فلش 600 کانن امکانات زيادی به شما ميده و برای همين هم گرونه بايد ببينيد واقعاً به اين قابليت ها نياز داريد يا نه
با توجه به اطلاعات و بودجه شما به نظر من بهتره يک فلش ارزون تر بگيريد و بقيه پولتون رو جای ديگه يا حتی واسه فلش دوم هزينه کنيد
فلش 600 کانن امکانات زيادی به شما ميده و برای همين هم گرونه بايد ببينيد واقعاً به اين قابليت ها نياز داريد يا نه
با توجه به اطلاعات و بودجه شما به نظر من بهتره يک فلش ارزون تر بگيريد و بقيه پولتون رو جای ديگه يا حتی واسه فلش دوم هزينه کنيد
Canon 6D2/5D3
16-35L III/Sigma 85 1.4 Art/ 90mm VC / 70-200L IS II
Majid
با اسپيد لايت نور زيادی از سافت باکس 90 سانتی نميگيريد (چون گفتيد پرتابل فرض بر اينه که بيرون از استديو استفاده ميکنيد)
از طرفی اگر برای استفاده داخل باکس ميخواهيد فلش های منوال هم همين کار رو ميکنند با 1/5 قيمت
بهتره بقيه بحث رو توی تاپيک فلش ها ادامه بديد
Canon 6D2/5D3
16-35L III/Sigma 85 1.4 Art/ 90mm VC / 70-200L IS II
Majid
سلام دوستای عزیز میخواستم ایزوی بالاتر ۶ دی رو فعال کنم اما داخل منوش پیدا نکردم ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
با سلام
امروز بعد از یک ماهی که 6 دی را تهیه کردم فرصت شد بصروت اساسی عکاسی کنم و به مشکلی برخوردم که ممنون میشم راهنمایی بفرمایید...دکمه دیپوتر به هر جوری که تنظیم میکنم باز هم تنظیمات را تار می بینم
Canon EOS 6D / Canon 16-35mm F4 / Canon 70-200mm F4 IS / Sigma 150mm F/2.8 / Jupiter-37A 135mm F3.5 / Zenit 58mm F2- Instagram
سلام.
دیروز فرصت شد یک تست همزمان از 6d و 5dII انجام بدم.
میخواستم عملکرد HTP دو بدنه رو با هم مقایسه کنم.
کراپهای صد در صد رو اپلود کردم که میتونید از لینک گذاشته شده دریافت کنید....
جبران نوردهی +3EV و +5EV در حالت HTP خاموش و روشن.
تا جایی که من دیدم عملکرد 5DII به نسبت بهتره.
برای دریافت فایل اصلی روی عکسها کلیک کنید....!
5dii.jpg
6d.jpg
asd.jpg
احمق را موافق حماقتش جواب مده مبادا تو نیز مانند او بشوی.
احمق را موافق حماقتش جواب بده مبادا خویشتن را حکیم بشمارد.
با سلام. من با دوربین 6D مشکلی دارم و اون اینکه توی عکسهام یک نوع تاری و بهم خوردگی پیکسلهای عکس دیده میشه.. چیزی شبیه تاری ناشی از لرزش و تکان خوردن دست. انگار پیکسلها پرش دارن خصوصا در نواحی خارج از فوکوس در ابتدا و انتهای عمق میدان. اول فکر کردم لرزش دست یا مشکل لنز تله باشه ولی حتی روی سه پایه هم تا حدود زیاد مشکل دیده میشه و روی دست حتی با سرعت 160 و 200 و دیاف 9 بافت عکس حتی در نقطه فوکوس بهم ریخته ست. توی دیافهای باز و سرعتهای پایین تر خیلی زیاده. لنزهایی که استفاده می کنم : 105-24 F4 و 200-70 F4 ممنون میشم راهنماییم کنین. نمونه عکس خاصی اگه لازمه دوستان و اساتید بگن بذارم.
کشف زیبایی چه زیباست...
جلال پارسا
جلال پارسا