اين تاپيك سر كاري را ببنديد لطفا..
عوض تبادل تجربيات در مورد G9 فقط يك سري سوالات ساده و پايه در مورد عكاسي و حتي بي ربط تر از آن مطرح شده ..
اين تاپيك سر كاري را ببنديد لطفا..
عوض تبادل تجربيات در مورد G9 فقط يك سري سوالات ساده و پايه در مورد عكاسي و حتي بي ربط تر از آن مطرح شده ..
با سلام دوستان مي خواستم بدونم آيا در جي 9 ميشه تاريخ رو در هنگام عكسبرداري در گوشه عكسي كه برداشتيم ثبت كرد.
بعضي از دوربينها اين كار ميكنند.
ممنونم
سلام
راستی دوربین g9 حین فیلمبرداری زوم اپتیکال میکنه؟
خیر.فقط زوم دیجیتال کار میکند
به نقل از dpreview
The movie quality is excellent (the AVI files are large; about 1.7MB/s for VGA/30fps) with no really obvious artefacts and good exposure, though they can get a little noisy in low light. The large 1024x768 movies look very jerky compared to the 30fps VGA clips, and the digital zoom (you can't use the optical zoom) produces very 'blocky' looking results, but as stills cameras go, the G9 is a pretty good movie camera
من G9 ندارم.اتفاقا دفترچه راهنمای G9 رو هم ندارم!
واقعا چه طاقتی داری برادر.یک هفته صبر کردی... مگه توی دفترچه ننوشته؟ اگر این قابلیت رو داشته باشه حتما ذکر شده.
من خودم منوهای دوربینم رو حفظ هستم.یک دور منو ها رو مرور کنی حتما اگر این مورد باشه پیدا میکنی.احتمالا زبان فارسی نداره دوربین شما؟ گفتم شاید از انگلیسی خوشت نمیاد! :)