پاسخ: همه چیز درباره Canon 40D
کد:
بالاخره معایب 40 دی بطور کامل مشخص نشد امکان داره اینجا معایب و محاسن اون رو خلاصه کنید؟
اجازه به من بدید کلمه معایب را با محدودیت عوض کنم چون چیزی به عنوان عیب در یک وسیله وجود ندارد وهمه چیز به نیاز ما بستگی دارد.
اگر شما به دوربینی نیاز دارید که مثلا 12 فریم در ثانیه عکس بگیرد خوب میشود گفت 40دی این محدودیت را دارد که نیاز شما را جواب نمیدهد.
اگر شما از خودتان زیاد زیاد عکس میگیرید و دوست دارید ال سی دی گردان داشته باشید خوب 40 دی ندارد.
اگر میخواهید دوربین عکاسی داشته باشید که فیلم برداری هم انجام دهد برای شما 1دی مارک 2 یک دوربین معیوب است و ای570 یک دوربین بی عیب.
به نظر من اول نیازهایتان را روی کاغذ بنویسید و ببینید چه نوع عکاسی میخواهید انجام دهید بعد ببینید 40دی به درد شما میخورد یا نه و ایا با بودجه شما میخواند.
از میان دوربینهای اس ال ار فعای 40 دی یکی از بهترین انهاست اما اگر دوسال دیگر هم همین سوال پرسیده شود فکر کنم جوابهایی که افراد مختلف به شما میدهند متفاوت است.
درود بر همه دوستان.
نمی دونم که این فروم بسته شده یا ادامه داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ولی من یه دی 40 گرفتم و چون اولین DSLR که گرفتم یه سوال دارم این که کیفیت فایل RAW با Jpg وحتی tiff حتی در سایز کوچک به طور مشهودی و چه بسا دلخراش فرق میکند البته بله که باید بکند ولی عرض کردم به طرز دلخراشی فایلهای tiff Jpg به ترتیب کم کیفیت تر از فایل خام هستند ...وچون حقیر اولین بار است که دوربین دیجیتال گرفتم وقبلا با فیلمی کار میکردم برایم این همه فرق کیفیت سوال برانگیز است ؟ واگر تبدیل کردن من اشتباه است یا دوربین مشکل دارد مرا راهنمائی کنید .
باسپاس فراوان دومان
کد:
من یه دی 40 گرفتم و چون اولین DSLR که گرفتم
دی40 یا 40 دی؟؟:::confused2:::
dooman درود بر همه دوستان.
ولی من یه دی 40 گرفتم و چون اولین DSLR که گرفتم یه سوال دارم این که کیفیت فایل RAW با Jpg وحتی tiff حتی در سایز کوچک به طور مشهودی و چه بسا دلخراش فرق میکند البته بله که باید بکند ولی عرض کردم به طرز دلخراشی فایلهای tiff Jpg به ترتیب کم کیفیت تر از فایل خام هستند ...وچون حقیر اولین بار است که دوربین دیجیتال گرفتم وقبلا با فیلمی کار میکردم برایم این همه فرق کیفیت سوال برانگیز است ؟ واگر تبدیل کردن من اشتباه است یا دوربین مشکل دارد مرا راهنمائی کنید .
باسپاس فراوان دومان (اصلاح میکنم CANON 40D)
:::happy::::::happy:::
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dooman
من متوجه نشدم سوالتون چيه دقيقا؟
الان از تفاوت كيفيت ناراضي هستين؟
فايل خام كيفيتش بهتره يا بدتر؟
كيفيت خام بهتره و سوال اينه كه چرا بهتره؟
:::confused2:::
سلام
كیفیت عكس های این دوربین حتا در مود jpg اصلا با توصیفات شما همخوانی ندارد. اگر فقط در مود RAW عكس می گیرید شاید در كانورت كردن مشكل دارید. پیشنهاد می كنم در مود RAW+Jpeg عكس بگیرید و نتیجه را مقایسه كنید .
اگر هنوز آن تفاوت فاحش را می بینید مشكلی در جایی هست كه باید رفع شود.
ضمنا نفرمودید با چه لنزی عكاسی می كنید ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dooman
سلام:
دوست من موقعی كه كانورت یا save میكنید رو 16bit اینكار رو بكنید و در ثانی این كیفییت رو كامپیوتر بد است در پرینت؟ برنامه ای كه عكس ها را میبینید چیست. واسه ماها كه اینجوری نیست بقول فرهاد لنز چیست و غیره.... یه مشخصات كامل از پروسه ای كه انجام میدهید بفرمایید.....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
QashQai
سلام:
دوست من موقعی كه كانورت یا save میكنید رو 16bit اینكار رو بكنید و در ثانی این كیفییت رو كامپیوتر بد است در پرینت؟ برنامه ای كه عكس ها را میبینید چیست. واسه ماها كه اینجوری نیست بقول فرهاد لنز چیست و غیره.... یه مشخصات كامل از پروسه ای كه انجام میدهید بفرمایید.....
جسارتا به نظر من به خاطر خروجی 14 بیت 40دی بهتر است كه از فایل راو خروجی 16 بیت بگیریم حالا چه به صورت tiff ویا باز کردن فایل راو در فتو شاپ و بعد از پروسس نهایتا یک خروجی جی پگ گرفته بشه برای اینکه جزئیات کمتری از دست بره
ممنون
در مورد سوال دوستمون هم به نظرم همونطور که فرهاد جان گفتند به صورت راو و جی پگ به صورت همزمان عکاسی کنند و نتیجه رو ببینند
و اینکه در دوربینهای اس ال ار حتی فایلهای جی پگ هم نیازمند پروسس هستند
ممنون
سلام
بروشور PDF كانن EOS-40D :
http://downloads.canon.com/cpr/softw...C_0113W833.pdf
حجم: 10.6 مگابایت