مهدی دانشپایه
http://500px.com/daneshpayeh
هر گونه انتقاد، پیشنهاد، ویرایش، ایراد، نق نق، غرغر و غیره کاملا آزاد است.
F4 70-200 canon
نمونه عکس canon 85mmF1.8
http://uupload.ir/files/gcy9_img_9264.jpg
http://uupload.ir/files/9e4f_img_9273.jpg
در اینکه مشکل وجود داره شکی ندارم. احتمالا مشکل بک فوکوس . نظر شما اینطور نیست؟
کشف زیبایی چه زیباست...
Canon EOS 6D / Canon 16-35mm F4 / Canon 70-200mm F4 IS / Sigma 150mm F/2.8 / Jupiter-37A 135mm F3.5 / Zenit 58mm F2- Instagram
درود بر شما
بالاخره فرصت شد تست شما را با دقت ببینم!
ضمن تشکر از مقایسه ای که انجام دادین، فقط یک نکته؛ به همان میزان که شما عملکرد 5D را بهتر میبینید (و البته من هم موافقم) به همان میزان هم در اصل تصاویر اختلاف میبینم! یعنی کلا ستون های سمت چپ با هم همخوانی ندارند و گویا اکسپوز در 6D مقداری بیشتر بوده است. به خصوص در شاتهای +5EV بیشتر نمایان است که نمیدونم دیگر دوستان این را میبینند یا خیر؟(دیوارهای سیمانی)
اگر در مدهای تقدم اینکار را انجام دادین ممکن است مثلا با تغییر نقطه فکوس، شرایط نورسنجی دوربین هم...
لطفا در صورت امکان پارامترهای اکسپوز را ملاحظه بفرمائید که یکسان است یا خیر.
قاعدتا دینامیک رنج 6D هم کمتر از 5DII نباید باشد.
پیشاپیش ممنون از شما.
ارادتمند.
در مورد کادر , سه پایه ثابت بود.ولی چون هد کمی کوچک بود با تعویض بدنه ها کمی کادر عوض شده ( ناچیز ).و دیگر اینکه چون با acdcee کراپ صد در صد گرفتم جای کراپ 5d عینا روی 6d افتاده.وبه دلیل یکی نبودن کادرها این مدلی شده.
من این تست رو یکبار دیگه با 70-200 هم انجام دادم ( به خاطر زوم بالاتر و محدوده کوچکتر در کادر به جهت کمتر شدن خطای نور سنجی )که نتایج دقیقا همین بود.
HTP OFF 6D
ISO 100 F10 1/20 +3EV
ISO 100 F10 1/5 +5EV
HTP ON 6D
ISO 200 F10 1/30 +3EV
ISO 200 F10 1/8 +5EV
HTP OFF 5DII
ISO 100 F10 1/20 +3EV
ISO 100 F10 1/5 +5EV
HTP ON 5DII
ISO 200 F10 1/30 +3EV
ISO 200 F10 1/8 +5EV
البته فکر کنم برای دقت بالاتر نیازه این تست رو در فضای منزل و با نور لامپ که روشنایی ثابت داره انجام بدم.
ویرایش توسط Kourosh Kahal : Thursday 11 June 2015 در ساعت 09:41
احمق را موافق حماقتش جواب مده مبادا تو نیز مانند او بشوی.
احمق را موافق حماقتش جواب بده مبادا خویشتن را حکیم بشمارد.
سلام
تریگر هانل گرفتم
وقتی روحالت وایرلس میخوام عکاسی کنم تریگر دستور میده ولی فلاش نمیزنه و وقتی ازحالت لایوویو و وایرلس خارج میشم میزنه دلیلش چیه؟
دوستان قبلا عکسی ک میگرفتم ازطریق وایرلس همون کیفیت اصلی روانتقال میداد ولی حالا کیفیت رو خیلی پایین میاره تنظیمات موبایله یاخوددوربین؟کجاشه؟
ممنون
7d-15-85mm/50mm f/1.8
سلام من هم همین مشکل رو دارم در حالت لایو ویو تریگر کار نمیکنه ( yongnuo rf-602tx ) مجبورم فلاش کنون رو روی دوربین بذارم و با قدرت کم برای تریگر کردن فلاش های اتلیه ای استفاده کنم . میخواستم تریگر بخرم خوب شد که نخریدم . ممنون از شما (:
سلام
دوستان من متوجه نمیشم چجوری مجیک لنترن رو رو 6D نصب کنم.
اگه ممکنه یکی از بزرگواران به زبان ساده و کامل این موضوع رو شرح بده.
من فایل از اینجـــــا دانلود کردم.
بعد از حالت زیپ خارج کردم و ریختم رو مموری
و بعد رفتم و آپدیت کردم.
رفت جلو و دون نوشت و با سبز نوشت دوربین ریست کنم
چجوری ریست باید بشه؟
کلید سطل آشغالم زدم ریست نشد.
دوربین و خاموش روشن کردم میاد بالا فقط کنار باطری درصد مینویسه به رنگ زد
و زیر ایزو هم مینویسه بازه چند تا چند
لطفا راهنمایی کنید