و البته 1D4 را هم فراموش نكنيد
و البته 1D4 را هم فراموش نكنيد
1d IV بود البته!
جالبه در حالي كه هنوز هيچ رويو درست حسابي از اين دوربين منتشر نشده ولي در بازار ايران موجوده! حذف كردن نمايشگر چرخان ظاهرا براي كوچكتر كردن بدنه (باريكتر شدن) بوده
البته خيلي كم كاربرد داره زياد درگيرش نشين ولي بهر حال باشه بهتره...
احتمالا LCD چرخان در مدل اینده دوباره اضافه میشه ، بالاخره کنون باید برای G16 یه چیزهایی برای اضافه کردن داشته باشه !
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
اگر یکبار دیگه جمله خودتون رو بخونید متوجه منظور بنده میشید.شما استفاده نکردید،باقی افراد که بهش نیاز دارند مطمئن باشید خیلی بیشتر از سالی یکبار استفاده میکنند.
در ماکرو گرافی،عکاسی منظره،عکاسی خبری،حتی مستند،فیلمبرداری و اصولا خیلی جاهای دیگه که شما مجبور باشید از زوایای نا متعارفی عکس بگیرید این امکان کاملا به فریاد میرسه.
عقیل احمدی
فكر ميكنم براي اين نوع عكاسي هايي كه ذكر كرديد بيشتر از دوربين خرفه اي استفاده ميشه نه كامپكت ! ولي به هر حال درست ميفرماييد با كليات حرف شما موافقم
البته من حدس ميزنم علاوه بر كوچكتر كردن بدنه كنون هدف ديگه اي از حذف اين ويژگي داشته و اونم نگه داشتن بازار G1X هست.
مسلما طبق گفته شما اگه مشتري اين مورد واسش مهم باشه 300 تومن بيشتر ميده و G1X ميخره !
بنده نکس دارم که از سنسور بزرگ بهره میبره و نمایشگر متحرک داره که به خوبی نمایشگری چون همین جی1 ایکسی که مثال زدید هم نیست(کمی نسبت به اون محدودیت حرکتی داره) و خیلی اوقات برای این موارد فقط به خاطر نمایشگر گردان از اون استفاده میکنم و خودم رو از غلت زدن در خار و خاشاک معاف کردم.
برای این رده مورد فیلمبرداری هم کم اهمیت نداره.چون مخاطب این رده اکثرا کابران آماتور هستند و فیلمبرداری براشون خیلی مهمه.
عقیل احمدی