من گفتم کاربر آماتور غلت میزنه؟!
نکته ای که درباره کاربر آماتور کاملا شفاف و اصلا در یک پاراگراف دیگه گفتم مربوط به فیلمبرداری بود.
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
شما مستقيما نگفتيد غلط ميزنه بنده هم از طرف شما نگفتم. كلا يوزر آماتور بيشتر يك Point & Shot ميخواد و در كنارش ترجيح ميده LCD گردان هم داشته باشه نه به خاطر اينكه واقعا مثل يك حرفه اي ازش استفاده كنه ولي به عنوان يك ويژگي مهم هنگام انتخاب بهش توجه ميكنه كه اينم با حرف شما در تضاد نيست... شايدم كنون با G12, G1X سعي كرده كاربراي آماتور و كاربراي حرفه اي خواستار كامپكت پيشرفته رو جدا كنه در كنار قضيه بازار كه قبلا گفتم.
اولا که همون غلت درسته! اون چیزی که شما نوشتید معنیش کلا چیز دیگریست!
دوما:کلا سایز سنسور دوربینی مثل جی1 این مقایسه رو مورد داره میکنه.دوربینی مثل جی1 به خاطر سایز بزرگ سنسورش بیشتر هم رده همان نکس ها و میکرو4/3 و ... است تا دوربینی مثل جی15 با سنسور بسیار کوچکتر.
جی15 پیشرفتهای خیلی خوبی داشته که مهمترینش به نظر من همان دیافراگم باز هست.ولی حذف نمایشگر گردان جالب نبود.بالاخره یک امکان نسبتا پرطرفداره که حذف شده که ای کاش اینطور نمیشد.
عقیل احمدی
[QUOTE=lamagra;310889]اولا که همون غلت درسته! اون چیزی که شما نوشتید معنیش کلا چیز دیگریست!
QUOTE]
خير هر دو كلمه درسته دوست عزيز من فقط در جواب شما كه پرسيده بوديد " من گفتم غلت ميزنه" گفتم خير شما نگفتيد غلط ميزنه بازي با كلمات بود جسارت نبود.
رفتار نويزي نسبت به G12 در حالت خام خيلي بهتر نشده ولي با اينكه 2 مگاپيكسل افزايش رزولوشن داشته ، مقدار نويز ثابت مونده و حتي كمي بهتر شده
Untitled-3.png
در حالت jpeg با اتكاء به پردازنده Digic 5 رفتار نويزي بهتري ارائه ميده
Untitled-2.png
جایزه ی طلایی dp به این دوربین دوست داشتنی
Canon PowerShot G15 Quick Review: Digital Photography Review
سلام
نظر شخصی من به عنوان یک دارنده G1X و تحقیق و مقایسه با رقبا :
1- کیفیت تصویر G1X نسبت به هم رده های خودش و البته G15 یک سر و گردن بالاتر است (به استناد بیشتر سایت های بررسی کننده و مقایسه کننده)
2- جامعه هدف این دوربین الزاما به گستردگی دوربین های کامپکت نیست و بیشتر به درد کسانی می خورد که آن را در کنار SLR استفاده می کنند. مثلا محدودیت های آن را با استفاده از تجهیزات تخصصی تر SLR (سرعت، ماکرو، بوکه و ...) جبران می کنند و قرار هم نیست جای SLR را بگیرد.
3- رده NEX ، Micro 4:3 و ... به نظر شخصی من مخصوص کسانی است که می خواهند آن را به جای تجهیزات سنگین و دست و پاگیر SLR استفاده کنند و با وزن و حجم کمتر به طور آماتور تر! عکاسی کنند. پس داشتن آنها در کنار SLR به هیچ وجه منطقی نیست (نظر شخصی است و جسارتاً به معنی بی منطق بودن دوستانی نیست که ... ! ).
4- بنده هم شخصاً با فروش یک لنز Canon 15-85 ، این دوربین را جایگزین آن لنز همه کاره! کردم و فعلا با لنزهای samyang 8mm, 50mm f/1.8 و sigma 100-300mm f/4 کارهای جدی تر را انجام می دهم.
مزایای قابل توجه جی15 به نظر من اینهاست:
1:دیافراگم با گشودگی بسیار.که این مورد فقط در کنترل بهتر عمق میدان دخیل نیست.در فضاهای کم نور و حتی محیط خانگی برای عکاسی یادگاری و خانوادگی جایی که چند لامپ روشن باز هم ما رو مجبور به بالا کشیدن فتیله ایزو میکنه کارگشاست.
2:کفشک فلاش.تنها موردی که من رو به سمت خرید نکس6 سوق داد همین مورد بود.اونهم به این دلیل که استفاده جدیدی برام مطرح شد.پرتره گرافی و استروبیست با این دوربین ارزشمند و لنز بسیار خوب 50 مم اف 1.8 نکسها!
3:ویزور اپتیکال.من با نداشتنش در نکس کنار اومدم ولی خب مسلما بودنش بهتر از نبودنشه.گرچه ویزور به اون کوچکی نمیدونم دقیقا چقدر تایین کننده است.
اما در ادامه اون بحث معروف توی چه جیبی جا میشه! سونی با تولید لنز 50-16 پنکیک به این نگرانی ها خاتمه داد! از این به بعد میتونید مطمئن باشید که در هر جیبی که جی15 جا بشه نکس با 50-16 هم جا خواهد شد :)
صرف نظر از خروجی غیر قابل بحث دوربینی مثل نکس 5ان در برابر همه بدون آینه های کنون یک برتری عملیاتی دیگر هم بر جی15 داره این دوربین.اون هم نمایشگر متحرک و البته لمسی است.دوستان منظره گراف و ماکرو گراف که بیشتر با این مورد دست به گریبانند میدونند که این مورد در بسیاری از مواقع خیلی بیشتر و اصلا کابردی تر از بهترین ویزور هاست.
به نظر من اتفاقا برای کسی که با اس ال آر کار کرده و به دنبال کیفیت بالاست نکسها بهترین انتخابند.چون برای کسی که کیفیت اس ال آر ها رو تجربه کرده شاید کیفیت این دوربین ها کاملا ارضا کننده نباشه.ولی دوربینی مثل نکس 5ان خروجی جدا خوب و تحسین برانگیزی داره.با لنز پنکیک جدید دردسر حمل هم نداره دیگه.یکی از آخرین دفعاتی که برای عکاسی طبیعت و منظره بیرون رفته بودم چون 16-8 رو بر روی 7دی بسته بودم و نمیخواستم در هوای مرطوب کوهستانی لنز عوض بکنم برای کادرهای بسته از نکس در کنار اس ال آر استفاده میکردم.و مطمئنم بودن جی15 در کنار 7دی با توجه به شرایط نوری(گرگ و میش) مطلوب من رو برآورده نمیکرد.اما نکس و خروجی خوب اون کاملا به داد رسید:)
در شبهای محرم من با نکس عکاسی و فیلمبرداری میکردم.واقعا جذابه اینکه با ایزوی 1600 فیلمبرداری بکنید و در منزل پس از نمایش فیلم بر روی ال ای دی 40 اینچ نویز خیلی کمی ببینید تا جایی که شاید اصلا بهش توجه نکنید.همینطور مورد بسیار مهم داینامیک رنج بالای این دوربینهاست که اتفاقا در عکاسی شب خیلی پر رنگتر از همیشه خودش رو نشون میده.چیزی که کامپکتهای کنون حتی دوربین سنسور بزرگی مثل جی1 هنوز فاصله زیادی با نکسها دارند.
البته جی15 هم بسیار دوربین خوبیست و در دوربینهای هم رده به نظر من بهترینه.خود من مدتی پیش به کسی پیشنهاد دادم اما مقایسه اون با نکس ها در مواردی نا عادلانه است.اون هم در حق جی15.
عقیل احمدی
من بعد از گشت زنی های فراوان در سایتهای عکاسی و تردیدهای فراوان در مورد انتخاب دوربین بالاخره g15 خریدم. البته آماتوری هستم که از یک دوربین معمولی یه دوربین با کیفیت خوب و باتنظیم های دستی میخواستم تا به سمت عکاسی حرفه ای هم پیش برم. عکسهایی که الان میگیرم بعضی هاشون اصلا لعاب و رنگ نداره چیزی که در دوربین قبلی هم آزارم میداد.در حالی که در سمپلها طور دیگه ای هستند آیا این مربوط به تنظیم در دوربین میشه یا اینکه نیاز به ویرایش دارند؟