كمك در مورد دوربين گانن 400 دي
با سلام
من قبلا يه دوربين سوني داشتم البته تقريبا اتوماتيك بود f717 جديدا يه دوربين كانن 400 دي گرفته ام و خواستم يه كم حرفه اي تر بشم ولي هر كار مي كنم در حالت m نميتونم f دوربين رو تغيير بدهم و همه اش رو 5.6 دهم است چه جوري مي تونم اون رو تغييرش بدم اگر كسي از اساتيد مي تونه من مبتدي رو راهنمائي كنه كه چه جور مي تونم اين تغيير رو روي دوربين اعمال كنم .
با تشكر
پاسخ: كمك در مورد دوربين گانن 400 دي
دوست عزیزم...
اول اینکه این دوربین یک تاپیک تخصصی دارد که پاسخ بسیاری از سوالات شما در آنجا است.
و بعد اینکه نیازی نیست استاد باشید تا بتوانید F را تغییر دهید.
تنها و تنها و تنها کافی است کتابچه راهنمای دوربین را ورق بزنید ( نه اینکه بخوانید ) بلکه ورق بزنید.
با شکل کاملا توضیح داده شده است.
به نظرم اگر بنده و یا دوست دیگری راحت به شما بگوییم که چطور می توایند این کار را انجام دهید به شما ظلم کرده ایم.چرا که باعث شده ایم شما با ابعاد کامل وسیله ای که قرار است با آن عکاسی کنید و به آن عادت کنید را نشناسید.
اگر حوصله ورق زدن کتابچه راهنما را ندارید ( که جز بزرگ ترین بلاهای جهان است اگر وسیله ای را بخریم و User Manual اش را مطالعه نکنیم ) به این لینک مراجعه کنید.
http://www.dpreview.com/reviews/canoneos400d/page8.asp
دکمه AV و توضیحات اش را مطالعه کنید.
چه لنزی برای canon eos 400d بخرم ؟
با سلام خدمت همه دوستان
من به تازگی یک دوربین canon eos 400d خریداری کرده ام . خواستم دوستان در انتخاب یک لنز که هم کار تله رو
انجام بده و هم بتونم با آن عکس wide بگیرم من رو راهنمایی بکنند .
با تشکر
پاسخ: چه لنزی برای canon eos 400d بخرم ؟
بدون هيچ حاشيه اي پيشنهاد من 17-85 كانن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mahbod
بدون هيچ حاشيه اي پيشنهاد من 17-85 كانن
85؟!!! این که تله نیست.
به نظر من 28-300 canon بگیر البته اگه پول زیاد براش کنار گذاشته باشید.قیمت 2.300.000 تومان
http://www.digihouse.ir/lens/Canon/Canon.EF28-300mm/
نقل قول:
؟!!! این که تله نیست.
به نظر من 28-300 canon بگیر البته اگه پول زیاد براش کنار گذاشته باشید.قیمت 2.300.000 تومان
دوست عزیز... اتفاقا ۸۵ تله است! اما ۲۸-۳۰۰ که معرفی کردید روی ۴۰۰ دی دیگه واید نیست!
در ثانی چی شد که فکر کردید برای کسی که ۴۰۰ دی میخره ۲۸-۳۰۰ معرفی کنید؟
لنز همه کاره تصویر خاصی داره و اصولا همه جا شرپا در اختیار نیست که وسایل عکاس رو حمل کنه.
با سلام؛
1-لطفا بودجه خود را مشخص كنيد؟
2-اينكه آيا فقط ميخواهيد يك لنز داشته باشيد؟
3-بيشتر در چه زمينهاي عكاسي ميكنيد؟
والا تا جايي كه من ميدونم لنز همه كاره يعني لنزي كه اكثر مواقع رو دوربين باشه اين 28-300 تا اونجايي كه شنيدم هم سنگينه هم براي فول فريم مناسبه
يه 18-200 سيگماي Os دار بيشتر بدرد ايشون ميخوره
نقل قول:
يه 18-200 سيگماي Os دار بيشتر بدرد ايشون ميخوره
اگه قصد استفاده از چند لنز رو ندارید واقعاً انتخاب خوبیه.
خطا در دوربین كانن 400 دی
با عرض سلام خدمت همه دوستان
من یک دستگاه دوربین Canon EOS 400D دارم که روی صفحه آن error 099 مرتبا نمایش داده می شود
آیا دوستان علت و راه حلی برای رفع این مشکل دارند ؟
با تشکر
پاسخ: خطا در دوربین كانن 400 دی
مشكل تاریخ و زمان دوربین canon 400D
سلام به همه دوستان
دوربین من که Canon EOS 400D هست هر وقت روشن اش می کنم تاریخ و زمان رو برای set کردن از من می خواد . در صورتی که قبلا به این شکل نبوده . از دوستان مچکر می شم که راه حل رفع این مشکل رو به من هم بگن
با تشکر
پاسخ: مشكل تاریخ و زمان دوربین canon 400D
به احتمال خيلي زياد باطري ساعت دوربين تمام شده است و به خاطر همين هر دفعه كه دوربين را روشن مي كنيد در خواست تنظيم مي كند ( چه مدت هست كه دوربين را خريده ايد ؟)