تصحیح محدودیت ذخیره 4GB درexFAT که مشابه محدودیت FAT32 را نداره در فیلمبرداری DSLR چگونه است ؟
كسي هست در مورد محدوديت 4
با سلام
چند هفته ایست که برای خرید این بادی برای عکاسی حیات وحش برنامه ریزی میکنم
با خواندن کل تاپیک به نتیجه چشمگیری نرسیدم و بیشتر مطالب به حاشیه کشیده شده بودند.
جناب نژادی و سایر دوستانی که از این بادی استفاده میکنند لطفا نظرات خودشون رو در باره سرعت فکوس ، عمر باطری ،وزن و ارگونومی ،کیفیت عکسها بعد پروسس و ... بفرمایند.
با تشکر...
D7100 - Sigma 10-20 F/3.5 - 18-55 Afp - 70-200 F/4 VR - 50 F/1.8G
بهتر بود يه توضيح ميداديد كه چه لنزي داريد و آيا قبلا عكاسي حيات وحش انجام داديد يا تازه ميخواهيد شروع بكار كنيد ، اما در كل : سيستم فوكوس مارك دو بسيار عاليست وميشه اون رو با سيستم فوكوس وان دي ايكس مارك يك مقايسه كرد ، سيستم فوكوس با نسل قبلي خود يعني ٧ دي تفاوت چشمگيري داره و چه از لحاظ تعداد نقاط فوكوس و پراكندگي و چه از نظر قدرت فوكوس شما كمبودي احساس نخواهي كرد ،عمر باتري مارك دو تعريفي نداره و خيلي بهتر كه باتري يدك داشته باشيد ، وزن و ارگونومي هم كه همه كسانيكه ٧ دي داشتن و يا برند كانن استفاده كردن بلا استثنا به خوش دست بودن مارك دو اذعان دارنو وزن هم كه نرمال هست نه سنگين و نه سبك ، اما در موردكيفيت عكس ها نميشه براحتي گزينه هاي قبلي اظهارنظر كرد چون عكس گرفته شده در حيات وحش به عوامل زيادي بستگي داره ، اگر نور و فاصله ايده ال باشه شما بسيار خروجي تميزي از مارك دو ميبينيد اما با تغيير شرايط نه اين دوربين بلكه هيچ كراپداري خروجي خوبي به شما نميده ، بنابراين نميشه نظر قطعي داد، اما صحبت نهايي من اين هست اگر اين ژانر رو بصورت جدي ميخواهيد دنبال كنيد و پول لنز ٥٠٠ يا ٦٠٠ فيكس كانن و يك فول فريم رو نداريد هيچ گزينه ايي بهتر از ٧ دي مارك دو نميتونيد دربرند كانن پيدا كنيد ، اگر كاربر كانن هم نيستيد به ٥٠٠ دي نيكون كه فوق العادست فكر كنيد و لنز ٥٠٠-٢٠٠ نيكون و يا ٦٠٠-١٥٠ سيگما سري اسپورت ، ٥٠٠ دي قوي تر از ٧ دي مارك دو هست قطعا ، موفق باشيد
با سلام و تشکر از راهنمایی شما
درباره سیستم فوکوس کمی تردید داشتم ( تاپیک 7d ii که دوستی نوشته بود نزدیک به 70 دی و ضعیفتر از آن !! ) که با گفته شما از این جهت تردید برطرف شد و جای نگرانی وجود ندارد، ژانر حیات وحش رو به صورت یک پروژه برای سازمان محیط زیست انجام دادم و تا حدودی به این نوع عکاسی آشنا هستم.
بیشترین سوالم در باره افزایش کیفیت عکسها ( از باب کنتراست و داینامیک رنج ) و بحث نویز بود که اگر ممکنه بیشتر توضیح بفرمایید.
( قصد خرید 100 -400 و 50 مم 1.8 رو دارم و البته خود 18-135 stm برای فیلم برداری و ساخت ویدیو کلیپ ها )).
مورد بعدی بحث عکاسی از اقوام مختلف از جمله پرتره و عکاسی از محل زندگی مانند سیاه چادر ( کمبود نور ) و منازل مسکونی و پوشش های محلی و دورنمای زندگی آنها که به نوعی نزدیک به عکاسی از طبیعت و منظره هست میباشد.
از اونجایی که سفر ها معمولا در شرایط ایده آل جوی هستند و عکاسی ورزشی مدنظرم نیست لطفا مقایسه ای بین انتخاب این بادی و 80d داشته باشید.
تشکر...
D7100 - Sigma 10-20 F/3.5 - 18-55 Afp - 70-200 F/4 VR - 50 F/1.8G
سلام
من 7D markk ii رو چند وقتی هست دارم
یه توضیحاتی میدم برای کسانی که دوست دارن این بادی رو داشته باشن
من هم دوربین نیکون داشتم و هم کانون
اولین چیزی که بعد از بدست گرفتن 7d حس میکنید کیفیت ساختش هست جوری که بدونه نگاه کردن متوجه باکیفیت بودن پلاستیک اون میشین
مورد بعدی خوش دست بودن اونه - دکمه ها کاملا کاربردی و در جای درستی گذاشته شدن طوری که برای عکاسی سریع و تنظیمات سریع بهینه شدن
بعد از روشن شدن دوربین و رفتن به منو تفاوت منو با نیکون قشنگ قابله حسه - در نیکون آیتم های منو به صورت آبشاری نمایش داده میشه در کانون به صورت پیج پیج که خیلی به نظر من کاربردی هست
من با این بادی دوتا لنز دارم
1- 18-135 usm
2- 100 L micro f 2.8
از نظر سرعت فوکوس مخصوصا با 18-135 واقعا عالیه و خیلی سریع خیلی سریع فوکوس میکنه و میتونین اون لحظه طلایی رو ثبت کنین مخصوصا در حیات وحش
از نظر سرعت شات های متوالی واقعا خوب عمل میکنه و کاملا کاربردیه
7d mark ii یه دوربین سرعتیه و دقیقا برای ثبت لحظه های طلایی تولید شده
ضریب سنسورش هم 1.6 هست که مناسب حیات وحشه
تنها مشکلی که به نظرم 7d داره نویز تو ایزو های بالاست منظورم 12800 یا 51000 نیست
منظورم زیره 6400 هست البته چون apsc هست طبیعیه ولی در کل رو کیفیت تصویر تاثیر میزاره
درکل از خریدم راضیم و باز دوربین بعدیم کانون خواهد بود چون همه چی که کیفیت تصویر نیست !
به نظرم مقایسه کردن با d500 نیکون هم اشتباه - قیمت 7d mark ii در بازار 4.5 هست و قیمت d500 حدود 7.5
ویرایش توسط nejadi : Sunday 26 March 2017 در ساعت 21:35
تشکر بابت نظرتون
بله دیر توضیح دادم ولی در خط 3 توضیحاتم گفتم برای کسانی که دوست دارن این بادی رو داشته باشن مثلا کسی که می خواد عکاسی حیات وحش بکنه بدونه چی می خواد بگیره
من قیمت d500 رو از دیجی کالا دیدم می تونین ببینین
https://www.digikala.com/Product/DKP...%AF%D9%84-D500
بله مقایسه کردن با d500 اشتباه چون قیمت های اونا یکی نیست
خب نظرتون كارشناسي نيست و اين باعث ميشه دوستاني كه بخوان اين دوربين رو بخرن دچار مشكل بشن ، مثلا همه عكاسان حيات وحش چه ايراني چه خارجي معتقد هستن سيستم فوكوس اين دوربين مزخرف ترين سيستم فوكوس از لحاظ stable و مورد اطمينان بودن هست و اين سيستم فوكوس همه ما رو عذاب داد تو اين ٣ سال ، سيستم تراكينگ هم بسيار بسيار ضعيف هست ، البته نقاط خوبي مثل خروجي تميز و ايزوي نسبتا خوب نسبت به نسل قبلي خودش داره ، من ٢ سال هست كاربر اين دوربين هستم و چندين سال هست كه ژانر حيات وحش رو هم بصورت حرفه ايي دنبال ميكنم و در ضمن كانني بسيار سرسختي هم هستم ! اما اين تعاريف شما درست نيست و بيشتر احساسي هست تا علمي ، مورد بعدي اينكه چون قيمت دي ٥٠٠ گرون تر از ٧ دي مارك دو هست و نبايد اونها رو باهم مقايسه كرد هم يه تفكر بيزينسي هست و نه حرفه ايي و اين دو دوربين دقيقا كاربرد مشابه دارن و قرار بوده رقيب هم باشن ، در ضمن ديجي كالا هم معيار قيمت نميتونه باشه ، موفق باشيد
لطفا لینک و یا رفرنس معتبر معرفی کنید
مثلا همه عكاسان حيات وحش چه ايراني چه خارجي معتقد هستن سيستم فوكوس اين دوربين مزخرف ترين سيستم فوكوس از لحاظ stable و مورد اطمينان بودن هست
فکر کنم شما احساسی دارین برخورد میکنین - من گفتم از نیکون کوچ کردم و اگر باز بدونم نیکون بهتر عمل میکنه میرم سمتشدر ضمن كانني بسيار سرسختي هم هستم
بله تنها معیارش همینه چون هر دو apsc هستن و برای حیات وحش ساخته شدن - شما همون 2 میلیون اختلاف رو میتونی یه فلش یا لنز بگیری ربطی هم به بیزینس نداره اگر برای شما پول مهم نیسم چرا نمیری 1d بگیری؟مورد بعدي اينكه چون قيمت دي ٥٠٠ گرون تر از ٧ دي مارك دو هست و نبايد اونها رو باهم مقايسه كرد
من مستند صحبت میکنم اگر جایی میشناسید 6 میلیون میده لینک بدیددر ضمن ديجي كالا هم معيار قيمت نميتونه باشه
و درضمن :
دوست محترم
به تعداد شات هایی که با کل دوربین هاتون گرفتین من جواب مردم و کاربران رو در هر زمینه که بلد بودم دادم از برنامه نویسی های مختلف تا مکانیک و عکاسی ...
من کاربر حرفه ای انجمن های اینترنتی هستم و یه چیزیو خوب میدنم همیشه همیشه همیشه باید تو صحبت ها احترام گذاشت اگر شما نظری بر خلاف نظر من دارید با مدرک صحبت کنید
من دیگه این بحث رو ادامه نمیدم ولی یه چیزو مطمئنم 7d mark ii دوربین خوبیه و سرعت و ترک عالی داره و کلا یه منو اختصاصی برای ترکینگ و فوکوس داره با تعیین اولویت ها ی مختلف برای شرایط مختلف و من با تنظیمات اون موارد نه ترک اشتباهی داشتم و نه فوکوس بدی و یا اشتباهی