با سلام به دوستان
امیدوارم کسی بتونه راهنماییک کنه
بنده به تازگی یه Canon SX530 گرفتم
واقعا بیکیفیته
وقتی میریزی تو کامپیوتر انگار با موبایل عکس و فیلم گرفتی ، کلی هزینه کردم ، بدجور خورده تو ذوقم ، کسی میتونه راهنمایی کنه شاید تنظیماتی چیزی داره
با سلام به دوستان
امیدوارم کسی بتونه راهنماییک کنه
بنده به تازگی یه Canon SX530 گرفتم
واقعا بیکیفیته
وقتی میریزی تو کامپیوتر انگار با موبایل عکس و فیلم گرفتی ، کلی هزینه کردم ، بدجور خورده تو ذوقم ، کسی میتونه راهنمایی کنه شاید تنظیماتی چیزی داره
اين تاپيك به درخواست يكي از كاربران و براي بررسي و طرح موارد مربوط به Canon Powershot SX530 HS ايجاد شده است.
سلام
سنسور دوربین شما 1/2.3 هست یعنی 6.2*4.6 و در حد و اندازه سنسورهای موبایل پس تعجبی هم نداره که کیفیت عکسهاتون مثل موبایل باشه.بزرگترین ویژگی این دوربینها زوم زیاد اونهاست که اونم بخاطر کوچیک بودن سنسورشونه. تنظیمات خاصی به نظرم نمیرسه تنها راهی که میتونم بهتون پیشنهاد بدم اینه که از سوژه هاتون در نور طبیعی و مناسب عکس بگیرید و اجازه ندین که iso از 200 بالاتر بره.
nikon D5200+18-55+50/1.8 G+ 18-105
سلام و تشکر
بنده به تازگی SX530 خریدم ، فقط چون کیفیت بالا برام مهمه ، وقتی وارد مغازه شدم سریعا برای یه انتخاب حرفه ای این رو بهم پیشنهاد دادن
اول اینکه تمام سایتهای اینرتنتی زدن 750 ولی وقتی میری جمهوری حتی نمایندگی های Canon هم زدن با آف دهه فجر 899 تومن ، نمیدونم این تفاوت برای چی بوده ، سرم کلاه نرفته باشه
بعد اینکه وقتی فیلم و عکسهایی که گرفتم رو میبینم واقعا بی کیفیته
انگار با موبایل گرفتی
همه چیش رو هم گذاشتم بالاترین چیز
واقعا تو ذوقم خورده
همون دیگه
ما که اطلاعاتی نداریم
مشکل اینجاست وقتی میری تو مغازه طرف نمیگه این برای زوم ساخته شده
من یه سونی داشتم سایبرشات کیفیت فوق عالی ، لذت میبره آدم
الان فیلم و عکسهای این رو میبینم اصلا اشکم داره در میاد انقدر داغونه
سلام
سنسور دوربين شما كوچك است و انتظار كيفيت خروجي بالا (خصوصاً در نور كم) از آن نداشته باشيد. اگر كيفيت برايتان مهم است به نظرم بهتر بود دوربين هاي سري G يا سري S كانن را انتخاب مي كرديد كه سنسور بزرگتر و كيفيت خروجي بهتري دارند. ضمناً هرگز براي انتخاب مدل دوربين به صحبت هاي فروشنده اطمينان نكنيد.
ارادت
سلام
این اختلاف قیمت در فروشگاه ها طبیعی است و مشکل خاصی هم نیست.
برای داشتن عکس های با کیفیت بالاتر بهتر بود دوربین های سری G کنون را خریداری می کردید مثل G16 یا G7x
اگر گمان می برید که دوربین شما مشکلی دارد عکسی آپلود بفرمایید تا معلوم شود.
پ.ن : خط رو خط شدیم با جناب چگینی ، ارادت داریم
مشكل اصلي اكثر دوربين هاي كامپكت كه زوم زياد دارند همين كوچكي سنسور و كيفيت پائين تصوير است. اگر هم زوم زياد مي خواهيد و هم كيفيت بالا، بايد هزينه آن را بپردازيد و يك Canon G3X بخريد كه قيمتش به نظرم 2550000 تومان است.
اگر زوم زياد هم برايتان مهم نيست (كه در بيشتر موارد بجز عكاسي از پرندگان و نظاير آن كاربرد زيادي ندارد)، بهتر است دوربيني مثل G7x بخريد.
دیگه کار از این که بهتره بخرم یا نه گذشته ، گرفتم تموم شده رفته ، و به شدت ناراضی ام
من دیوونه کیفیتم ، و فکر میکردم با این هزینه ای که میکنم بهترین کیفیت نصیبم میشه
پس هم که نمیگرن دیگه