سلام شهرام جان . بعله این حالت كارمیكنه وقتی اولین شات رومیزنی شاتر باز میشه و با شات دوم بسته میشه و احتیاج به نگه داشتن دگمه نیست . ولی برای جلوگیری از لرزش هنگام فشار دادن دگمه از ریموت استفاده میكنم .
سلام شهرام جان . بعله این حالت كارمیكنه وقتی اولین شات رومیزنی شاتر باز میشه و با شات دوم بسته میشه و احتیاج به نگه داشتن دگمه نیست . ولی برای جلوگیری از لرزش هنگام فشار دادن دگمه از ریموت استفاده میكنم .
در هرصورت شهرام جان این دوربین قابل شمارو نداره . میتونم با كمال میل تقدیمتون كنم
جناب آقای احمدی
دست گل شما درد نكنه.دوربینهای خوب برای شما حرفه ای هاست . همینكه فرمودید انگار كه آن را از شما هدیه گرفتم.
در هر حال از اطلاعاتی كه دادید ممنونم.
Canon 5D-7D| Canon 10-22 |50 f:1.8|100-400|180 f:3.5 L Macro
Sigma 17-70|70-300|
سلام
در آدرس زير مي توانيد تمامي Manual هاي G9 رو دانلود نماييد :
http://www.usa.canon.com/consumer/co...&modelid=15669
ممنون
با سلام
منظرهياب برخي از دوربينهاي جديد لايك از نوع اپتيكال است. نظير Canon G9 , 720 و يا Nikon 5100
از دوستان عزيز تقاضا دارم به سوالات زير پاسخ دهند؟
1- آيا مكانيسم عمل اين منظرهيابها شبيه اس ال آرها ست البته تا جائيكه ميدانم در اس ال آرها از آينه انعكاسي براي ديدن تصوير در ويزور استفاده ميشود؟
2- آيا اين نوع منظرهيابها نوعي برتري نسبت به ديجيتالي ها محسوب مي شود؟
3- منظره ياب اپتيكال با تي تي ال تفاوت دارد؟
با تشكر:)
یک ذره کار درست یک خروار معرفت میخواد!
سلام
من قصد دارم یه دوربین G9 بخرم و این اولین دوربین دیجیتالیه که دارم میخرم. لطفا بگین لوازم جانبی که غیر از دوربین باید تهیه کنم چیا هستن و از کجا تهیه کنم بهتره.
اول باید بگم كه دوربین خوبی را انتخاب كردی.
1-رم 2گیگ ترانسند
2-سه پایه (اگه حرفه ای شد چه بهتر اما همین معمولی ها هم برای همچین دوربینی كفایت میكنه چون دوربین وزن زیاد نداره).
3-كیف مناسب
4-باطری قابل شارژ خوب(تاكید میكنم كه خوب باشه)+باطری شارژر.
این مدل ریموت نداره وگرنه ریموت هم به لیست اضافه میكردم. واید و تله كانورتور هم كه در ایران پیدا نمیشه...
Canon 5D-7D| Canon 10-22 |50 f:1.8|100-400|180 f:3.5 L Macro
Sigma 17-70|70-300|