آقا یه سوال دیگه.
تو این دوربین میشه سرعت شاتر رو تغییر داد؟
من میخوام دیر بسته بشه.برای گرفتن عکس که ردی ازش باقی بمونه.مثلا تو شب از یه ماشین عکس بگیرم که چراغاش به صورت یه رد باقی بمونه.
نمی دونم تونستم منظورم رو برسونم یا نه ؟!:confused:
آقا یه سوال دیگه.
تو این دوربین میشه سرعت شاتر رو تغییر داد؟
من میخوام دیر بسته بشه.برای گرفتن عکس که ردی ازش باقی بمونه.مثلا تو شب از یه ماشین عکس بگیرم که چراغاش به صورت یه رد باقی بمونه.
نمی دونم تونستم منظورم رو برسونم یا نه ؟!:confused:
يه راه ساده براتون ميگم، بقيه روش ها رو هم خودتون با تجربه هاي بعدي
بدست مياريد:
1.يك عدد سه پايه بر مي داريد و ميرد سر يه خيابون شلوغ مثلاً اتوبان و محل خودتون رو انتخاب مي كنيد
2. دوربين رو روي حالت M قرار مي ديد و بعد براي سرعت شاتر 15 ثانيه و براي ديافراگم عدد 8 و براي ISO 80
رو انتخاب مي كنيد، دوربين رو در حالت Selftimer مثلاً 5 ثانيه قرار ميديد.
3.شاتر رو فشار ميديد و دوربين 5 ثانيه بعد نوردهي رو شروع ميكنه ( در طي اين 15 ثانيه اصلاً به دوربين دست
نمي زنيد )
4.نتيجه رو ببينيد، اگه خوب بود كه هيچ، اگه كه نه، اونوقت با همون تنظيمات و سرعت شاترهاي 13، 10، 8 هم
امتحان كنيد تا به اون چيزي كه ميخواهيد برسيد
خیلی ممنون.
حرف شما کاملا متین.
اما مسئله من اینه که چطوری می تونم سرعت شاتر یا عدد دیافراگم رو تغییر بدم.
شرمنده که من اینقدر خنگم.
با دكمه هاي 4 گانه روي دايره ، به چپ و راست ....در مد دستي هم علاوه بر آنها به بالا و پايين
یعنی من دوربین رو روی حالت Capture و Manual Mode بذارم بعد از دکمه های چپ و راست استفاده کنم؟
بله
شما دفترچه راهنماي دوربينتان را خوانديد؟؟ :confused:
لطفا" بعد از مطالعه راهنما، حداقل يكبار اين تاپيك و تاپيك Canon S5IS را مطالعه كنيد، جواب بسياري از سوالهاي آينده تان را خواهيد يافت. :)
آيا با S3 -IS ميتوان
عکسی گرفت که کادر عکس مربع باشد ?
يعنی طول و ارتفاع عکس برابر
در تنظيمات کارخانه دوربين 5 گزينه وجود دارد که در همه تعداد پيکسل افقی و عمودی
متفاوت است
آيا امکانی برای گزينش پيکسل های برابر افقی و عمودی وجود دارد ?
سپاس
نه
با خود دوربین نمیتونید
اما بعد از عکس برداری توسط فتوشاپ میتونید عکس رو برش بزنید ( به صورت مربع یا هر نسبتی که دوست داشتید )
شما روي وضعيت M كه باشيد با دكمه بالا وپايين و چپ وراست مي توانيد سرعت شاتر و درجه ديافراگم را تغيير دهيد.