هاي بسيار زيادي رو به دوربين اضافه مي كنه) ميشه FPSرو به دلخواه كم و زياد كرد (و بسياري كارهاي ديگه).
براي نمونه مي تونيد به آدرس زير مراجعه كنيد:
http://magiclantern.wikia.com/wiki/Unified#Downloads
براي استفاده از اين CHDK ها لازم نيست شما اصلاً فريمور دوربين را عوض كنيد. نرم افزار روي كارت حافظه ريخته مي شه و با قراردادن كارت حافظه فعال ميشه. هر وقت هم كارت حافظه را دربيارين و يك كارت حافظه ديگه بگذارين همه چيز به حالت عادي بر مي گرده.
http://bitbucket.org/hudson/magic-la...D.50D.500D.zip
اگه به لینکی که جناب چگینی دادند مراجعه کنید یوزرگاید و نحوه نصب رو هم توضیح داده ! با چیزشکن برید که باز بشه !
از محبتتان ممنونم. قابلي نداشت. تا جائي كه من مي دانم تا به حال موردي در خصوص آسيب ديدن دوربين گزارش نشده. با توجه به اين كه هيچ تغييري در سخت افزار و نرم افزار دوربين به وجود نمي آيد آسيب ديدن دوربين به نظر بعيد مي آيد. من به شخصه CHDKرا بيش از 1 سال روي Canon 650ISاستفاده كرده ام و كوچكترين آسيب يا مشكلي نديده ام. (با استفاده از CHDK امكان عكس گرفتن با فرمت RAW را از دوربيني كه فقط JPG مي گرفت به دست آورده ام! به علاوه Live Histogram و ......)
براي اطلاعات بيشتر در خصوص CHDK ها مي توانيد با چيزشكن! به آدرس زير مراجعه كنيد:
http://chdk.wikia.com/wiki/Special:WikiActivity
ارادتمند
طبق ویدیویی که در این سایت بود :
1. مموری را فورمت کردم.
2. تمامی فایلهای موجود در پوشه magiclantern-2011.11.11 را در مموری کپی کردم.
3. مموری را درون دوربین گذاشتم و گزینه آپدیت فریمور رو زدم.
ولی برخلاف اتفاقی که در فیلم افتاد ، صفحه LCD دورربینم سیاه شد و چراغ بالای مموری شروع به چشمک زدن کرد. هرچقدر هم که دوربینو روشن و خاموش میکنم. هیچ اتفاقی نمیافته و فقط این چراغه داره چشمک میزنه. حتی وقتی دوربین خاموشه!!
فقط با بیرون کشیدن باطری، دوباره به حالت اول برمیگرده.
به نظرتون مشکلش چیه؟؟!
دوست عزيز
قبل از نصب حتماً حتماً حتماً راهنماي نصب مربوطه در آدرس زير را به دقت و به طور كامل مطالعه نمائيد:
http://magiclantern.wikia.com/wiki/Unified/Install
به نظر مي رسد مشكلي كه براي شما پيش آمده همان چيزي است كه در بند 2 از Important Notes آمده است:
If you have a bootable card and have the BOOTDISK flag set in the camera (which the installer does), and you do not have an AUTOEXEC.BIN file on the card, the camera WILL NOT BOOT! It will hang and not wake up until the battery is removed.
لازم است مراحل كامل نصب را مرحله به مرحله از روي راهنما انجام دهيد.
ضمناً در راهنماي مربوطه هشدار داده شده است كه:
************************************************** *
* *
* THIS IS DANGEROUS AND MIGHT DAMAGE YOUR CAMERA. *
* IF IT BREAKS, YOU GET TO KEEP BOTH PIECES. *
* *
************************************************** *
و
remember that this software can damage or destroy your camera.
لذا عليرغم اينكه به شخصه در اثر استفاده از CHDK به هيچ مشكلي و خرابي يا مساله ديگري برنخورده ام ولي من هم تكرار مي كنم كه ريسك خراب شدن احتمالي دوربين در اثر استفاده از اينگونه نرم افزارها به عهده استفاده كننده است و بايستي با آگاهي كامل نسبت به استفاده از آن اقدام نمايد.
با احترام
چگيني
تو اینیستالیشن توضیح داده که از چی میتونه باشه ! اگه خودتون کامل مطالعه کنید فکر کنم بتونید مشکل رو حل کنید !
من نصب کردم هیچ مشکلی هم ندارم !
خیلی هم نرم افزار خوبی هست ! مخصوصا برای من که ریموت کنترل ندارم ! یک ریموت کنترل کامل داره که در عکاسی از شب و تایم لپس خیلی به درد میخوره !
امکانات دیگه ای هم داره که واقعا به درد بخور هست !
از راهنمائی هاتون ممنونم.
مشکل از اینجا بود که من فریمور دوربینم رو آپدیت نکرده بودم.
اول فریمور رو آپدیت کردم بعداً magiclantern نصب کردم.
حالا یه مشکل جدید دارم! با اینکه magiclantern نصب شده و توی صفحه کلی المان جدید میبینم، ولی به منوی دوربین که میرم از اون منوی معروف magiclantern هیچ خبری نیست! و منوی اصلی دوربینو بهم نشون میده.
ویرایش: با گزینه Delete روی بدنه ، منوی magiclantern ظاهر میشه ولی موقع چرخیدن توی منوی magiclantern گاهی بین گزینه های magiclantern و منوی اصلی دوربین تداخل بوجود میاد و صفحه پرش پیدا میکنه.
امروز بدنه 60D را با لنز 18-55 و گارانتی 24 ماهه ایده آل و بیمه از جمهوری به قیمت 1370000 تومان خریدم.
قیمت بیمه برای دوربین و لنز 40000 تومان، قیمت دوربین و لنز با گارانتی 1330000 تومان.
چجوریه که این دوربین با اینکه از Nikon D5100 یه سر و گردن بالاتره ولی 9 نقطه فوکوس داره در حالی که D5100 ٰ؛ 11 نقطه فوکوس و یک کراس پوینت؟
اولا که همه نقاط فکوس 60دی از نوع کراس است که عملکرد بهتری در نور کم و دیافراگمهای باز دارند.
ثانیا عملکرد فکوس فقط به تعداد نقاط فکوس خلاصه نمیشود که بگوییم چون فلان دوربین تعداد نقاط بیشتری دارد بهتر است. پارامترهای زیادی در این میام برای فکوس سریع و دقیق وجود دارد. دقت و سرعت فکوس خیلی مهمتر از تعداد نقاط فکوس است. بیشتر عکاسها تنها نقطه فکوس وسطی ر فعال میکنند.
ثالثا مگه گیلوییه عزیز من. اگر اینطور بود لنز 18-270 با این دامنه وسیع بهترین لنز دنیا بود! :-)
سلام دوستان من به تازگی 60d با لنز 18-200 خریدم و وقتی در حین فیلم برداری زوم می کنم فوکوس روی موضوع انجام نمیشه با اینکه کلید فوکوس لنز روی AF هست . من هر چقدر ور رفتم نتونستم این مشکلو بر طرف کنم ممنون میشم اگه راهنمایی کنین .
سلام
چون فيلمبرداري در حالت Live View انجام ميشه و در اين حال هم اصولاً اتوفوكوس خيلي خيلي كند و ضعيف عمل مي كنه (مخصوصاً بالنزهاي نه چندان سريعي مثل 18-200و خصوصاً اگر ديافراگم نسبتاً بسته باشد) اگه در محدوده تصوير شما كنتراست پايين باشه و يا شدت روشنائي زياد باشه، عليرغم نيمه فشار دادن شاتر اتوفوكوس عمل نخواهد كرد. توصيه ميشه در فيلمبرداري در چنين مواردي حتماً از فوكوس دستي استفاده كنيد كه البته كار دشواريه. اگه دوربين رو روي سه پايه قرار بدين هم كيفيت فيلم بالا ميره و هم فوكوس كردن دستي راحت تر ميشه.
دوست عزيز دوربين و لنز شما زوم اپتيكال داره ولي فوكوس ممتد نداره. 60D رو دست كم نگيريد به عنوان نمونه نيكون D5100 فوكوس ممتد داره ولي عملاً كار نمي كنه! ضمناً شما در 60D امكان كنترل ديافراگم و سرعت و ... را در حين فيلمبرداري داريد كه در نيكون D5100نداريد و عملاً كيفيت فيلمبرداري در 60ِD بالاتر و بسيار حرفه اي تر از نيكون 5100ِاست. فراموش نكنيم كه با 60ِD ويديو كليپ هاي حرفه اي ساخته شده و در كانال هاي تلويزيوني معتبر پخش تجاري شده
دوست من هر وقت شما تونستی در حین زوم اپتیکال فکوس دستی انجام بدی و گند تو فیلمت نخوره اون موقع می فهمی زوم اپتیکال داری یا نداری . منظور من این نبود که زوم اپتیکال وجود نداره بلکه این بود که عملا بسیار دشواره که با این اوصاف شخصا به کار من نمیاد و من همون بتونم فوکوس رو بصورت دستی انجام بدم خودش کلیه چه برسه بخوام زومم کنم .
نبود فکوس ممتد تو فیلم برداری نقطه ضعف بزرگ 60D هست این رو باید بپذیریم .
یک دوربین عکاسی رو نام ببر، که این به اصطلاح ضعف را نداشته باشد؟
اگر دی7000 نیکون رو نام بخواهی ببری، قبلش حتما در مورد ریوویو هایی که در مورد نحوه فوکوسش دادند مطالعه کن، قابلیت فیلم برداری در چنین دوربین هایی صرفا برای کارهای کوچک و پروژه های ارزان تعبیه شده اند، نه فیلم برداری خانوادگی. چرا که در قبال هزینه اندک شما با لنزهای متنوعی رو به رو هستید، و جلوه های خاصی را به فیلم برداریتان می دهید. کسی که این دوربین را می خرد باید این آگاهی را داشته باشد، مسئله این است!
بسیاری از سازندگان فیلم ها و کلیپ های کوتاه با افزایش مهارت در فوکوس دستی به جلوه هایی رسیدند که از دوربین های چند ده هزار دلاری بر میاد.
شاد باشید ...
کیانوش جان مثلا در 600D هم که فوکوس ممتد در فیلم برداری داره دردی دوا نشده. اولا نحوه فوکوس ممتد از نوع تشخیص کنتراست است که خیلی کنده و برخی موارد لنز تمام دامنه فوکوس را چند بار طی میکنه تا نقطه فوکوس رو پیدا کنه.
بدتر از اون صدای موتور فوکوس است که چون لنز کیتها موتور اولتراسونیک ندارن، ماکرو موتور فوکوس خیلی پر سرو صداست و صدای موتور فوکوس در فیلم ضبط میشود و متاسفانه انقدر صدا قوی است که صدای محیط فیلم برداری کاملا تخت الشعاع قرار میگیره.
بهت قول میدم تا با فوکوس دستی نتیجه بهتری بگیری و بعد از مدتی تمرین دسدت کاملا راه میفته.
600D فوکوس ممتد داره ؟؟نقل قول:
مثلا در 600D هم که فوکوس ممتد در فیلم برداری داره دردی دوا نشده.
اگر اطلاع کامل ار موضوعی ندارید درج نکنید.
سلام
دوستان حداکثر سرعت شاتری که با فلاش سرخود این دوربین میشه عکس گرفت چقدره ؟
سلام
دوستان سرعت عکاسی پیاپی دوربین در بعضی مواقع بی دلیل پایین میاد (3 فریم)
بیشتر مواردی که صحنه آندر اکسپوز باشه
کسی میدونه علت چیه؟
دوست عزیز صد در صد اختلاف دارد ! اما باید به خواسته ای که شما از دوربینتان دارید توجه شود ! 550 کلا حالت بالب نداره ! که اگر بخواهید عکاسی شب بکنید خیلی دردسر داره براتون !
550 به مراتب نویز بیشتری دارد ! و احتمالا در پروژه های وسیع و همچنین نور کم محسوس خواهد بود !
اما نظر شخصی خودم رو به عنوان یک دوست میگم ! یه بار وقتی پولتون کامل شد 5 دی بگیرید ! چون بعد از مدتی 60 دی و یا 7 دی هم ارضاتون نخواهد کرد !
ولی اگر مصر هستید بین این دو انتخابی داشته باشید 7 دی بهتر از 60 دی هست از چند جهت مختلف ( نه زیاد فقط کمی ) که به نظر من به تفاوت قیمتش نمی ارزه !
Canon EOS 550D حالت BUBL دارد. Noise آن هم با 60D و 7D تقریبا برابر است.... اخنلاف در کیفیت ساخت بدنه، درزبندی، سرعت عکاسی پیاپی و ... است. از انتشار اطلاعات اشتباه لطفا خودداری کنید.
در مورد 60D و 7D سایر دوستان راهنمایی خواهند کرد. و البته با کمی جستجو هم به راحتی خودتان می توانید، به نتیجه مطلوب برسید.
درود بر شما
با اجازه و داخل پرانتز ...
مقایسه بین 60D و 7D یک مقایسه ی منطقی است: هر دو دوربین هایی هستند که سنسور APS-C دارند و برای کارهای سرعتی طراحی شده اند. و البته 7D از 60D ...
ولی مقایسه بین 7D و 5D باید محتاطانه تر انجام شود، که گاهی هم مقایسه نشوند، بهتر است. نوع سنسورشون متفاوت است، ضمن اینکه طراحی 5D/5DII بیشتر، رویکردی استودیوئی دارد و 7D رویکردی خبری-ورزشی .... فوکس کندتر نسبت به 7D؛ نقاط فوکس کمتر نسبت به 7D؛ Sealing ضعیف تر نسبت به 7D از تفاوتهای 5D نسبت به 7D است ... بنابراین 7D دوربینی نیست که مثلاً یک خبرنگار ورزشی آن را بخرد و بعد از مدتی پشیمان بشود که چرا 5DII نخریدم ! یک عکاس استودیوئی هم بعد از خرید 5DII پیشمان نمیشود که چرا 7D نخریدم .... در حال حاضر برای یک خبرنگار (خصوصاً ورزشی) در ایران از برند کنن، 7D از بهترین گرینه هاست ... در مقابل برای کسی که تمرکز کاریش در استودیو خلاصه میشود، کنن 5DII یکی از بهترین گزینه هاست ...
خریدار، حتماً نیاز عکاسی خود را قبل از انتخاب و خرید باید بسنجد و سنگ هایش را با نیازهایش وا بکند ... وگرنه باید بعد از یکی دو ماه، با قبول ضرر فروش جنس دست دوم، بدنه ی جدید را بر دلاری که هر روز بالاتر میرود، تهیه کند ... یا تن به همان انتخاب نسنجیده اش بدهد ...
همزمانی با آقای داریوش آقاجانی :)
راستش نه 550D بود نه 5D
بنده ميخواهم نظر اساتيد با تجربه را در خصوص اين ارتقا بدانم آيا معقول هست ارتقا 500D به 60D
مسلما 60D امكانات بيشتري دارد و جديتر از 500d توليد شده ولي بيشتر نظرم مقايسه رفتار نويزي است، تفاوت چشمگيري بين اين دو خواهد بود؟
دوست عزیز بهتره شما هدف عکاسیتون رو مشخص کنید !
رفتار نویزی این دو دوربین تقریبا یکسان است ! تفاوت انچانی ندارند !
اما اگر حتما قصد ارتقا دارید و نیاز به دوربین سرعتی ندارید 5 دی نویز به مراتب کمتری دارد !
بله دوست عزیز ! حالت بالب دارد ! من اشتباه کردم ! من اصلا دوربین رو هم اشتباه گرفتم ! ایشون 500 دی دارند نه 550 !
واقعا چه عرض کنم ... خیلی ممنون که در بحث شرکت کردید.نقل قول:
اما اگر حتما قصد ارتقا دارید و نیاز به دوربین سرعتی ندارید 5 دی نویز به مراتب کمتری دارد !
به هر حال بنده تصمیم گرفتم 60D را بگیرم، این قدر این اساتید سر روشهای فروش و بازاریابی کنون و نیکون و سونی درگیر شده اند که بهتر است اصولا این سوالهای بی ربط که جوابشون با کمی جستجو یافت میشود پرسیده نشود.
با توجه به لنزهایی که دارید این طور فرض میکنم وزن زیادتر و ابعاد بزرگتر 7D برای شما خیلی مهم نباشد.
شاید 7D برای شما مناسب تر باشد.
به نظرم اختلاف Image Quality خیلی زیاد تفاوت ندارد، اما امکانات بدنه ها بسیار باهم فرق میکند. (البته LCD چرخان 60D هم موضوع قابل توجهی است.)
سلام امیر جان
پیشنهاد دوستان در مورد مناسب تر بودن 7 دی برای ارتقاع را بنده هم تایید میکنم.ولی....
مهمترین برتری 60دی به بادی شما خوشدستی و ال سی دی چرخان هست تقریبا (مگر اینکه موارد دیگر هم برای شما حیاتی باشد)
با لنز هایی که شما دارید 500دی اصلا خوش دست و راحت نخواهد بود .
بحث نویز هم که بین 7 دی و 60دی مطرح نیست .
اگر امکانات 7دی را نیاز ندارید . و بعد از خرید 60دی بفکر 7دی نخواهید افتاد همان 60دی را تهیه کنید.
جناب حسینیان و مسعود عزیز متشکرم.
به 3 دلیل عمده 60D را بر 7D ترجیح دادم: اول که مهمترین دلیل بود (بی تعارف) اختلاف قیمت با توجه به کارایی برای بنده، و دوم ال سی دی چرخان، سوم وزن کمتر 60d.
اتفاقا امکانات 60D زیاد هم هست ولی مطمئن نیستم در آینده نخواهم 7D یا شاید 7DII را داشته باشم.:;)نقل قول:
اگر امکانات 7دی را نیاز ندارید . و بعد از خرید 60دی بفکر 7دی نخواهید افتاد همان 60دی را تهیه کنید.
دوستان من نمیتونم تراز الکترونیکی رو بیارم روی منظره یاب کسی میدونه چرا؟