صفحه 40 از 48 نخستنخست ... 30 36 37 38 39 40 41 42 43 44 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 391 تا 400 , از مجموع 471
Like Tree190تشکر

موضوع: Canon EOS 400D / Rebel XTi / Kiss X

كاربر ويژه Mashhadi Vahid آواتار ها
    تشکر کرده
    8302

Exclamation پاسخ: شارپنس

نقل قول نوشته اصلی توسط rooz نمایش پست ها
    سلام دوستان
    شارپنس را بین 0 تا 7 در دوربین 400d چه عددی بگذارم بهتر است و چرا ؟
    ممنون
    سلام

اولا" كه كاملا" بستگي به خودتان (اينكه تصميم داشته باشيد روي عكسهايتان ويرايش انجام دهيد يا نه ؛ كه خب در آنجا هم ميشود شارپنس را تغيير داد) و نوع عكس و تيپ آن دارد ( پرتره، منظره ، indoor و ..) و نميشود براي همه يك نسخه پيچيد.

اگر اشتباه ميكنم دوستان تصحيح كنند!

ثانيا" ؛ بهتر بود به جاي باز كردن يك تاپيك فقط براي "تنظيم شارپنس در Canon 400D " سوالتان را در تاپيك مخصوص همين دوربين مطرح ميكرديد:

Canon EOS 400D

ممنون :)
    وحيد قديري راد

www.flickr.com/photos/ghadiri

كاربر همراه matthew آواتار ها
    تشکر کرده
    2140

پیش فرض پاسخ: شارپنس

البته اگر در حالت RAW عکاسي کنيد که هيچکدم از اين تنظيمات در خروجي عکستان تعثير نمي گذارد اما اگر از فرمت jpeg استفاده مي كنيد باز هم همون طور که وحيد جان فرمودن نمي شود نسخه کامل پيچيد اما براي منظره شما مي تونيد شارپنس را بين متوسط و زياد قرار دهيد و براي پرتره بين متوسط و کم. که البته اگر در mode Portrait عکاسي کنيد باز خود دوربين شارپنس رو کم خواهد کرد
    مهرداد

كاربر جديد
    تشکر کرده
    0

پیش فرض پاسخ: Canon EOS 400D

سلام به دوستان
    دوستان عزیز از راهنمایی خوبتان ممنون.
    1-در مورد metring mode اگر ممکن است توضیح دهید.
    2-محو بودن تصویر ربطی به لنز دارد؟

كاربر همراه
    تشکر کرده
    4827

1-در مورد metring mode اگر ممکن است توضیح دهید.
    metering mode همان نورسنجی است که حالت های متفاوتی دارد:

1_ در حالت spot (نقطه ای) فقط بخش کوچکی از تصویر (معمولا 1 الی5 درصد از کل ویزور) مورد سنجش قرار میگیرد. عموما این بخش در مرکز تصویر است که در بعضی از دوربین ها امکان انتخاب محل نور سنجی نیز وجود دارد. برخی دوربین ها حتی امکان سنجش چند نقطه و برآورد میانگین را نیز در اختیار قرار می دهند. بسیار دقیق است و توسط نواحی دیگر تصویر تحت تاثیر قرار نمی گیرد. معمولا برای نورسنجی از تصاویر با کنتراست بالا مورد استفاده قرار میگیرد.
    از کاربرد های آن عکاسی از ماه، صحنه های تاتر، صحنه های پر کنتراست با حضور منبع نور قوی در تصویر و... است.
    جایی یکی از اساتید فروم(آقا آرش عاشوری نیا) فرمودند: نورسنجی نقطه ای اصولا طعم باقلوا میده!!:biggrin:

2_ در حالت center-weighted average تمام تصویر مورد سنجش قرار میگیرد اما همانطور که از اسمش نیز پیداست تمرکز آن بر روی مرکز تصویر است و با دور شدن از وسط تصویر میزان تاثیر بر روی نورسنجی کم میشود. باید توجه نمود که در این حالت تمام تصویر نورسنجی شده و فقط میزان تاثیر نواحی در نورسنجی نهایی متفاوت است. نکته ی دیگر آنکه در برخی دوربین ها این امکان وجود دارد تا به جای تمرکز بر مرکز تصویر، بر روی حواشی تمرکز شود.
    کاربرد این روش زمانی است که منبع نوری بسیار درخشنده در حاشیه تصویر وجود دارد در حالی که سوژه ی اصلی در مرکز تصویر است و بخواهیم نورسنجی بر اساس سوژه ی اصلی صورت بگیرد.

3_ در حالت Average metering تمام تصویر بدون هیچ گونه ارزش گذاری نورسنجی شده میانگین آن مورد استفاده قرار میگیرد.

4_ حالت Partial metering مشابه نقطه ای عمل نموده با این تفاوت که نقاط مورد سنجش بزرگتر و در حدود 10 الی 15 درصد تصویر هستند. در این حالت هم برخی دوربین ها امکان سنجش چند نقطه را در اختیار عکاس قرار میدهند.
    عموما زمانی مورد استفاده قرار میگیرد که فضاهایی با نور زیاد در تصویر وجود داشته باشند و امکان اختلال در نورسنجی باشد.

5_ و حالت پنجم به نام Multi-zone metering که با نام های:
    matrix metering
    evaluative metering
    honeycomb metering
    segment metering
    esp — (electro selective pattern) metering
    نیز شناخته شده است. در این روش که اولین بار توسط نیکون ارائه شد شدت نور در چندین نقطه از تصویر سنجیده شده و پس از آن نتایج ادغام میگردد تا بهترین حالت نورگیری (exposure) انجام شود. نحوه ی سنجش و ادغام بسته به دوربین میتواند متفاوت باشد. تعداد نقاط نورسنجی نیز در دوربین ها متفاوت بوده و از چندین نقطه تا بیش از هزار نقطه در نوسان است، البته نباید در ارزش گذاری این روش (که تا به حال از بهترین راه های نورسنجی در دوربین های SLR بوده) تنها به تعداد نقاط و فرم حضور نقاط در صفحه توجه نمود.

از جمله پارامتر هایی که در نورسنجی مورد بررسی قرار میگیرند میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
    تعداد نقاط اتوفوکوس، فاصله از سوژه، نواحی فوکوس شده و نواحی فوکوس نشده، رنگهای موجود در تصویر و نورهایی که از پشت بر سوژه تابیده میشوند.
    مثلا در روش Multi-zone metering نقاطی که فوکوس شده اند از اهمیت بیشتری برخوردارند تا از نورگیری سوژه اطمینان حاصل شود.(البته این امکان وجود دارد تا تاثیر نقاط فوکوس شده در نورسنجی از بین برود)

تمام روش های یاد شده برای سنجش میزان نور تصویر و در نهایت تنظیم درست سرعت شاتر و درجه ی دیافراگم است.

منبع سایت ویکی پدیا:
    کد:
    http://en.wikipedia.org/wiki/Metering_mode
    محو بودن تصویر ربطی به لنز دارد؟
    قاعدتا مربوط به فوکوس است! لنز و دوربین را در حالت اتوفوکوس (AF) قرار داده و تست کنید، اگر همچنان تصویر محو بود سپس به بقیه شک کنید.

پی نوشت:
    سوال شما که در باره CANON 400D نبود اصلا!!:(
    وقتی نوشتنم تموم شد تازه از خودم پرسیدم مگه میشه تاحالا راجع به این موضوع بحث نشده باشه و شروع کردم به یه search ساده و این تاپیک رو دیدم که توش جناب دکتر روشن یه لینک خیلی عالی گذاشتن!!
    کد:
    http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=5431
    مدیران در صورت لزوم منتقل کنند این پست بیهوده ی ما را:::big grin:::
    ویرایش توسط Saeed.gh.sh : Friday 20 June 2008 در ساعت 06:10 دلیل: آگاهی از واکس زدن یک بادمجان گنده!!
    avang777، nejadi و heiran تشکر می‌کنند.

كاربر جديد sina1566 آواتار ها
    تشکر کرده
    0

کسی میتونه راجعبه گارانتیها و قیمت 400d به من کمک کنه؟
    و این که آیا تو این رنج انتخاب بهتر هم هست یا نه؟

كاربر جديد
    تشکر کرده
    2

پیش فرض خطا در دوربین كانن 400 دی

با عرض سلام خدمت همه دوستان
    من یک دستگاه دوربین Canon EOS 400D دارم که روی صفحه آن error 099 مرتبا نمایش داده می شود
    آیا دوستان علت و راه حلی برای رفع این مشکل دارند ؟
    با تشکر

كاربر ويژه farhad44 آواتار ها
    تشکر کرده
    13937

پیش فرض پاسخ: خطا در دوربین كانن 400 دی

سلام

به تاپيك زير مراجعه فرماييد :

http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=6522

كاربر جديد
    تشکر کرده
    2

پیش فرض مشكل تاریخ و زمان دوربین canon 400D

سلام به همه دوستان
    دوربین من که Canon EOS 400D هست هر وقت روشن اش می کنم تاریخ و زمان رو برای set کردن از من می خواد . در صورتی که قبلا به این شکل نبوده . از دوستان مچکر می شم که راه حل رفع این مشکل رو به من هم بگن
    با تشکر

كاربر آشنا
    تشکر کرده
    9

پیش فرض پاسخ: مشكل تاریخ و زمان دوربین canon 400D

به احتمال خيلي زياد باطري ساعت دوربين تمام شده است و به خاطر همين هر دفعه كه دوربين را روشن مي كنيد در خواست تنظيم مي كند ( چه مدت هست كه دوربين را خريده ايد ؟)
    Canon 350D 18-55 IS

كاربر جديد
    تشکر کرده
    7

یکی از دوستان پیامی بابت استفاده live viwe در زمانی که با کابل به کامپیوتر وصل است کرده بود که جوابی به آن داده نشده بود
    من هم این سئوال را دارم که زمانی که دوربین به کامپیوتر با کابل وصل هست چطور از این امکان استفاده کنم
    البته باید بگم که من از طریق نرم افزار کنون این کار را انجام دادم اما نشد
    در صورت امکان من را راهنمایی کنید

صفحه 40 از 48 نخستنخست ... 30 36 37 38 39 40 41 42 43 44 ... آخرینآخرین