نه
Printable View
ممنون آقای سوکی از جوابتون.
خب دوستان من تصمیم گرفت این دوربین رو بخرم، البته بعد از ماه ها تحقیق.
شما توصیه ای چیزی ندارین به من بکنین؟
1. از کجا بخرم بهتره؟ حین خرید حواسم به چی ها باشه؟ به نظرتون از مسعود قدیری-مهدی بهتاش اینا بخرم خوبه؟
2. چون اصولا این دوربین رو واسه بیرون و عکاسی منظره و آسمان شب و آثار باستانی و اینا می خوام و ترجیح می دم که سبک بیرون برم، کیف چی بگیرم بهتره؟ اولش قصد داشتم offtrail 1 بگیرم ولی با صحبتی که با آقای فخار داشتم گفتند که لنز 300-70 توی جالنزی های offtrail 1 جا نمی شه و پیشنهاد کردند که offtrail 2 بگیرم. به نظرتون offtrail 2 زیادی بزرگ و دست و پا گیر نیست؟ لنزهایی که قصد خریدشون رو دارم:
70-17 سیگما
300-70 کانن
22-10 کانن
البته این لنز ها رو با فاصله های زمانی کافی و البته لازم خواهم خرید و فکر نمی کنم کلا به لنز دیگری احتیاج یا علاقه داشته باشم. حالا با این وضع به نظرتون بهترین کیفی که می شه خرید چی هست؟
3. به نظرتون کارت حافظه چی بگیرم؟ با چه سرعتی؟ و از کجا؟
ممنون:::happy:::
شماره یکو میتونی ببندی به کمرت و بشینی تو ماشین و تاکسی و ... و کلا جمع و جوره..نقل قول:
به نظرتون offtrail 2 زیادی بزرگ و دست و پا گیر نیست؟
اما شماره 2 رو باهاش نمیتونی بشینی تو ماشین ولی خوب جاداره و به نظر من این از اهمیت بیشتری برخورداره
میدونی چرا میگم 2 رو بگیر ؟
چون شما احتمال [B]زیاد فلاش هم خواهی خرید .
پس یه بدنه با 70-17 و فلاش و 55-18 و شارژ و Card reader و ... توی Offtrail 1 جا نمیشن. البته میشه ولی به سختی و با باز بودن زیپ کیف ... http://qsmile.com/qsimages/251.gif
در هر صورت من تاکیدی روی Off Trail 1-2 ندارم
کیف Reporter محمد منتظری هم کیف جاداریه و همه چیز توش جا میگیره و لنزهای مشابه لنزهای آینده شما رو هم داشته . راجع به اونم یه تحقیقی بکن و از محمد حتما سوال کن ...
بله خیلی خوب و مطمئن هستند به خصوص اینکه از دوستان و بچه های ناب فروم هم هستن .نقل قول:
به نظرتون از مسعود قدیری-مهدی بهتاش اینا بخرم خوبه؟
خودشون واست امتحان میکنن و تست و از همه لحاظ خیالت راحت باشه . ولی باز اگر شک داشتی راههای مختلفی هست که توی تاپیکهای خرید 400d میتونی ببینی ...نقل قول:
شما توصیه ای چیزی ندارین به من بکنین؟
1. از کجا بخرم بهتره؟ حین خرید حواسم به چی ها باشه؟
و از همه مهمتر اینکه همیشه در دسترس هستند و هر سوال یا مشکلی داشتی میتونی خیلی دوستانه ازشو بپرسی ... http://qsmile.com/qsimages/20.gif
باز اینم اختیارش با خود شماست و فقط نظر من بود ...
یه سری به تاپیک با همین عنوان بزنید که فکر میکنم زده باشید .نقل قول:
. به نظرتون کارت حافظه چی بگیرم؟ با چه سرعتی؟ و از کجا؟
ولی کمتر از 2 گیگ نگیرید تا بعدا با کمیود حافظه روبرو نشید .
4 گیگ هم بد نیست .
خود من اول یک 1GB Transcend گرفتم ولی توی سفر کم آوردم
و بعد یک 2GB Transcend هم اضافه کردم
از مسعود خریدم ولی شما میتونید توی جمهوری از نمایندگیهای Transcend هم خریداری کنید و مارکهای دیگه هم هستند ولی چون این مارک جوابشو پس داده من توصیه میکنم .
در هر صورت خرید دوربین رو پیشاپیش بهتون تبریک میگم http://qsmile.com/qsimages/87.gif و امیدوارم بهترین عکسهارو باهاش بگیرید و لذتشو ببرید .
17-70 و 18-55 با هم به چه کاری میاد؟نقل قول:
پس یه بدنه با 70-17 و فلاش و 55-18 و شارژ و Card reader و ... توی Offtrail 1 جا نمیشن
به عنوان یک لنز پشتیان خیلی به درد من یکی خورده ...
توی آخرین سفری که با بچه ها رفتیم این 70-17 نمیدونم کمی آب بارون رفت داخلش یا ضربه ایی چیزی خورد که دیگه فوکوس نمیکرد و کلا قفل کرده بود ...
منم فقط 55-18 و 300-70 دنبالم بود اوون موقع بود که قدر این 55-18 رو دونستم و باور کنید عکسهای خوبی هم باهاش گرفتم ...
به قول شاعر بزرگ
هر چیز که خوار آید --- روزی به کار آید
هفته قبل از سفر قصد داشتم به مسعود بفروشمش ولی گفت انبارمون پر از 55-18 و جا نداریم
خلاصه بعد از اون اتفاق با خودم عهد کردم که هیچ وقت این لنز عزیز و به درد بخور رو نفروشم ...
1- کیف من خیلی خوبه و واقعا جا داره.. بند کمر هم داره و اینکه توش 2 تا کیف کوچیک داره یکی برای شارژر و اینا و یه کیفم برای مموری
http://www.lowepro.com/images/produc...ft_equip_L.jpg
2- مسعود قدیری و مهدی بهتاش از بچه های ناب فروم هستن اما اغلب موارد در دسترس نیستن.. ما که نمیتونیم پیداشون کنیم..
سلام.
خب مبارک باشه ، ایشالا عکسای خوبی بگیرید .
خب ، اگه از مسعود و مهدی بخرید دو تا خوبی داره ، یکیش اینه که نیازی نیست حواست به چیزی داره ، دومیش اینه که میشه از نزدیک دیدتون و همونجا شیرینی رو ازتون گرفت ، البته به شرطی که قبل از اینکه بری اونجا به منم خبر بدی بیام . :::big grin:::نقل قول:
1. از کجا بخرم بهتره؟ حین خرید حواسم به چی ها باشه؟ به نظرتون از مسعود قدیری-مهدی بهتاش اینا بخرم خوبه؟
و اما مبحث نه چندان شیرین کیف !نقل قول:
ترجیح می دم که سبک بیرون برم، کیف چی بگیرم بهتره؟ اولش قصد داشتم offtrail 1 بگیرم
شما اگه تونستی یه کیف پیدا کنی که هم سبک باشه و هم به کمر بسته بشه و همه ی وسایلتون هم توش جا بشه به من هم اطلاع بدید . جدا میگم . من خیلی وقته که دنبال کیفی با این مشخصات هستم .
خودم دارم به یه کوله ی کوچیک فکر میکنم به همراه یک photo runner . خوبی کیف دوم اینه که دوربین وقتی که تله بهش وصله یه راست میره توش و به کمر هم بسته میشه . بدیش اینه که دیگه هیچی توش جا نمیشه !
off trail 1 بدیش اینه که تله توش جا نمیشه ولی بسیار عالی و کوچک و راحته .
off trail 2 هم یکم بزرگه . ولی فلاش چجوری توش جا میشه رو من نمیدونم !
کیف محمد جان منتظری هم که خیلی خوبه اگه با سایزش کنار بیای .
کوله های نشنال جئوگرافی رو هم دیدم ، بد نیستند ، اگه رفتی پیش مسعود و مهدی ، اونجا هست میتونی ببینی.
خلاصه میبینی که من خودم هم خیلی مشکل دارم توی کیف.
کمتر از 2 گیگ نگیر . به جای 4 گیگ با دو تا 2 گیگ موافق ترم ، البته خیلی مطلب مهمی نیست .نقل قول:
به نظرتون کارت حافظه چی بگیرم؟ با چه سرعتی؟ و از کجا؟
دلیلم یکیش احتمال خرابی یا فرمت اشتباهی کارت هست ، دلیل دیگرم هم اینه که معمولا حجم زیادی از عکس که یک جا وارد کامپیوتر بشه ، حجم زیادی هم پروسس روی دست شما باد میکنه !
ممنون.
ممنون از همه دوستان؛ مخصوصا آقایان فخار، منتظری و سوکی عزیز
در مورد کیف؛ کیف آقای منتظری هم کیف جالبیه، هرچند از ساختار modular کیف های Offtrail بیشتر خوشم می آد. بهرحال هنوز تصمیم نگرفتم.
چشم:::happy::: حتما آقای سوکی. من احتمالا و اگه خدا بخواد هفته آینده و روز سه شنبه واسه خرید دوربین مزاحم مسعود و مهدی عزیز می شم. تشریف بیارید شیرینی هم می آرم، هرچی نباشه شهر ما شیرینی اش معروفه;-)نقل قول:
خب ، اگه از مسعود و مهدی بخرید دو تا خوبی داره ، یکیش اینه که نیازی نیست حواست به چیزی داره ، دومیش اینه که میشه از نزدیک دیدتون و همونجا شیرینی رو ازتون گرفت ، البته به شرطی که قبل از اینکه بری اونجا به منم خبر بدی بیام . :::big grin:::
البته ما یه چیز دیگه مون هم معروفه:biggrin:
سلام
دو تا سوال:
1. بچه ها دوربین شما ساخت کجاست؟
2. سایت Transcend واسه 400D این حافظه ها رو پیشنهاد داده:
به نظرتون 45X کم نیست؟کد:http://www.transcendusa.com/Support/Search/index.asp?contain=Brand&axn=SingleSrh&OemID=Canon&ModelID_F=&ModelID=EOS+400D%2FDigital+Rebel+XTi
مدتی است وقتی با دیاف بسته عكس میگیرم معمولا 20 به بالا ذراتی رو عكس می بینم می خواستم بدونم این گرد و غبار یا ذره روی لنز ار داخل نشسته یا روی سنسور در هر صورت چگونه باید رفعش كنم و اینكه خودم میتونم یا نه باید تعمیر گاه بره . با تشكر از دوستان.
سلام.
به نظر میاید که گرد بر روی سنسور می باشد . چون اگر بر روی لنز بود ، همیشه دیده میشد .
توی فروم یه گشتی بزنید ، چند تاپیک داریم که راجع به تمیز کردن سنسور میباشد ، اما من توصیه میکنم با یکی از دوستان که وسایل تمیز کاری را دارند ، هماهنگی کنید .
توی فروم ، سعید ، داریوش و مسعود فکر میکنم داشته باشند .
سلام
چند روزه می خوام یه چیزی بگم فرصت نمی شه.
می دونید این الرمس :pirate: بردار در فروشگاه مركزی خودش ( جزیره كیش) دوربین 400D رو با چه لنزی می فروخت ؟
با 90-28 :stick::think:
نمی دونستم باید بخندم یا حرص بخورم ؟:biggrin:
http://*******.com/view.php?pic=21o57w1&s=2دوستان من جديدا يک دوربينه canon d400 خريدم اما باهاش عکاسي کردم حتي زماني که iso رو 100 انتخاب ميکنم در نوره روز همه چيز معمولي اما عکسي که ميگيرم نويز داره :mad:مي خواستم ببينم کسي اين مشکل و داره يا دليلش چي ميتونه باش
ممنون:::love2:::
ممنون امير جان داشتم همين کارو مي كردم که شما نظر دادين
مثلا اين عکسو ببينيد
سلام .
میشه نمونه ی عکس کراپ شده اینجا قرار بدید ؟
ممنون.
این عکس که نویز نداره مشکلش فقط لرزشه ....
کراپ شده؟
نمیشه روی این عکس نظر داد.چون ادیت شده امکانش هست فایل اصلی رو آپلود کنید ؟
سلام.
من اصلا عکسی ندیدم !
سلام
من هم فقط یك صفحه ی سیاه می بینم .
راستی چرا كسی نگفت 400D درسته نه d400 :confused:
اول اینكه یك سایت كاملا راحت برای آپلود ....
بعد اینكه از نوشتن به زبان پینگیلیش در این فروم جدا خودداری فرمایید.در این فروم به شدت با این موضوع برخورد می شود...کد:http://new.iranupload.net
و در نهایت....
در مورد نویز...
شما توقع دارید دوستان این فایل رو داونلود كنند؟
شما فایل رو ابتدا با فرمت Jpeg ذخیره كنید..بعد اندكی ریسایز كنید( نه زیاد ) و بعد در همان سایت آپلود كنید...و بعد نظر دوستان را جویا شوید...فایل شما Raw است...
سلام ممنون دوست عزيز از توضيحاتتون من کيبورد فارسي ندارم اما خوب دليل قانع کننداي نيست و حق با شماست. چشم اين كارو ميکنم
http://new.iranupload.net/file.php?f...793d363d1e2043
اين هم از لينکه عکس
دو تا موضوع....
اول اینكه در زمان UnZip كردن Error میدهد....
و بعد اینكه هیچ گاه عكس را ( بخصوص وقتی نیاز به دقت در دیدن باشد ) زیپ نكنید......
منتظر لینك جدید و آپلود شده هستم....
ممنون از وقتي که گذشتين.
http://new.iranupload.net/photo/view...d1c864aca87ba8
آقا فرهاد عزيز،
با شناختي كه بنده و ديگر دوستان فروم از شما داريم ترديدي در اين نيست. با ديدگاه شما هم به هنر و ابزار آشنا هستم و كاملاً با شما هم عقيده هستم. بنده اشتباه بين D40 و 40d را جدي گفتم. اگر دوستان به نوشته خود دقت نكنند، بعضي مواقع كه از روال بحث نمي توان حدس زد كه منظور كدام است شايد باعث سوءتفاهم شود.
سلام.
Mattew جان .
یک عکس رو بردار که در روز و با ایزو 100 گرفته باشی .
یک کراپ کوچیک از سایز اصلی عکس بگیر . و بعد آپلود کن .
این عکس به نظر کراپ نشده و ریسایز شده است . در ضمن من نویزی نمیبینم .
ممنون .
ممنون امير جان چشم حتماً. الان که چيزي ندارم اما فردا حتماً اين كارو ميکنم:::happy:::
با سلام خدمت دوستان
لطفا بفرمایید برای داشتن ماكرو و تله و وایدی در حد دوربینهای فوجی9600 یا كنون اس5 يا ... از چه لنزي در كنون 400دي ميتوان استفاده نمود.اگر هم انتخابهاي متنوعي وجود دارد لطفا همراه با قيمت اين بنده سراپا تقصير بي تجربه را ارشاد بفرماييد.:::blushing:::
جای این سوال در تاپیک مربود به لنز هاست البته
در حدs3is یعنی 36-436 که 12X میشود
70-17 sigma و 200-70 F4 canon ترکیب خوبیست که فکر کنم حدود 1.300.000 بودجه لازم دارند برای به دست آوردن رنج 320-27 که 11X است با واید بیشتر و تله کمتر
از این تله بالا تر هم 100-400 لنز خوبیست با قیمت 1.500.000
بهتر است شما اول بودجه خودتان را بفرمایید
سلام
این طرز برخورد صحیحی با مقوله ی SLR و SLR Like نیست.
اگر قرار بود با DSLR هم بشود رنج طولانی ای از واید تله و مكرو را داشت دیگر SLR Like نمی ساختند.
خوب 36-436 با كراپ دوربین شما می شود 272-22 و چنین لنزی كه مكرو هم داشته باشد وجود خارجی ندارد.
نزدیكترین لنز كنن به این رنج لنز Canon EF 28-300mm f/3.5-5.6 L IS USM با قیمت حدود 2.200.000 تومان و وزن حدود 1.7 كیلوگرم است كه مكرو هم ندارد
http://www.the-digital-picture.com/I...S-USM-Lens.jpg
سلام دوستان من از شما یه كوچولو راهنمایی میخوام...من تازه اومدم اینجا...ولی هر چی میگردم تو این سایت جایی رو پیدا نمیكنم كه در مورد کنون 30د به من کمی اطلاعات بده.....چرا اینجا از این دوربین اصلا صحبت نشده ...منظورم تو این سایت هستش.............اگه کسی کمکم کنه ممنون میشم:::happy:::
با سلام خدمت دوستان با تجربه
از دوستانی كه كنون 400دی دارند خواهشمندم با لنز كیت این دوربین در مودهای مختلف همراه با توضیحات عكسهایی ارسال بفرمایند.
فکر کنم با اومدن 40d و اینکه این دو تا قیمتشون نزدیکه کمتر کسی به فکر 30d بیفته. مگر اینکه موقعیت مناسبی باشه که دسته 2 بخره چون دیگه تولید نمیشه و هر چی هست از قدیم مونده (البته نه اینکه بد باشه).
شما سوالتون را در تاپیکی جدید مطرح کنید دوستان کمکتون میکنند. اینجا افراد زیادی 30d دارند یا قبلاّ داشته اند.
سلام من كارت ريدر ندارم حالا موندم چجوري اونو توي كارت كپي كنم ميشه راهنمايي كنيد
شما باید یه رم ریدر تهیه کنید
قیمت چندانی هم نداره ... با 4/5 تومان هم میشه تهیه کرد
شما لازم نيست Ram Reader بخرين ! مگه دوربين شما CF تيپ 1 و 2 رو ساپرت نميكنه ؟ خب اينم داره كاره رم ريدر رو انجام ميده! مگه غير از اينه؟
تازه تو همون لينكي كه اعضاي محترم فروم گذاشتن نوشته:
How do I copy the downloaded firmware file to the CF card?
Two methods of copying the downloaded firmware file are provided
If you have a CF card reader, please copy the firmware file to the CF card via a CF card reader.
Please connect the camera and a personal computer with a USB cable, and copy the firmware file onto the CF card in the camera. Please use EOS Utility application bundled with the camera to copy the file. (Please use CF card of 64MB or more, 2GB or less, for this case)
ترجمه( به زبان خودماني : با اندكي تغيير:redface:)
چه جوري فايل دانلودي رو روي كارت حافظه كپي كنم؟
دو تا روش براي كپي كردن فايل دانلودي وجود داره:
اگه شما يه رم ريدر يا همون كارت خواني دارين كه حافظه هاي CF رو ساپرت كنه ميتونين فايل مربوطه رو از طريق Ram Reader روي حافظه كپي كنين.
روش دوم اينكه :
دوربينتون (همون 400 دي نازنين رو كه خيلي ازش راضيم) رو(با اون سيم سفيد مربوط به اتصال دوربين به كامپيوتر :::big grin::: كه دو سرش USB داره :::big grin:::) به پورت USB كامپيوترتون وصل كنين . و فايل firmware رو روي CF دوربين كپي كنين.بعدم گفته لطفا براي اين كار از
Eos Utility استفاده كنين.
داخل پرانتز نوشته:
لطفا براي اين مورد از حافظه CF استفاده كنين كه حداقل 64 مگابايت يا بيشتر و 2 گيگابايت يا كمتر ظرفيت داشته باشه.:confused:
( CF كه بين 64 تا 2 گيگ ظرفيت داشته باشه):eek:
خب اگه نميخواين همون چند هزار تومن ناقابل رو خرج كنين از روش دوم استفاده كنين. ولي اگه قصد خريد رم ريدر دارين ، رم ريدري تهيه كنين كه كمي گرونتر از حدي هست كه آقاي مقدم گفتن ولي انواع و اقسام حافظه ها رو ساپرت كنه كه اين مسئله به نظر من خيلي مهمه و شما ميتونين براي وسايل ديگه اي هم كه از اين نوع حافظه ها استفاده ميكنن ( تقريبا هر نوع حافظه اي ) از Ram Reader تون استفاده كنين.:)
سلام
در راهنمای نرم افزار EOS Utility كه روی سی دی همراه دوربین 400D من بود نوشته شده كه با استفاده از این نرم افزار، موقعی كه دوربین با USB به كامپیوتر وصله، میشه توی مونیتور كامپیوتر Live View داشت.
من از امكانات دیگه ی این نرم افزار مثل Time Controlled Shooting استفاده كردم، اما با وجود برابر بودن ورژن، قیافه ی نرم افزار من شبیه اونی كه تو راهنما توضیح داده نیست و قسمت Live View رو نداره.
ممكنه راهنمایی كنید كه چطور این امكان رو به دست بیارم؟
سلام دوستان
اگر كسی از دفترچه راهنمای فارسی 400 دی اطلاعی داره برام بنویسه یا ادرس بده دانلود كنم.
ممنون
با سلام
من دنبال دفتر چه راهنماي فارسي دوربين كانن دي 400 مي گردم البته من توي شهرستان هستم اگه يكي از دوستان به من كمك كنه ممنون مي شم با تشكر
با سلام
می توانید دفترچه راهنمای فارسی دوربین 400 دي را از شركت نورنگار به شماره تلفن 77616333
تهيه كنيد . قيمت : 50000 ريال
سلام
امروز رفتم يك 400d خريدم
اولين سوال تويه يك روز آفتابي در فضاي باز كدوم يكي از مودهاي M / Av / Tv /p سريعتر و راحت تر و بهتر مي شه عكس با كيفيت گرفت
مرسي
با سلام مجدد
مي بخشيد كه باز مزاحم شدم آيا اگه من به اين شركت زنگ بزنم و پول رو به حسابشون بريزم برام دفترچه اش را مي فرستند.
اولا مباركه
اگر لنز كیت رو گرفتید همون 18-55 معروف در دیاف 8 بهترین كیفیت رو داره پس در نور روز با ایزو 100 هم مشكلی نخواهید داشت یعنی برای اینكه دیاف 8 رو همیشه داشته باشیم مد Av از نظر من بهترین حالته
فقط باید مراقب باشید كه سرعت زیر 30/1 یا 25/1 نره كه فلو میشه البته برای موضوعات متحرك باید سریعتر از این حرفا باشه
آقا خیلی ممنون
یك سوال دیگه من داخل اتاق كه با سه تا لامپ 60 روشن شده خوب نور تقریبا می شه گفت كمه روی حالت های مختلف عكس می گرم رنگ عكسها به زردی می زنه و رنگ قالب زرده مشكل از كجاست ( Wb را روی تنگستن گذاشتم)
سلام.
تا چند روز قبل g9 داشتم. به یكی از دوستان فروختم كه 400d یا 450d بخرم.
در g9 هنگام تنظیم دیافراگم یا سرعت شاتر یا هر گونه تنظیم مربوط به تصویر , همزمان تصویر روی lcd نیز تغییر می كرد, یعنی كیفیت عكس قبل از گرفتن روی lcd مشخص می شد. اینطور كه فهمیدم به این حالت liveview می گویند(اگه اینطور نیست لطفا راهنمایی كنید) . سوالی كه بر پیش امده اینه كه آیا 400d هم ان قابلیت را دارد؟
سلام
آهای اونایی كه 400 دی دارین چه احساسی دارین وقتی 450 دی با رفع مشكلات 400 دی در بازار بیاد ؟
یه راهنمایی و یه سوال برای کسی که عکاسی را دوست داره و کارشو با یه 400 دی شروع کرده ؟ لنز مصرفی مثل من که دید ژورنالیستی داره و می خواد ترکیب هنری را در آن پیاده کنه چیه ؟؟؟
قیمت ؟ و آیا جایی هست که بتوان به صورت قستی تهیه کرد ؟
متشکرم
سلام
دوستان یك راهنمایی بفرمایید ممنون می شم
من تو نور اتاق با كانن 400 در حالت P نوع WB را هم روي تنگستن گذاشتم ولي عكسها به رنگ زرد گرايش داره براي اينكه نتيجه بهتري بگيرم با Picture style ور برم يا راهنماي بهتري داريد مي دونيد ته زمينه عكسها زرد مي شه
با تشكر
[IMG]d:/[/IMG]
F 7 1/250 Iso 100
نمونه تصویر كانن 400
F 8 ISo 100 1//320 Lens - 18-55
سلام دوستان داشتم دنبال كارايهاي كنون 400d ميگشتم به اين سايت برخوردم كه در محيط مجازي كار با دوربين وتمام جزئيات رو نشون ميده بسيار جالبه اگه تكراريه ببخشيد البته به درد دوستاني ميخوره كه اينترنت پر سرعت دارن
کد:http://www.canon-europe.com/eos400d/
سلام مجدد
سوال مجدد ( یك جواب ما ارا بده )
آقا خیلی ممنون
من داخل اتاق كه با سه تا لامپ 60 روشن شده خوب نور تقریبا می شه گفت كمه روی حالت های مختلف عكس می گرم رنگ عكسها به زردی می زنه و رنگ قالب زرده مشكل از كجاست ( Wb را روی تنگستن گذاشتم) برای اینكه نتیجه بهتر بگیرم و از زردی عكس كم كنم پیشنهاد شما چیه باید با تنظیمات Picture Style ور برم يا نه
اره با فرمت Raw همه كار مي شه كرد ولي راه حل ديگه اي نداريد نمي خوام سراغ اين فرمت برم