قاعدتاً مشکل بایستی از کارت حافظه باشد. البته حافظه کلاس 10 برای فیلمبرداری کاملاً کافی است ولی ممکن است کارت حافظه شما واقعاً کلاس 10 نباشد. با یک کارت حافظه کلاس 10 دیگر امتحان کنید ببینید مشکل حل می شود یا خیر. ضمناً می توانید سرعت واقعی خواندن و نوشتن کارت حافظه را با برنامه های مخصوص این کار محاسبه کنید.
ویرایش توسط Dariush Chegini : Monday 22 April 2013 در ساعت 22:14
بهتر هست سوالتان را در این تاپیک بپرسید.
پاسخگویی بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین
با درود
کسی میدونه با دوربین 60d canon میشه تکنیک double exposure یا emulty exposure را انجام داد؟اگر میشه به چه نحوی هست؟
سلام خدمت دوستان
من به تازگی این دوربین رو خریدم !وقتی باهاش عکس میگیرم یک فایل rawو یک فایل jpeg ذخیره میشه از یک عکس!
چطوری میشه فقط raw عکاسی کنم؟
تو اولين منو بريد اونجا با ديال جلو و کنار ال سی دی ميتونيد مود ها رو تغيير بديد ، جی پی جی رو کاملاً سمت چپ بياريد و بعد دکمه ست رو بزنيد
Canon 6D2/5D3
16-35L III/Sigma 85 1.4 Art/ 90mm VC / 70-200L IS II
Majid
سلام
آیا 60دی مثل 7دی فرستنده فلاش بیسیم داره؟
منظورم وایرلسه/
7d-15-85mm/50mm f/1.8
سلام دوستان
بنده 60d دارم
کسی تجربه استفاده از این فیلتر رو داره VAF-60D Moire / Aliasing Filter
البته این فلیتر برای 6d , مارک 2 هم تولید شده ، اگر کسی تجربه استفاده از این فیلتر رو داره ، و نکات مفید و مهمی در مورد این فیلتر برای بیان هست ، لطفا دریغ نکنند
با تشکر
من حدود 7 ماهی هست که پس از خرید چندین بدنه 60 دی را خریده ام و با لنز 18-200 بسیار عالی عکس میگیره و کاملا ازش راضیم منتها از قدیم گفتن هر چقدر پول بدی همین قدر آش میخوری. موضوع مهمتر اینکه بجای عوض کردن بدنه بهتره لنز با کیفیت تر بخریم که تأثیرش در ثبت عکس بیشتره