پاسخ: همه چیز درباره Canon 40D
بسیار متشكر از همه دوستان. تقزیبا تصمیمم برای خرید 40 دی ولنز كیت اون قطعی شده... چند سوال راجع به لنز اون داشتم .ممنونم كه با صبر وحوصله به افراد علاقه مند ومبتدی جواب میدید و راهنمایی می فرمایید:
1- از لنز 17-85 برای عكسبرداری در حالت ماكرو میشه استفاده كرد؟
2- اگه نمیشه یك لنز قیمت مناسب ماكرو مثلا سیگما كدوم مدله وقیمتش در چه حدوده؟
منتظر راهنماییهای دوستان :::happy:::
سلام
واقعيتش اينه كه 85-17 مكرو داره ولي كيفيت مكروي اون چنگي به دل نمي زنه.
دوستان زيادي در اين فوروم 70-17 سيگما دارند و راضي هستند. مي گن مكروش هم بد نيست (ولله بالام جان دروغ چرا ما كه تا به حال به چشم خودمان عكس مكروي اين لنز رو نديده ايم ) ولی اگر تصمیم به خرید این لنز گرفتید دیگر 85-17 رو نگیرید چون در یك رنج و یك حد هستند ( البته Build Quality لنز 85-17 بهتره و لنزای سیگما بگیر نگیر داره و باید شانس بیارید نسخه ی خوبی گیرتون بیفته. باید قبل از خرید چكش كنید) .
قیمت 70-17 فكر كنم اگر اشتباه نكنم حدود 350 باید باشه.
خب تقریبا من تصمیما واسه خرید 40D قطعی شده امیدوارم با این خرید از نظر دوستان هم بهره ببرم
ایشالا فردا واسه خرید میام تهران
فقط موندم لنزش رو چی انتخاب كنم
نظر خودم و دوستان رو 85-17 بود ولی یكی از دوستان این لینك رو داد بهم حالم گرفته شد :(
http://www.photozone.de/Reviews/Cano...report--review
حالا موندم یه لنز خوب واسه این دوربین تو حدودای همین 500 چی بگیرم
بعضی از دوستان 70-17 سیگما رو هم پیشنهاد میدادن ولی خب هیچ كس مثله 40D دارا نمیتونن بد و خوب لنز واسه این دوربین رو بدونن
دیگه آخرین راهنمائیها رو میپرسم ازتون چون واسه فردا دیگه بلیط دارم
امیدوارم عاقلانه ترین تصمیم رو گرفته باشم
بنده هم تو این انتخاب موندم یعنی تقریبا گیج شدم از لینک دوستمون هم در مورد لنز 17-85 چیزی نفهمیدم. برای چی حالشون گرفته شده و از این لنز منصرف شدن؟
راستی این درسته كه میگن از سری 40 دی كانن غیر اصلی(غیر ژاپنی )تو بازار هست؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeed8769
بنده هم تو این انتخاب موندم یعنی تقریبا گیج شدم از لینک دوستمون هم در مورد لنز 17-85 چیزی نفهمیدم. برای چی حالشون گرفته شده و از این لنز منصرف شدن؟
آقایون هنوز دو مورد برام جای سواله:
1- لنز 17-85 طبق لینكی كه دوستمون دادن چه ایرادی داره؟
2- 40دی داران عزیز بگن كه آیا 40دی غیر ژاپنی هم تو بازار هست (جنس بدل) یانه؟
نمیدونم واله یکخورده این بررسی دو پهلوست. اگر درست بگه من هم یکخورده انتظار بیشتری از این لنز داشتم. ولی جدا فکر نکنم 70-17 سیگما بهتر باشد.
The EF-S 17-85mm f/4-5.6 USM IS is a lens that promises many things. It is certainly a very versatile standard zoom with a long zoom range and an image stabilizer that can save the day in many situations. However, the build quality is somewhat disappointing and optically it is also something of a mixed bag. The lens is very sharp in the image center throughout the range but at the wide-end the extreme corners leave something to be desired. The 17mm setting also suffers from rather extreme distortions and rather hefty vignetting @ f/4. Finally chromatic aberrations aren't really something to rave about either.
So at the end of the day the lens is a tad better than the cheapo EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 but it can't really compete with the new EF-S 18-55m f/3.5-5.6 IS or the EF 17-40mm f/4 USM L. The key feature of the EF-S 17-85mm f/4-5.6 USM IS remains its versatility. While this may sound a little sceptical I should note that I preferred the lens compared to other higher quality options during testing - it is simply a darn convenient lens and despite the flaws it can produce very decent images as you can see from the samples - at least with a little tool support
امیدوارم که توضیحاتم بتونه به دوستان کمک کنه،
اشکال Barrel Distortion شدت زیادی داره بخصوص در 17مم. اوضاع از حدود 20 تا 22 مم بهتر میشه.
Light falloff در 17مم خیلی بالاست و برای فرار از این داستان باید نزدیک به F8 عکس گرفت.
CA یا Chromatic Aberration روی 85 مم تا حدودی کنترل شده.
البته موارد بالا با نرم افزار قابل تصیح هستن. شارپنس در هاشیه ها شدیدا افت میکنه هر چند که در مرکز خیلی خوبه. البته در 50 و 85 مم مشکلی وجود نداره.
البته اینها شاید بهایی باشن که میبایست برای یک همچین رنج خوبی پرداخت اما Canon هم ظاهرا زمان زیادی رو صرف طراهی این لنز نکرده!
سلام
من مدت هاست به این نتیجه رسیده ام كه :
به عمل كار برآید به سخندانی نیست !