دوربین جدید کامپکت کنون .
بعد از استقبال خوب از دوربین sx210 باید دی این دوربین با سنسور CMOS چه جوری از آب در میاد .
http://a.img-dpreview.com/news/1102/...S-FSL-GREY.jpg
http://www.dpreview.com/news/1102/11...sx220sx230.asp
Printable View
دوربین جدید کامپکت کنون .
بعد از استقبال خوب از دوربین sx210 باید دی این دوربین با سنسور CMOS چه جوری از آب در میاد .
http://a.img-dpreview.com/news/1102/...S-FSL-GREY.jpg
http://www.dpreview.com/news/1102/11...sx220sx230.asp
PowerShot SX230 HS key features:
HS System (12.1 MP)
28mm, 14x zoom. Optical IS
GPS
Full HD with optical zoom. Dynamic IS
Wide 7.5 cm (3.0") PureColor II G LCD
Smart Auto (32 scenes)
High-speed Burst & Super Slow Motion Movie
Movie Digest & iFrame movie
Manual Control
Waterproof Case
PowerShot SX220 HS key features:
HS System (12.1 MP)
28mm, 14x zoom
Optical Image Stabilizer
Full HD with optical zoom. Dynamic IS
Wide 7.5 cm (3.0") PureColor II G LCD
Smart Auto (32 scenes)
High-speed Burst & Super Slow Motion Movie
Movie Digest & iFrame movie
Manual Control
Waterproof Case
محدوده دیاف خیلی محدودی داره
F3.1-5.9
تصویر قرار داده شده دوربین SX220 HS هست که تنها تفاوت آن نسبت به SX230 HS نداشتن GPS است .
US: $349.99
EU: €299
با وجود داشتن GPS به نظر قیمت معقولی داره !
http://www.dcresource.com/images/new...HS_Black_1.jpg
برای عید قصد خرید sx210 رو داشتم
بنظرتون تا عید این دوربین وارد بازار میشه ؟ با چه قیمتی ؟
من که ۲۱۰ رو دارم من که اصلا جاب نیست اصلا
حالا باید ببینیم این چی از ب در میاد
چرا جالب نیست ؟ مشکلش چیه ؟
من ه یه دوربین کامپکت می خوام به نظرم همه چی رو داره برا همین سراغ sx210 رفتم
مشکل فلش خودکار هم تو مدل جدید حل شده فیلمبرداری فول اچ دی + Cmos ( که نمیدونم خوبه یا بد )
ولی تجربیات شما که این دوربین رو استفاده کردید خیلی مفیده برای من
شما اگه جای من بودید و توی این رنج دنبال دوربین کامپکت بودید کدوم مدل از کانن رو می گرفتید ؟
سلام
به پیشنهاد یکی از دوستان که گفته بود دوربین بدی نیست برای کارهای خانگی
میخواستم ببینم به درد یه خانواده ای که هم عکس بگیره هم فیلم خوب میخوره که دیگه مجبور نباشند هندی کم بخرند.
کمی درمورد مزایا و معایبش بگید ممنون
سلام دوستان من میخوام sx230 بگیرم میخواستم بدونم GPS این دوربین در ایران کار میکنه؟؟؟؟
کسی در بین دوستان هست که با این دوربین عکاسی کرده باشه و مزایا و معایبش رو درآورده باشه؟!
سلام
بدون در نظر گرفتن سنسور 16 مگاپيكسلي fuji f550 بين اين مدل و مدل Canon SX230 شما كدام را تاييد مي كنيد ؟
با سلام
مشکل sx210 نویز زیاد در عکس به خاطر افزایش رزولیشن بدون افزایش سطح سنسور هست که در دوربین جدید اصلاح شده است.برای راهنمایی جهت خرید می توانید به تایپیک زیر مراجعه نمایید.
http://forum.akkasee.com/f28.html
با سلام
فکر میکنم منطورتون رزولیشن f550 هست چون یکی از مهمترین عوامل انتخاب یک دوربین اندازه سنسور می باشد که در دوربینهای با اندازه سنسور یکسان معمولا (نه همیشه)با افزایش رزولیشن نویز در تصویر زیاد می شود هر چند در مود exr در دوربین f550 رزولیشن در بعضی از حالات از 16 به 8 تقلیل یافته تا کیفیت عکس افزایش یابد.بهتر است به تایپیک زیر جهت مقایسه این دو دوربین مراجعه کرده وسئوالات خود را انجا مطرح کنید.
http://forum.akkasee.com/f54/t15209.html
سلام دوستان من میخوام sx230 بگیرم میخواستم بدونم GPS این دوربین در ایران کار میکنه؟؟؟؟
سلام.
مدتی است که برای عکاسی از پروژه های خارج از شهر نیاز به دوربین عکاسی با قابلیت GPS دارم.
کسی از دوستان در مورد عملکرد GPS این دوربین یا مدلهای مشابه اطلاعاتی داره؟
اصلا در حال حاضر چه دوربینهایی Built in GPS در بازار موجود هستند؟ (کامپکت یا SLR) ؟
سلام
ميتونيد من و راهنمايي كنيد بگيد چطوری میتونم عکس رو از روی كامپيوتر روی مموری دوربین کپی کنم؟ :think:;
اصلاً اين كار امكانپذير هست يا نه
مدل دوربين Canon PowerShot SX230 HS
باید از رم ریدر استفاده کنید برای انتقال از کامپیوتر به رم چون با خوده دوربین امکانپذیر نیست
و برای انتقال از رم به کامپیوتر وقتی دوربین sx230 یا sx220 به کامپیوتر متصل می کنید نمیتونید عکس هارو copy Paste کنید
باید به پوشه عکس ها برید دکمه های Ctrl+A بزنید و با کشیدن و رها کردن به پوشه مورد نظر انتقال بدید (درگ اند دروپ)
سلام دوستان
من Canon SX230 IS
خریدم میخواستم درموردش بدونم
مخصوصا درمورد GPSش
و اینکه تنظیمات فلشش چطوریه چون دو مود فلش داره یا خاموش یا اتو
از روی اتو که میری روی فقط عکاسی سه مود فلش داره ولی واید اسکرین نمیشه
میشه بگین راه حل چیه ؟؟
مرسی
سلام دوست عزیز:
به دلیل کوچک بودن سنسور در دوربین های کامپکت باز بودن دیافراگم و نوردهی بسیار مهم و تاثیر مستقیمی روی عکس ها خواهد داشت.
من خودم کانن SX230 دارم و سعی میکنم در فضا های بسته و محیط های کم نور از بازترین حالت دیافراگم 3.1 استفاده کنم تا عکس نویز کمتری داشته باشه. در نتیجه مجبورم لنز رو روی وایدترین حالت قرار بدم که بعضی وقتها آزار دهندست مخصوصا این که برد موثر فلاش هم خیلی محدوده و نمیشه رو فواصل کمی دورتر زوم کرد و عکس دلخواه رو گرفت! البته این نکته رو هم بگم که اگه بیشتر در محیطهای باز و در نور روز عکاسی میکنید اندازه دیافراگم چندان تاثیرگذار نخواهد بود و در نور روز با هر نوع کامپکتی نوردهی خوبی خواهید داشت.
موفق باشید...
سلام، من این دوربین و خریدم و میخواستم بدونم آیا میشه کار زیر رو انجام داد:
مثلا در روز دارم عکاسی میکنم و نیازی به فلاش ندارم،در مود اتومات میشه فلاش رو خاموش کرد تا موقع روشن شدن دیگه بیرون نیاد، و اگه این کارو بکنم با هر بار روشن خاموش شدن دوربین دیگه در حالت اتومات و آف فلاش دیگه فلاش بالا نمیاد.
شما هر وقت که دوربین را روشن می کنید ، فلاش پاپ آپ دوربین به صورت اتوماتیک بیرون خواهد آمد و گریزی از این موضوع نیست . البته حتما می دانید که در صورتی که از منو گزینه فلاش را غیر فعال نمائید ، فلاش به صورت فیزیکی بیرون هست ولی عمل فلاش زدن اتفاق نمی افتد که در این صورت پس از مدت زمان کوتاهی ، فلاش به صورت خودکار بسته می شود و شما می توانید به ادامه عکاسی خود بپردازید.
غیر از حالت فوق الذکر ، اگر در هنگام روشن شدن دوربین ، انگشت شما بر روی فلاش باشد ، تا انتهای فرآیند عکاسی دیگر فلاش برای شما مزاحمتی نخواهد داشت مگر اینکه خودتان آن را فعال کنید. البته برای اطمینان از صحت این کار (جلوگیری از بیرون آمدن فلاش در هنگام روشن کردن) ، جستجویی در وب انجام دادم و به پاسخی که کنون کانادا در جواب سئوال مشابهی داده بود رسیدم :
موفق باشید.نقل قول:
To shoot without the flash popping up, hold down the flash directly with your finger.While the flash is being held down, the flash is automatically turned off
ممنون از شما
پس اگر هنگام روشن کردن دستم رو روی فلاش بزارم و یا بعد بالا اومدن با دستم فلاش رو به داخل بدم ، مشکلی در دراز مدت برای فلاش پیش نمیاد؟
و با مقایسه ای که داشتم در سایت dp در قسمت امتیاز دهی نهایی گویا این دوربین کیفیت عکسهاش با اینکه سنسور کوچیکی داره خیلی نزدیک به s95-g12-lx5- هست حتی در نویز هم با اونها رقابت میکنه ! حالا شما که از این مدل استفاده میکنید آیا واقعا هیمنطوره؟
و بدون استفاده از فلاش حداقل چندتا عکس با باتری این مدل میشه گرفت؟
سپاس فراوان جناب میری
خواهش می کنم کوروش جان
با توجه به موردی که از سایت کنون کانادا نقل قول شد ، نباید مشکلی پیش بیاد ولی برای اطمینان بیشتر ، بهتره که اجازه بدیم فلاش به صورت خودکار بسته بشه.
در مورد مقایسه ای که فرمودید باید خدمت شما عرض کنم که هر چند مقایسه مذکور در رده های متفاوتی است ولی SX230 در رده دوربین های کامپکت سوپر زوم از بهترین ها محسوب می شود (بسته به سایت بررسی کننده ،مکان اول تا سوم رده) .
در مقایسه بین دوربین های مذکور LX5 حرفی برای گفتن ندارد و کیفیت خروجی پایین تری را نسبت به بقیه ارائه می کند. در زمینه IQ یا همان کیفیت عکس SX230 دارای جایگاه برابری در مقابل S95 و G12 (فارغ از بحث توانایی در فرمت RAW) می باشد ولی در مقابل عملکرد سنسور در حساسیت های بالا (High ISO) ، رفتار ضعیف تری را از خود نشان می دهد.
عمر باطری یک دوربین به غیر از فلاش به مولفه های دیگری نظیر مقدار استفاده از نمایشگر جهت بازبینی عکس ها ، میزان فیلمبرداری ، مقدار استفاده از زوم و ... بستگی دارد ولی به طور معمول عددی بین 200 تا 300 شات در هر بار شارژ باطری برای این دوربین ، عملکردی مطلوب ارزیابی می گردد.
موفق باشید.
کسانی که این دوربین رو خریدند و عملا باهاش کار کردند به نظرشون کیفیت و کاراییش در اون حد که رویو ها نشون میده ؟ به نظر میاد که در حد دوربینهای پیشرفته تر مثل G12 باشن.
سلام دوستان به لطف راهنمایی های شما بالاخره این دوربین رو گرفتم یعنی sx230 حالا 2 تا سوال دارم یکی اینکه چون این دوربین 4 تا نسبت عکس داره باید روی کدوم بزارم :
1:1, 4:3, 3:2, 16:9
و دوم در مورد باتریش که از نظر ظاهری با باتری هایی که تو سایتا گذاشتن فرق میکنه! ممکنه تقلبی باشه ؟
یک عکس میزارم و لی بخاطر کیفیت پایین ببخشید چون با موبایل گرفتم :::blushing:::
فایل پیوست 20201
سلام دوستان ، چطور میشه gps این مدل رو فعال و غیر فعال کرد ؟ من که نتونستم گزینش رو پیدا کنم
در مورد پست قبلیم بابت باتری هم اگه کسی اطلاع داره راهنمایی کنه.
ممنون
دوستان من تازه عضو انجمن شدم و میخوام یه دوربین تو رنج قیمت 400 تومن بخرم وبین دو دوربین کانن اس ایکس 230 و سونی اچ ایکس 7 وی گیر کردم ، سونی 16 مگا پیکسله با کیفیت فیلم 60 فریم فول اچ دی و کانن هم 12 مگاپیکسله با کیفیت فیلم 24 فریم فول اچ دی ، من کاربردم از دوربین خانوادگیه فیلمبرداریشم برام مهمه از لنز و اینا هم چیزی سر در نمیارم و ظاهرا حس میکنم سونی سرتره ولی نمیدونم چرا فروشنده ها رو کیفیت کانن تاکید دارن ؟ شاید سودشون بیشتره ؟؟؟!!! خواهشا منو راهمایی کنیین
فیلمبرداریشو حتما باید نمونه ببینید . صرفا اینکه 60 فریم بر ثانیه هست یا 24 فریم بر ثانیه ملاک نیست . در مورد عکس هم به نظر میاد کنون کیفیتش بالاتر باشه پایینتر نیست اما با این اختلاف قیمت بازم برنده کنونه . گذشته از اینکه زوم کنون 14 برابره .
سلام:
بنده کیفیت عکس هر دو رو دیدم، علاوه بر این چند روز پیش مدل sx 230hs رو خریداری کردم در مورد سونی شاید برتری که داشته باشد همان مود فیلم برداری آن ست، اما از طرفی کیفیت عکاسی مدل کانن بسیار مطلبوب تر می باشد .
در مورد فیلم برداری هم خاطر تان راحت چون واقعا کیفیت مطلوب و راضی کننده ای دارد.
در کل انتخاب sx 230 مناسب تر خواهد بود.
(در ضمن محل مناسبی برای سوالتان انتخاب نکرده اید، با کمی جست و جو تاپیک مذکور موجود بود)
موفق باشید...
سلام دوستان ، چطور میشه gps این مدل رو فعال و غیر فعال کرد ؟ من که نتونستم گزینش رو پیدا کنم
سلام:
مراحل زیر رو انجام بدهید:
پخش عکس های گرفته شده --- انتخاب menu -- تغییر تنظیمات دوربین -- تنظیمات GPS .
گزینه اول مربوط به عملکرد gps هست و گزینه دوم رو اگر روشن کنید حتی زمانی که دوربین خاموش باشه عمل جستجو رو انجام خواهد داد که این انتخاب باعث مصرف باتری میشه و حدود 24 ساعت بعد باتری رو دوباره باید به شارژ بزنید.
موفق باشید...
یکی از دوستان در موردش حرف زد و باعث شد کمی جستجو کنم و نتیجه را برای شما هم قرار بدهم
Shooting in RAW / DNG (Fast SD card is beneficial)
Live histogram
Zebra mode
Shutter speeds from 1/40.000 to 64 seconds
Scripting interface (uBasic & LUA)
Games (sokoban & reversi)
Bracketing
Timelapse Videos over weeks or months with external power supplies & eye-fi wireless sd cards
Motion detection with response times of just 60ms or less
ممکن است اینکار موجب آسیب به دوربین شما شود.این دستکاری مورد تایید شرکت سازنده دوربین نمیباشد
برای فرمور شماره 1.00C
http://mighty-hoernsche.de/bins/sx23...-full_BETA.zip
برای فرمور شماره 1.01A
برای فرمور شماره 1.01B
برای فرمور شماره 1.01C
طریقه نصب و استفاده در این لینک
چه فروشی داره این دوربین هر کی رو میبینم از این مدل خریده .
ميخواستم بدونم براي فيلم برداري با دوربين powershot sx230hs سيستم فيلم بهتره روي حالت Pal باشه يا Ntsc؟
مشكلي كه من دارم وقتي فيلمي كه با دوربين گرفتم به كامپيوتر انتقالش ميدم.صدا و تصوير با هم هماهنگ نيست و صدا خيلي جلوتر از تصوير هست .فقط با نرم افزار jetAudio هماهنگي وجود داره؟ با خود دوربين هم فيلم پخش ميكنم با هم هماهنگ هستن.
ميخواستم ببينم براي فيلم برداري آيا تنظيمات خاصي بايد انجام بدم؟
بنده شدیدا ntsc رو پیشنهاد می کنم . بنا به دلایل کد گزاری رنگ (در ntsc اطلاعات مربوط به رنگ هر پیکسل فقط وفقط مربوط به همان پیکسل است اما در pal (مزیت این سیستم رنگی در ارسال با امواج الکترو مغناطیسی به دلیل از بین بردن اثر اختلاف فاز رنگ در برخورد با موانع) رنگ هریکسل از اطلاعات رنگ پیکسل در همان فریم و فریم قبلی به دست می آید بنا بر این در ntsc اطلاعات رنگ در محدوده ای وسیع تر (در نتیجه تفکیک رنگی بالاتر) ثبت می شود و دقیقا مطابق رنگ واقعی جسم است اما در pal این گونه نیست(البته آشنایی با این دو سیستم در درک بهتر گفته های بنده کمک زیادی خواهد کرد)
دوستان ببخشید که ما اینجا هی off ول می کنیم . در صورت صلاحدید مدیران پست ها حذف شود .
این تفاوت بین کشور هایی که از سیستم pal و ntcs استفاده می کنند مال زمان استفاده از سیستم های پخش و در یافت آنالوگ بود که آن هم به دلیل اینکه فرکانس کشور های پال بیس 50hz و کشور های استفاده کننده از ntsc سیستم 60hz (چون سیستم های جاروب برای نمایش تصویر مستقیما از فرکانس برق شهر برای جاروب عمودی تصویر استفاده می کردند و هر تصویر در دو جاروب عمودی شکل می گیرد در نتیجه ntcs=30fps , pal=25fps ) است . اما حالا که تمام منابع تغذیه سوییچینگ شده اند و یک فرکانس استادندارد (بستگی به رفرش ریتی که شما برای مونیتور خود انتخاب می کیند دارد ) فرقی بین کشور های مختلف وجود ندارد(اگر به ورودی برق وسایل نگاه کنید مشاهده می کنید مثلا ac 115-230v 50hz-60hz) .
تفاوت های دیگر بین این دو :
یکی که در پست قبلی گفتم .
نسبت تصویر در پال 16 به 10 و در ntcs نسبت 16به 9 ( که دیگه تمام مانیتور ها از نسبت 16به 9 استفاده می کنند)
مجدد باعث آف تاپیک شرمنده
شما درست می فرمایید اما ما انقدر برای تدوین و بحث تلویزیون و... دردسر داریم که خلاصه همیشه 50i و سیستم Pal می ذاریم تا خیالمون راحت باشه و... چون تلویزیون 50i می گیره اگر 30 فریم باشه درسته میشه تدوین کرد برای 50i اما کیفیت نسبتا خراب میشه و... در دسر هایی دارد.
شما که رشتتون الکترونیک هست بهتر این موارد رو متوجه می شوید و اصلا برای hd توی برنامه های تدوین بحث pal و ntsc وجود نداره بحثه تعداد فریم در ثانیه هست و توی دوربین های عکاسی این مورد هست که فیلم برداری Hd pal یا ntsc که اون هم منظورشون 25 ای 30 فریم هست وگرنه هر hd ای نسبتش 16 به 9 هست.
این بحث pal و ntsc برای وقتی هست که با SD سر و کله بخواهیم بزنیم وگرنه توی HD ها مفهومش فقط 25 یا 30 فریم بر ثانیه هست که به خاطر نوع پخش کننده ها که توان پخش هر دو رو دارند ntsc به خاطر تعداد فریم بیشتر کمی با کیفیت تر می شوند ولی باز اگر ما بخواهیم برای تلویزیون کاری بفرستیم همچنان می شود : sd pal 50i 4*3 ! :دی!
مجدد شرمنده بابت آف تاپیک
سلام, من تنظیمات زیادی رو با sx220 تست کردم ولی همیشه عکس رو به اندازه واقعیش میبرم عکس بی کیفیت هست, لطفا راهنماییم کنید با چه تنظیماتی میتونم عکس با کیفیت بگیرم, ممنون