سلام به همه .
من یک هفته پیش یک دوربین s3is با گارانتی پارس الرمس خریدم . هیچ مشکلی هم نداشت . تمام منو ها و فانکشن ها درست کار می کردند . البته یکم با فوکوسش مورد داشتم که رفتم نشون یه عکاس دادم ، گفت اینا همینجورین و دوربینت درسته و زیادتر از این نباید ازش انتظار داشته باشی .
دیروز داشتم در مود دستی و با فوکوس در حالت سوپر ماکرو ، از یک انبردست عکی می گرفتم ، دوربین رو وصل کردم به کامپیوتر و عکس ها رو کپی کردم . بدون مشکل انجام شد ، اما وقتی از کامپیوتر جدا کردم ، مشکلات زیر بوجود آمد :
الف ) سلکتور حالت عکاسی قاطی کرده یعنی ، وقتی در حالت Av می گذارم ، میره رو مود manual ، وقتی رو حالت ، Tv میذارم ، میره رو مود عکاسی پانورامایی . وقتی رو مود M می گذارم ، میره رو مود اتوماتیک ، و وقتی روی حالت C میذارم ، دوربین میره رو عکاسی برفی و مود P هم اصلا از بین رفته
ب ) وقتی دوربین رو روشن می کنم ، بمحض استفاده از دکمه های زوم ، دوربین خاموش می کنه ، اما لنز بیرون میمنه و تصویر روی lcd ، کم کم fade میشه و بعد از چند دقیقه دیگه دوربین کلا میمیره
ج ) وقتی دوربین رو برای نشون دادن عکس ها روشن می کنم ، آخرین عکس نشون داده میشه ، اما وقتی میخوام روش زوم کنم ، دوربین خاموش می کنه
د ) دوربین هنوز عکس می گیره ، اما بدون زوم و بدون تنظیمات منظورم اینه که از نظر سخت افزاری سالمه
ز ) دکمه های جهت نما ، درست عمل نمی کنند ، یعنی ی وقتی وارد منو میشم ، دکمه ی بالا ، عمل نمی کنه ، دکمه ی راست رو که می زنم ، میره پایین ، دکمه ی پایین رو که می زنم میره چپ و دکمه ی چپ رو که می زنم ، کار دکمه ی set رو انجام می ده .
حالا من چه کردم ؟
الف ) باتری ها رو در آوردم
ب ) کارت رو با کارت خوان فرمت کردم
ج ) باتری مربوط به بایوس دوربین رو که اندازه ی باتری ساعت مچی هست رو در آوردم . و دوبازه جا زدم
د ) دوربین رو بدون کازت در حالت play روشن کردم و با بدبختی reset all کردم
ز ) دوباره کارت رو جا زدم
ز ) در حالت عکاسی بالا اومدم و واسه هر مود ، جداگانه تنظیمات رو reset کردم
س) هک جدیدش رو هم نصب کردم ( از نمایش باتریش هم خوشم آمد )
چه اتفاقی افتاد ؟
هیچی ، هنوز همونطوریه
حالا ، من حوصله ندارم دوربین رو یه ماه بفرستم گارانتی . واسه همین ، میخوام بدونم بنظر اساتید ایراد از چی میتونه باشه ؟
کسی بوت رام این دوربین رو داره ؟ منظورم لودرشه . می دونم که فرمور این دوربین هک شده . اون رو هم نصب کردم اما فایده نداشت . من لودرش رو میخوام ، یعنی سیستم عامل اصلیش
آیا این دوربین ، مثل رسیورها ، جایی ، یا دکمه ای داره که بزنم و سیستم عاملش از روی لچ بک آپش دوباره برگرده روی بایوس ؟
ممنون میشم اگه بهم کمک کنید .