سلام
آیا با S3IS میتوان عکسهایی گرفت که زمینه محو در آن وجود داشته باشد؟ اگر پاسخ مثبته با چه تنظیماتی؟
متشکرم
سلام
آیا با S3IS میتوان عکسهایی گرفت که زمینه محو در آن وجود داشته باشد؟ اگر پاسخ مثبته با چه تنظیماتی؟
متشکرم
نادر صالح اوفCanon S3IS+Canon 7D/Canon 24-105 f:4 L/Canon 70-200 f:4 L IS/Canon 100mm Macro f:2.8 L/Canon Flash Speedlite 580 EX II/Manfrotto 190XPROB
دوربین رو در حالت Av بذارید و دیافراگم رو در پائین ترین عدد ممکن ( بین 3.5 تا 2.7 ) قرار بدید
کمی از سوژه فاصلله بگیرید و تا جای ممکن روی سوژه زوم کنید
سعی کنید پس زمینه از سوژه فاصله زیادی داشته باشه
اما اگر سوژه مورد نظر خیلی ریزه
به مد Super Macro برید
باز هم دیافراگم رو در پائین ترین عدد ممکن یعنی 2.7 بذارید
دوربین رو تا جای ممکن به سوژه نزدیک کنید
سعی کنید سوژه از پس زمینه فاصله داشت باشه
با سلام
من یه Canon S3 دارم که هر وقت عکسی باهاش میگیرم عکس بخاطر تکان خوردن دست خراب میشه ولو با نفس کشیدن و یا حتی تکان موضوع عکس !!!!! ولی اگر فلاش فعال باشه لرزشگیر فعال میشه !!! که اونم غیر منطقیه که تو روز روشن از فلاش استفاده کرد. در صورتی که عکس کف دست همیشه روی ال سی دی نمایان هست. خواهش میکنم راهنمائی کنید که دوربین من خرابه یا منوئی رو میبایست فعال کنم؟؟
با سلام
بعد از دو سال کار با این دوربین جدیدا یک مشکل پیدا کرده اون هم اینه که وقتی تا انتها زوم میکنم lenz eror میده و restart میشه کسی از دوستان تا حالا این مشکلو نداشته راهنمایی بکنه
2 - من توی منوش set to factory default ندیدم آیا داره؟ شاید مشکل گشا باشه !
باتشکر
محمد مظهر آهنگری
برای من دقیقا چنین مشکلی پیش نیامد اما یادمه وقتی زوم میکردم خاموش میشد. که ایرادش شخت افزاری بود و کلید مربوط به زوم و واید تعویض شد به قیمت 30 هزارتومان 2 سال پیش.
مشکلتون را هم در این تاپیک مطرح کنید زودتر جواب میگیرید :
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=10631
یک عکس خوب گویاتر از هزار نامه است.
دوستان با سلام من در مسافرت تعدادی عکس گرفته بودم الان دوربین را که روشن میکنم پیغام no image دارم و عکسی نمایان نمیشه در حالیکه از قسمت منو 275 مگابایت از مموری اشغال است و وقتی مموری کارت را در لپ تاپ دوستم گذاشتم عکسها دیده شدند اما از روی دوربین دیده نمیشن اگه ممکنه کمک کنید اشکال از کجاست ؟ ممنون .
سلام
با Photoshop Element یادمه وقتی مموری مشکلی براش پیش میومد(مثلا ویروس میگرفت و عکسارو درست نمایش نمیداد تو سایز اصلی و نمیتونست روی هارد کپی کنه) میتونستم تمامی عکسارو از مموری استخراج کنم تا قطره ی آخر.
اگه چنین مشکلی باشد شک نکنید که تمامی عکساتون برخواهد گشت
شاد باشید.....
رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali
با سلام
من یه s3 ىارم و ازش راضی هستم
خواستم بدونم میشه حالت EOS Utility رو دراین دوربین داشت (یعنی با اتصال دوربین به کامپیوتر ,بشه از کامپیوتر دوربین رو تنظیم کرد و عکس گرفت و نتیجه رو دید.