دوست عزیز
وحید جان با اون پستش همه چیزو گفت اما.
اینجا تاپیک G9 هست...تجربه کار با اون...نکات فنی و محاسن و معایب و ....
آموزش اصول اولیه عکاسی در قسمت مقالات خود سایت موجوده!
حسن ختام این مباحث عرض کنم این دو سوال اخیر شما با مطالعه و درک معنی و مفهوم سرعت شاتر و نحوه تنظیم و بکارگیری اون پاسخ داده میشه.لطفا جهت مطالعه بخش مقالات آموزشی قدری وقت بذارید.
ممنون
دوست عزيز من كه فكر ميكنم g9 دوربين تاپي نسبت به قيمتش نباشه و اون مانورهايي كه مد نظرتون هست رو روش انجام بدي با 500 تومان پولي كه دادي يه مدل از دوربين هاي سوني و يا sx100 كنون رو ميخزيدي بهتر بود البته با اجازه آقا وحيد:cool: بنده با چند مدل ار اين دست دوربينها كا ر كردم.
البته قصد نا اميد كردن ناداشتم وپوزش بنده را بپذيريد.
من از دوستان خواهش ميكنم بابا ما رو دلسرد نكنيد .باور كنيد من خودمو كشتم تا اين دوربين رو انتخاب كردم از همه دوستان باسابقه هم پرسيدم.نميدونم چكاركنم:(
من از دوستان خواهش ميكنم اينقدر ما رو دلسرد نكنيد .باور كنيد من خودمو كشتم تا اين دوربين رو انتخاب كردم از همه دوستان باسابقه هم پرسيدم.نميدونم چكاركنم گيج شدم :(
اينكه شكي درش نيست ولي اگه بخواي به اين وجهش نگاه كني لذت نميبري خود من 10 سال پيش دوربين انالوگ خريدم 400 تومن با اينكه بعد فهميدم با پولم بهترشو ميتونستم بخرم ولي انقدر از اين دوربين استفاده كردم.ولذت بردم وهيچ گاه پشيمون از خريد نشدم .شماهم باهاش تا ميتوني عكس بگير و تجربه كن كه لذتش وصف ناپذيره مباركت باشه .
مساله اينه كه ايشون به اين دوربين علاقه داشتن و اونو خريدن درست نيست ما با حرفهامون دلسردشون كنيم .
قيمت بازار اين دوربين حدود 500 تومن هست با اين پول ميشه خيلي انتخابهاي ديگه داشت .
حالا كه اونو خريدين بهتره ازش لذت ببريد و بجاي اينكه فكرتون رو مشغول كنيد كه ارزش اين هزينه رو داره يانه سعي كنيد با كسب تجربه بيشتر حداكثر استفاده رو ازش بكنيد و ازش لذت ببريد .