کد:
والله............
میدونید........
مثل این میمونه كه آدم رانندگی رو با فراری انزو و یا بوگاتی ویرون و یا لامبورگینی مورسیه لگو و یا پورشه كاررا جی تی و یا بنز SLR و یا دوج وایپر یاد بگیره......!
خوب شد اسم اون یكی دوربینو نیاوردم اگر اون یكی رو میگفتم كه.........:biggrin:
کد:
یكم سخته اما هم جذابه هم جالب ولی سخت.....
شما این مواردی رو كه فرمودید شاید برای اطلاعات عمومی تون خوب باشه، اما هیچ ارتباطی با عكاسی شما ندارد...
بلی. در حد اطلاعات عمومی هست ولی یه چیزای دیگه هم تو این هفته كه شروع كردم یاد گرفتم
کد:
به نظر بنده بهتره قدر ابزار خودتون ( ابزار بسیار حرفه ای ) بیشتر بدونید....
این دوربین 24 ساعت در اختیار من نیست و وقتی پدرم میخواد بهم آموزش بده ازش استفاده میكنم
تصمیم دارم یه دوربین مدل پایین تر واسه خودم تهیه كنم تا به 5 دی فشاروارد نشه
کد:
به نظرم اولین موضوع برای شما اطلاع از مسائل تئوریك عكاسی است و بعد شناخت ابزار و دوست شدن با ابزار كارتون...
منظورتون از تئوریكال شناخت اجزای دوربین هست؟یا تكنیك ها و ....
کد:
شما تا با مفاهیم دنیای عكاسی آشنا نشوید و با مفاهیم عمیق آنها روبرو نشوید محال است موفق شوید.....
من از اشارتون به مفاهیم عمیق اینطور برداشت كردم كه شما منظورتون عكاسی تفسیری- هنری هست
فعلا به این شاخه كاری ندارم و بیشتر دنبال اطلاعات عكایس آتلیه هستم
کد:
به نظرم اولین كار اینكه مقالات این سایت رو در آدرس زیر كاملا مرور كنید.در مورد مطالبی كه متوجه نشدید در فروم جستجو كنید و اگر نبود یك تاپیك بزنید و پرسش كنید....( البته اگر وجود نداشت و یا در همین تاپیك )
http://www.akkasee.com/digitalcamera/paperslist.php
دستت درد نكنه اطلاعات مفید و خوبی دادی
کد:
بعد كم كم با مفاهیم آشنا شدید و بعد به سمت شناخت ابزار بروید......
اما خوش به سعادت شما ! یك ابزار بسیار معركه در دسترس دارید و تعجب میكنم چرا زود تر اقدام نكرده اید....
از یه طرف بی علاقگی من و از طرفی دیگه درس و دانشگاه و همچنین خاصت پدرم كه نمیخواست به كار آلوده بشم بقول
پدرم نمیخواست بوی دلار به مشامم برسه تا مدهوش بشم و نمیخواست به درسم لطمه وارد بشه
کد:
پس اول شناخت تئوریك
و گام بعدی شناخت عملی و كسب تجربه....
اما برای بی جواب نماندن سوالات شما....
من یه چند تا كتاب رو شروع به خوندن كردم از جمله تكنیك عكاسی آندریاس فی نینگر و عكاسی آنسل آدامز
نمیدونم تو كدوم خوندم كه نوشته بود برای شروع عكاسی ابتدا باید ابزار كار رو بشناسی و بعد تكنیكها و مفاهیم
Compact magnesium alloy body یك نوع بدنه ایت ، بدنه ی تركیبی از آلومینیوم و منیزیم..كه هم استقامت دارد و هم سبكی
کد:
DIGIC II موتور پردازش دوربین شما است و زیاد چیز مهمی نیست و خصوصیات خاصی ندارد و در حال حاضر نسخه ی بعدی هم به بازار آمده و بر روی دوربنی های جدید تر است...
منظورتون از دوربین های جدید تر كنون دوربین مارك 3 یا مارك 2 هست
پردازندشون چه فرقی با 5 دی داره و این ژردازنده دیجیك تو نسل حاضر دوربین ها تو چه رده ای قرار داره؟
کد:
Picture Style image processing در دوربین های كنون یك خاصیتی است كه شما میتوانید به وسیله ی آن در درون دوربین بر روی عكس ها یك سری فیلتر ها و یا بهتر بگویم Picture Style اعمال كنید....
این جور كه من دستگیرم شد 6 حالت از ژیش فرض شده روی 5 دی هست
(Standard, Portrait, Landscape, Neutral, Faithful, and Monochrome
كه امكان اضافه شدن ای پیكچر استایلها هم داریم
راستی این استایلها روی دو فرمت عكسی قابل مشاهده هست؟منظورم Jpeg RAW هست كسایی كه این دوربین رو دارن
از این استایلها استفاده میكنن یا مثل ژدر من از حالت استاندارد استفاده میكنن و بعد تغییر رنگی رو در نرم افزار میدن
اینطور كه معلومه این استایلها هر كدوم با كنتراست و برایت نس و تنظیمات خاص خودشون رو دارن كه صحنه های محدودی رو شامل میشن
یه سری از این استایلها رو من نمیدونم چه مواقعی باید استفاده كنم مثل:
Faithful, and Monochrome
این واسه چیه؟
Nostalgia
اینطور كه من فهمیدم با ایجاد رنگهای خفه یه حالت نویتالوژیك میده
Clear
برای ایجاد صحنه های صاف و شفاف تو سایتی که لینک دادی گفته بود دیدن جهان پشت ابرها یه کم توضیح میدین
Twilight
تو سایت كه گذاشتی گفته بود فضای خالی رو با رنگهای زیبای نور به تصویر بگشین
یعنی كاربردش تو طلوع و غروب خورشیده
این مورد آخری كاملا افتاد
کد:
S.L.R Digital هم یعنی دوربین تك عدسی انعكاسی دیجیتال...و یا Digital Single Lens Reflex
فكر نكنم از من بیشتر تایپ كرده باشید...در ضمن به جای ( ژ ) و ( پ ) بیشتر دقت كنید....:::big grin:::