محمد علی شیرزاده
تجهيزات من
منظورم از اطمینان این بود که به دوربین آسیبی نزنه ! آخه شنیدم که firmware ها رو هک می کنن گفتم اونجوری نباشه !!!
برا آپدیت دوربین چجوری باید عمل کرد ؟ فقط کارت حافظه رو فرمت کنم و firmware را روی کارت حافظه کپی کم و در منوی دوربین به قسمت firmware بروم و آپدیت کنم !
محمد علی شیرزاده
تجهيزات من
دوستان من CD دوربین رو ندارم و به نرم افزار های اون نیاز دارم از سایت کنون خواستم دانلود کنم که نشد . از یه سایت دیگه دانلود کردم بعد متوجه شدم که آپدیت فرم افزار ها رو دانلود کردم و باید اول نرم افزار رو نصب کنم بعد از این آپدیت ها استفاده کنم .
می خواستم ببینم لینکی برای دریافت کامل CDدوربین هست ، اگه هست در اختیارم قرار بدید و اگه نیست دوستان کسی می تونه برام آپلود کنه
ممنون
محمد علی شیرزاده
تجهيزات من
درود بر شما
از اینجا دانلود کنید:
http://www.usa.canon.com/cusa/profes...ersAndSoftware
سلام . تو رو خدا یکی به دادم برسه . دارم دیوونه میشم .رو منشور دوربین موقع پاک کردن خش افتاد . آیا میشه منشور دوربین رو عوض کرد؟؟؟ دوربین من canon 60 D هستش؟؟
منشور يا فوكوس اسكرين؟
اصولا فوكوس اسكرين با اشكال مختلف براي كارهاي متفاوت در دسترس هست و به راحتي تعويض ميشود.
focus-screen-canon-40d-01.JPG
ویرایش توسط aidin594 : Thursday 18 October 2012 در ساعت 03:12
اگه سوالتون رو در این تاپیک بپرسید بهتر به جواب می رسید
پاسخگویی بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین
محمد علی شیرزاده
تجهيزات من
اصولا شما نباید به فوکوس اسکرین دست بزنید و بخواهید آن را پاک کنید.
و بعد اینکه خط افتادن مشکلی در کار دوربین ایجاد نمی کند.
و یعد تر اینکه همان طور که دوستان فرمودند به تعمیرگاه مرکزی دوربین جناب قاسمی زنگ بزنید یا در تاپیک از ایشان بخواهید شما را راهنمایی کنند و هزینه تعویض فوکوس اسکرین را جویا شوید.
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
سلام
ايا نمايش هيستوگرام در اين دوربين فقط بعد از گرفتن عكس ممكنه و قبلش امكان نداره ؟ ( در بعضي از دوربيها قبل از عكاسي ظاهرا قابليت ديدن هيستوگرام هست )
If you want to find your prince , you will have to kiss a lot of frogs