صفحه 2 از 5 نخستنخست 1 2 3 4 5 آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 11 تا 20 , از مجموع 42
Like Tree31تشکر

موضوع: Canon PowerShot A650 IS & A720 IS

كاربر جديد
    تشکر کرده
    1

Question پاسخ: Canon A650is

با سلام خدمت همه دوستان
    من یک آماتور هستم و تا حالا عکس زیاد گرفتم ولی نه به صورت حرفه ایی بلکه به صورت خانگی و . . .
    الان هم میخوام یک دوربین دیجیتال بخرم و تو مدل هایی که دیدم و راجع بهشون اطلاعات کسب کردم این مدل PowerShot A650 IS رو پسندیدم.حالا چند سوال داشتم
    1-کسی قیمتی از این دوربین تو ایران دارد ؟؟
    2-یک مدل از نیکون در مقابل این دوربین ذهن منو خیلی مشغول کرده و اونم NIKON - COOLPIX P5100 / به نظر اساتید کدوم بهتره ؟؟
    3- این فروم رو میخوندم از این مدل S3 IS خیلی تعریف شنیدم ...میخواستم ببینم نظرتون راجع به مقایسه بین S3 IS و 650 IS چیه ؟
    4- سرعت شاتر چقدر تو کیفیت تا ثیر داره؟
    اگه تو این رنج پیشنهاد دیگه ایی دارید لطفا بفرمایید(با توجه به اینکه برای عکاسی حرفه ایی نمی خوام ولی میخوام عکسهامو چاپ کنم )

كاربر جديد
    تشکر کرده
    1

پیش فرض پاسخ: Canon A650is

نقل قول نوشته اصلی توسط ali_zzr نمایش پست ها
    با سلام خدمت همه دوستان
    من یک آماتور هستم و تا حالا عکس زیاد گرفتم ولی نه به صورت حرفه ایی بلکه به صورت خانگی و . . .
    الان هم میخوام یک دوربین دیجیتال بخرم و تو مدل هایی که دیدم و راجع بهشون اطلاعات کسب کردم این مدل PowerShot A650 IS رو پسندیدم.حالا چند سوال داشتم
    2-یک مدل از نیکون در مقابل این دوربین ذهن منو خیلی مشغول کرده و اونم NIKON - COOLPIX P5100 / به نظر اساتید کدوم بهتره ؟؟
    3- این فروم رو میخوندم از این مدل S3 IS خیلی تعریف شنیدم ...میخواستم ببینم نظرتون راجع به مقایسه بین S3 IS و 650 IS چیه ؟
    اگه تو این رنج پیشنهاد دیگه ایی دارید لطفا بفرمایید(با توجه به اینکه برای عکاسی حرفه ایی نمی خوام ولی میخوام عکسهامو چاپ کنم )
    کسی نیست جواب منو بده ؟؟؟؟؟من یکم عجله دارم.....چون گفتم Canon 650 IS رو برام از دوبی بیارن ..میخوام اگه با راهنمایی های اساتید اینجا نظرم عوض شد بگم یه مدل دیگه بیارن...یکی دو روز هم بیشتر وقت ندارم

كاربر ويژه Mashhadi Vahid آواتار ها
    تشکر کرده
    8302

Exclamation پاسخ: Canon A650is

سلام

هنوز نیامده, ولی باید حدود 340 باشد.

ما كه استاد نیستیم, ولی به نظرم 5100 باید بهتر باشد.

احتمالا" كیفیت عكس 650 خیلی بهتر از S3 IS باشد, ولی از زوم بالا و فیلمبرداری خوب و قابلیت استفاده از هك نرم افزاری باید صرفنظر كنید.

:confused:

اگه تو این رنج پیشنهاد دیگه ایی دارید لطفا بفرمایید(با توجه به اینکه برای عکاسی حرفه ایی نمی خوام ولی میخوام عکسهامو چاپ کنم.
    فاكتورهاتون رو بفرمایید (زوم, ابعاد, قیمت و ...)
    وحيد قديري راد

www.flickr.com/photos/ghadiri

كاربر جديد
    تشکر کرده
    1

Unhappy پاسخ: Canon A650is

از یک انجمن تخصصی عکس و دوربین خیلی بیش از این انتظار داشتم
    جوابی که در بالا به من داده شده بیشتر شبیه اینه که بخوان کسی رو دست به سر کنن(ببخشید این جوری میگم ولی حقیقته)
    بلاخره من همون A650IS رو خریدم البته هنوز به دستم نرسیده ولی قیمتش تو دبی به پول ایران میشه 400 هزار تومن البته کیف و شارژر و باتری اشانتیون دادن روش

اینکه چرا Cool pix 5100 بهتره .... کاش حد اقل یکی از دلیلاش رو میاوردید (به خاطر سنسور کوچکترش ؟؟ به خاطر زوم کمترش ؟؟؟ و یا ؟؟)

اینکه من نمیدونم سرعت شاتر چه تاثیری بر عکاسی دارد اصلا عجیب نیست ولی اینکه شمایی که هم میدونید و هم با چشم میتونید این فرق رو درک کنید (به دلیل تجربه بالا) از نوشتن یک خط یا یک کلمه برای جواب به من دریغ میکنید عجیبه

در مورد جواب آخرتون هم باید بگم که : وقتی من میگم "تو همون رنج", این در معنای عرف یک مفهوم کاملا مشخصه و دیگه نیازی نیست دوباره بیام مشخصات رو بگم.معنیش هم اینه که "یه چیزی شبیه به همون(قیمت و دیگر مشخصات مهم دوربین"........شاید من باید معنی فارسی ترش رو میگفتم.

در انجمن های غیر تخصصی جواب های به مراتب قانع کننده تری به من داده شد و البته در زمان کوتاه تر
    با تشکر از همه برو بچه های متخصص عکس و دوربین...... امیدوارم دیگه اینجا ها پیدام نشه و مزاحمتون نشم.

كاربر آشنا
    تشکر کرده
    9

سلام اقاي ali_zzr فكر کنم یك مقدار بي انصافي مي فرماييد من هم مثل شما یک عضو تازه وارد هستم (و اتفاقا برای گرفتن راهنمایی برای خرید دوربین در این سایت عضو شدم ) و نه با اقاي مشهدی وحید یا افراد دیگر دوستی خاصی دارم (که بخواهم از این سایت دفاع کنم ) اما علت اینکه جواب شما را سریع ندادن و کسی زیاد نظر نداده به نظر من این است که این دو دوربینی که شما اشاره کردید خیلی جدید هستند و تازه به بازار امده اند (مخصوصا مدل A650is ) به خاطر همین تجارب شخصی خاصی فعلا موجود نیست که بتوانند شما را راهنمایی کنند ( امیدوارم شما بعد از استفاده از این دوربین دیگران را راهنمایی کنید ) و گرنه اگر مثلا شما به دوربین ها DSLR موجود در بازار اشاره کرده بودید با انبوهی از نظرات و تاپیکهایی که در گذشته بحث شده مواجه می شدید
    Mashhadi Vahid تشکر می‌کند.

كاربر همراه sam_moghadam آواتار ها
    تشکر کرده
    451

ببینید دوست من ...
    هنوز هیچ کدام از دوستان این دوربین را تست نکرده اند
    در باره دوربینی که که هنوز به هیچ وجه تست نشده چه طور میشود نظر داد و گفت که از فلان مدل فلان برند بهتر است یا بد تر؟؟؟
    اگر فرضاً کسی بگوید که p5100 بهتر از A650is است و بعد عکس این موضوع ثابت میشد....
    در این فروم سعی میشود بحث ها کاملاً علمی و با دلیل و مدرک ارائه شود و کسی بی دلیل صحبت نمیکند
    بدیهی است که وقتی که کسی از این دوربین اطلاعات کامل نداشته باشد نظری هم در مورد آن نمیدهد تا کسی گمراه نشود!
    Mashhadi Vahid تشکر می‌کند.
    سام مقدم

تشکر کرده
    8302

Red face پاسخ: Canon A650is

سلام

جوابی که در بالا به من داده شده بیشتر شبیه اینه که بخوان کسی رو دست به سر کنن(ببخشید این جوری میگم ولی حقیقته)
    باور بفرمایید نه قصد همچین كاری رو داشتم و نه بالا بردن تعداد پستهام اینقدر برام مهمه!!!

اینکه چرا Cool pix 5100 بهتره .... کاش حد اقل یکی از دلیلاش رو میاوردید (به خاطر سنسور کوچکترش ؟؟ به خاطر زوم کمترش ؟؟؟ و یا ؟؟)
    اولا" زوم همه چیز نیست, هر چند كه خیلی مهمه (من به عنوان كسی كه كمترین زوم دوربینم 6 بوده اینو میگم) ثانیا" اختلاف ابعاد سنسور این دو در حد صفره!!!
    ثالثا" :
    1- ایزوی 2000 و 3200 در برابر 1600
    2- دیافراگم 2.7 در برابر 2.8!!! :::big grin:::
    3- فلاش خیلی قوی تر (8 متر در برابر 3.5 متر!!)
    4- كفشك فلاش خارجی
    5- مونیتور LCD واضح تر (230000 پیكسل در برابر 173000 )
    6- وزن كمتر (250 گرم در برابر 300 گرم)
    7- شارژر و باتری همراه
    8- بدنه بهتر و استیل مناسبتر (یك نظر كاملا" شخصی و سلیقه ای)

و البته كه 650 هم مزایایی نسبت به 5100 دارد.

http://www.dpreview.com/reviews/comp...p5100&show=all

اینکه من نمیدونم سرعت شاتر چه تاثیری بر عکاسی دارد اصلا عجیب نیست ولی اینکه شمایی که هم میدونید و هم با چشم میتونید این فرق رو درک کنید (به دلیل تجربه بالا) از نوشتن یک خط یا یک کلمه برای جواب به من دریغ میکنید عجیبه
    شما فرموده بودید:
    سرعت شاتر چقدر تو کیفیت تا ثیر داره؟
    نه تو عكاسی!!!

در ثانی , معنی علامت :confused: این بود كه " نمیدانم" .....وقتی جواب سوالی رو نمیدونم, چرا یك چیزی بگم كه مجبور به تكذیب و تصحیح و ...بشم؟؟؟

خدای نكرده منظورم این نبود كه سوال شما ....است!!!!

در مورد جواب آخرتون هم باید بگم که : وقتی من میگم "تو همون رنج", این در معنای عرف یک مفهوم کاملا مشخصه و دیگه نیازی نیست دوباره بیام مشخصات رو بگم.معنیش هم اینه که "یه چیزی شبیه به همون(قیمت و دیگر مشخصات مهم دوربین"........شاید من باید معنی فارسی ترش رو میگفتم.
    راستش من وقتی اسم بازه یا رنج میاد, هم قیمت و هم زوم و هم رزولوشن و هم ابعاد و ...تو ذهنم میاد.

علی آقای عزیز , شاید هم من كمی خلاصه و سرسری جواب دادم (یكی نیست بگه خب تو كه حوصلشو نداری, جواب نده) ولی گفتم شاید اینجوری فتح بابی بشه برای اظهار نظر سایر دوستان.

به هر حال اگر با جوابهایم شما را رنجاندم, معذرت میخواهم و امیدوارم دوربینت هم مباركت باشه و ما رو از نتایجی كه به دست خواهی آورد بی بهره نزاری, به هر حال نظر كسی كه با یك دوربینی كار میكنه, بسیار مفیدتر از نظر منه كه روی هوا میگم.

موفق باشی.
    Nader Kohansal تشکر می‌کند.
    وحيد قديري راد

كاربر جديد
    تشکر کرده
    1

نقل قول نوشته اصلی توسط onlyamir61 نمایش پست ها
    سلام اقاي ali_zzr فكر کنم یك مقدار بي انصافي مي فرماييد من هم مثل شما یک عضو تازه وارد هستم (و اتفاقا برای گرفتن راهنمایی برای خرید دوربین در این سایت عضو شدم ) و نه با اقاي مشهدی وحید یا افراد دیگر دوستی خاصی دارم (که بخواهم از این سایت دفاع کنم ) اما علت اینکه جواب شما را سریع ندادن و کسی زیاد نظر نداده به نظر من این است که این دو دوربینی که شما اشاره کردید خیلی جدید هستند و تازه به بازار امده اند (مخصوصا مدل A650is ) به خاطر همین تجارب شخصی خاصی فعلا موجود نیست که بتوانند شما را راهنمایی کنند ( امیدوارم شما بعد از استفاده از این دوربین دیگران را راهنمایی کنید ) و گرنه اگر مثلا شما به دوربین ها DSLR موجود در بازار اشاره کرده بودید با انبوهی از نظرات و تاپیکهایی که در گذشته بحث شده مواجه می شدید
    نقل قول نوشته اصلی توسط sam_moghadam نمایش پست ها
    ببینید دوست من ...
    هنوز هیچ کدام از دوستان این دوربین را تست نکرده اند
    در باره دوربینی که که هنوز به هیچ وجه تست نشده چه طور میشود نظر داد و گفت که از فلان مدل فلان برند بهتر است یا بد تر؟؟؟
    اگر فرضاً کسی بگوید که p5100 بهتر از A650is است و بعد عکس این موضوع ثابت میشد....
    در این فروم سعی میشود بحث ها کاملاً علمی و با دلیل و مدرک ارائه شود و کسی بی دلیل صحبت نمیکند
    بدیهی است که وقتی که کسی از این دوربین اطلاعات کامل نداشته باشد نظری هم در مورد آن نمیدهد تا کسی گمراه نشود!
    نقل قول نوشته اصلی توسط Mashhadi Vahid نمایش پست ها
    سلام

باور بفرمایید نه قصد همچین كاری رو داشتم و نه بالا بردن تعداد پستهام اینقدر برام مهمه!!!

اولا" زوم همه چیز نیست, هر چند كه خیلی مهمه (من به عنوان كسی كه كمترین زوم دوربینم 6 بوده اینو میگم) ثانیا" اختلاف ابعاد سنسور این دو در حد صفره!!!
    ثالثا" :
    1- ایزوی 2000 و 3200 در برابر 1600
    2- دیافراگم 2.7 در برابر 2.8!!! :::big grin:::
    3- فلاش خیلی قوی تر (8 متر در برابر 3.5 متر!!)
    4- كفشك فلاش خارجی
    5- مونیتور LCD واضح تر (230000 پیكسل در برابر 173000 )
    6- وزن كمتر (250 گرم در برابر 300 گرم)
    7- شارژر و باتری همراه
    8- بدنه بهتر و استیل مناسبتر (یك نظر كاملا" شخصی و سلیقه ای)

و البته كه 650 هم مزایایی نسبت به 5100 دارد.

http://www.dpreview.com/reviews/comp...p5100&show=all

شما فرموده بودید:

نه تو عكاسی!!!

در ثانی , معنی علامت :confused: این بود كه " نمیدانم" .....وقتی جواب سوالی رو نمیدونم, چرا یك چیزی بگم كه مجبور به تكذیب و تصحیح و ...بشم؟؟؟

خدای نكرده منظورم این نبود كه سوال شما ....است!!!!

راستش من وقتی اسم بازه یا رنج میاد, هم قیمت و هم زوم و هم رزولوشن و هم ابعاد و ...تو ذهنم میاد.

علی آقای عزیز , شاید هم من كمی خلاصه و سرسری جواب دادم (یكی نیست بگه خب تو كه حوصلشو نداری, جواب نده) ولی گفتم شاید اینجوری فتح بابی بشه برای اظهار نظر سایر دوستان.

به هر حال اگر با جوابهایم شما را رنجاندم, معذرت میخواهم و امیدوارم دوربینت هم مباركت باشه و ما رو از نتایجی كه به دست خواهی آورد بی بهره نزاری, به هر حال نظر كسی كه با یك دوربینی كار میكنه, بسیار مفیدتر از نظر منه كه روی هوا میگم.

موفق باشی.
    جواب همه دوستان کاملا قانع کننده بود و تقصیر از من بود .درست میفرمایند ..دوربینی که هنوز تست نشده رو نمیشه مقایسه کرد.من از همه به خاطر عجول و بی صبر بودنم معذرت میخوام.البته از آقای مشهدی وحید هم که توضیحاتی در مورد تفاوت دوربین های ذکر شده دادند تشکر میکنم.ولی این را هم بگم اگر همین دلیل ها رو زودتر به من میگفتید طبق نظر خودتون Coolpix 5100 رو انتخاب می کردم.ولی حالا .... اشکال نداره.یاد می گیرم که وقتی یه استادی یه چیزی گفت و من وقتم کم بود چونه نزنم و به حرفش گوش کنم.

كاربر همراه kamyar آواتار ها
    تشکر کرده
    1210

سلام این مطلب رو در یكی از صفحات سایت عكاسی خوندم منتها متاسفانه الان هر چی گشتم لینكشو پیدا نكردم
    گفتم شاید به دردتون بخوره:

ظاهرا یه تعداد از a650 ها مشکل دارن به این ترتیب که وقتی تو نور شدید عکاسی کنی باهاشون میانه های تصویر پر نور میشن این مشکل در A650 IS هایی که عدد پنجم شماره سریال آنها صفرباشد اتفاق می افتد
    کامیار
    www.kampixel.com
    CANON 40D-CANON 70-200 f4 L IS USM-SIGMA 17-70 --FLASH SIGMA DG 500 SUPER-LowePro Off Trail2-TRIPOD SLIK PRO 400DX-PANASONIC GS500

تشکر کرده
    8302

Wink پاسخ: Canon A650is

نقل قول نوشته اصلی توسط ali_zzr نمایش پست ها
    جواب همه دوستان کاملا قانع کننده بود و تقصیر از من بود .درست میفرمایند ..دوربینی که هنوز تست نشده رو نمیشه مقایسه کرد.من از همه به خاطر عجول و بی صبر بودنم معذرت میخوام.البته از آقای مشهدی وحید هم که توضیحاتی در مورد تفاوت دوربین های ذکر شده دادند تشکر میکنم.ولی این را هم بگم اگر همین دلیل ها رو زودتر به من میگفتید طبق نظر خودتون Coolpix 5100 رو انتخاب می کردم.ولی حالا .... اشکال نداره.یاد می گیرم که وقتی یه استادی یه چیزی گفت و من وقتم کم بود چونه نزنم و به حرفش گوش کنم.
    سلام

مهم نیست كدومشون رو بگیری, مهم اینه كه با كدوم یكی لذت بیشتری ببری. معمولا" هم اولین گزینه, بهترین گزینه است!!!

منتظر عكسهای قشنگ و آزمایشات فنی شما هستیم.
    وحيد قديري راد

صفحه 2 از 5 نخستنخست 1 2 3 4 5 آخرینآخرین