ممنون از لطف شما
یعنی باید از نرم افزار دیگری استفاده کرد یا اینکه اصلا این امکان در این مدل نیست؟
سلام
یه مشکلی دارم با دوربین که البته فروم رو سرچ کردم و به مشکلات مشابه برخورد کردم ولی جوابم رو نگرفتم
مشکل اینه که با 400d لنز کیت خودش رنگ ها زیاد جالب نیست
من قبل از این Fuji 9600 داشتم
این عکس فوجی
و این هم عکس 400d
دلیلش رو متوجه نمیشم
به غیر از ویرایش با نرم افزار چجوری دوربین رو تنظیم کنم که عکس به بهترین حالت توو خوده دوربین گرفته شه
در ضمن عکس هارو بصورت RAW ذخیره میکنم
سلام؛
دوست عزيز مشكل شما نورسنجي نادرست است.
سلام
دوست عزيز لطفا exif عكستون رو بگذاريد تا بشه در موردش نظر داد.اما به هر حال اين ايراد ضاهرا از نورسنجي است كه ميتواند عامل سخت افزاري داشته باشد و يا انساني. exift عكس اين را مشخص ميكند.یه مشکلی دارم با دوربین که البته فروم رو سرچ کردم و به مشکلات مشابه برخورد کردم ولی جوابم رو نگرفتم
مشکل اینه که با 400d لنز کیت خودش رنگ ها زیاد جالب نیست
من قبل از این Fuji 9600 داشتم
...سكوت سرشار از ناگفته هاست...
عکس 1
F 4.9
ISO 80
Speed 1/160 sec
عکس 2
F 9
iso 100
speed 1/100 sec
یه نکته دیگه عکس اول توو هوای آفتابی و دومی توو هوای کاملا ابری بوده
ولی در مجموع اکثر عکسام یه گرفتگی خاص دارن و رنگا خیلی گرمتر از اوون چیزی هستند که توو واقعیت هست
و یه سوال دیگه
بهترین شارپ واسه عکسای 400d رو چه عدد f هست؟ ( بیشتر توو عکسای LANDSCAPE
اگر با فرمت خام ثبت هایتان را انجام میدهید این مورد کاملا طبیعی است. خاطرم هست مدتها پیش یکی از دوستان همین سوال شما را پرسیده بود... نمیدانم لینک آن کجاست اما تا جاییکه خاطرم هست آقای نعما روشن اشاره داشتند که ثبت در مد خام تصویری که رویت میشود یک اسنپ شاتی ( یا بنوعی پیش نمایشی ) از آن فایل خام خواهد بود. نه همه آن عکس !
بگذارید به گونه ای دیگر بگویم پارامترهایی در فایل خام قابل تنظیم نیستند مثل نویز.....
اما باید ...تاکید میشود باید ...
پارمترهای دیگر را با نرم افزار مورد نظر تنظیم کرده و خروجی آن در اصل فایلی چون فایل دوربین فوجی شما خواهد بود. حالا اینکه چقدر بتوانید اطلاعات مورد نظرتان را با ویرایش صحیح از دل آن فایل خام بیرون بکشید به مهارت شما و قسمتی هم به ابزار بستگی خواهد داشت.
موفق باشید
این معیار، بیشتر به لنز وابسته است. در لینک زیر می تونین نتایج مربوط به 18 55 رو در حالات مختلف فاصله کانونی و f ببینین: (به بخش MTF مراجعه کنین.)بهترین شارپ واسه عکسای 400d رو چه عدد f هست؟
کد:http://www.photozone.de/canon-eos/180-canon-ef-s-18-55mm-f35-56-ii-test-report--review?start=1
ویرایش توسط AslanAslan : Saturday 25 April 2009 در ساعت 17:18
اصلان نورقاسمی
با سلام
دوست عزیز،چون 400D دارم تجربه خودم رو عرض میکنم.
1-نور سنجی 400D تا حدودی(1/3 و نزدیک به 2/3)تمایل به Under دارد که میتوان در موقع لزوم توسط جبران نوردهی بهتر شود.
2-رنگ ها تا حدودی به لنز بستگی دارد .من که رنگ عکس های50f1.8 خودم رو با 55-18متفاوت میبینم و 50 گرم تر و پرکنتراست تر هست(البته نسخه ISدار خیلی بهتر از بدون IS هست).
3-پروسس عکس خیلی مهم و واجب هست که به بهتر شدن عکس کمک میکنه و به اعتقاد من برای لنز های کم کیفیت حیاتی تر هست.
4-برای نسخه بدون IS شارپ ترین تصاویر در 35mm (از 18 تا 55) و از نظر دیاف ،1 تا 2 استاپ بسته شدن دیاف نسبت به حداقل دیاف ممکن.
مهدی افشار400D+18_55 IS+50 f1.8+430ٍEX II
با تشکر از توجهتون
عکس هارو در حالت RAW+L می گیرم که به اضافه فایل خام یه jpeg با کیفیت fine هم ذخیره میکنه که فایل jpeg از لحاض کیفیتی فرق چندانی با فایل خام ویرایش شده نداره
در کل در پاره ای موارد عکسا خیلی پر حرارت هستن
با توجه به اینکه رنج دیاف این دوربین تفاوت میکنه با فوجی به نظرتون مشکل می تونه از تنظیم من باشه؟