سلام من یک 7d با لنز 135-18 دارم. یک تنظیم بسیار شارپ برای (Portrait) در هوای ابری رو میشه بعنوان نمونه برام بنویسید؟
2- چه چیزایی برای شارپ شدن عکس تاثیر داره؟
3- اگر بخوام لنز بخرم برای شارپ شدن و portrait چه لنزی مناسبه؟ محدودیت بودجه هم ندارم.
لطفاً با شماره سوالات رو جواب بدید .. پیشاپیش ممنون از راهنماییتون
موضوع مشکل در فوکوس این بادی رو میخواستم بپرسم در چه حالت عکاسی و فوکوسی بروز میکنه؟؟؟ عکاسی پیاپی معمولی؟؟؟اچ دی آر؟؟؟؟
یعنی وقتی روی سوژه فوکوس بشه بعد ده شات بگیریم ممکنه چندتاش out of focus بشه؟؟؟
در حالت معمولی و one shot و al servo و al focus رفتارش چگونه ست؟؟؟؟ممنونم
به تازگی بادی رو تهیه کردم کمی نگران شدم ...
آف تاپیک: فرمویر رو باید بدم گارانتی آپدیت بشه یا خودمم میتونم آپ کنم؟؟؟
سلام . س 1.تا جایی که اطلاعات ناقص بنده کمکم میکنه، شرایط ابری ثابتی وجود نداره که بشه در مورد تنظیمات دوربین نسخه واحد پیچید. هوای ابری حالات مختلف داره ممکنه اونقدر ابرها متراکم باشن که هوا تاریک بشه یا ممکنه در نیمه های روز ابرها جلوی تابش شدید خورشید رو بگیرن و مثل یک سافت باکس عالی عمل کنن و از ایجاد سایه خشن جلوگیری کنند و ..... س 2. در شارپ بودن عکس هم موارد زیادی دخیل هستند مثل لنز، فوکوس صحیح، حتی وجود و عدم وجود گرد و غبار در هوا، لرزش دست و ...... البته اینها اطلاعات شخصی بنده بود اگر مورد اشتباهی وجود داره دوستان اصلاح بفرمایند . متشکر
با عرض پوزش از عزیزان . مدیران فروم لطفا زحمت حذف این پست را بکشند .
سلام . س 1.تا جایی که اطلاعات ناقص بنده کمکم میکنه، شرایط ابری ثابتی وجود نداره که بشه در مورد تنظیمات دوربین نسخه واحد پیچید. هوای ابری حالات مختلف داره ممکنه اونقدر ابرها متراکم باشن که هوا تاریک بشه یا ممکنه در نیمه های روز ابرها جلوی تابش شدید خورشید رو بگیرن و مثل یک سافت باکس عالی عمل کنن و از ایجاد سایه خشن جلوگیری کنند و ..... س 2. در شارپ بودن عکس هم موارد زیادی دخیل هستند مثل لنز، فوکوس صحیح، حتی وجود و عدم وجود گرد و غبار در هوا، لرزش دست و ...... البته اینها اطلاعات شخصی بنده بود اگر مورد اشتباهی وجود داره دوستان اصلاح بفرمایند . متشکر
کنون سازندهی دوربین چه از لحاظ مکانیکال و چه الکترونیکال صاحب سبکه، این رو از این جهت میگم که نیکون همچنان در حال استفاده از سنسورهای درجهی ۲ سونی در دوربینهایش است. یعنی با این تفاسیر کنون داره در آن واحد با دو غول بزرگ دنیا رقابت میکنه. اگر کنون رو بخواهیم واقع بینانه با دوربینی مقایسه کنیم، چون درصد بیشتری از خروجی کار به سنسور مربوط میشه پس فکر میکنم محتملتر این است که کنون رو با سونی مورد چالش قرار بدیم.
سلام.
چند وقتیه زمانیکه دوربین رو روشن و یا خاموش میکنم، زمانیکه فرمان پاک کردن خودکار سنسور بطور خودکار انجام میشه، پیغامی با عنوان تمیز کننده سنسور نتوانست عمل کند، دوربین را خاموش و مجددا روشن کنید. هرچی توی فرومها و سایتهای مختلف گشتم چیزی دستگیرم نشد، مشابه مشکل من وجود داشت اما راه حل منطقی نبود. اکثرا در سایتها اینگونه پاسخ داده شده بود که به نمایندگی رجوع شود.
اگر اطلاعاتی دارید لطفا من رو در جریان قرار بدید، ممنون از همهی دوستان هنرمند و هنر دوست.
Error 06 Sensor Cleaning Could Not be worked. Please turn off the camera and turn on again.
این