ورژن نرم افزار دوربینم 1.0.1.0 هست
ولي گزينه ي Upgrade Firmware در آن وجود ندارد
دوستان كمك كنند
با تشکر از تمامی دوستان بابت راهنمایی های خوبشون !!!(این سه تا دسته بیل واقعا لازم بود)
علاوه بر مشکلی که ذکرش در پایین رفت متوجه شدم که کارت 32مگی که همراه دوربین بود فقط با فت فرمت میشه، نه فت16
اگه کسی راه حلی برای مشکلم داره، دریغ نکنه
لازم به ذکره که من هنوز جواب سوال قبلی رو هم نگرفتم
شما تایپیک رو اگر از اول خوانده بودید به جواب میرسیدید.
هر چه بگویم تکرار مکررات هست اما برای فهمیدن ورژن فریمور باید یک فایل var.req رو روی رم کپی کنید تا ورژن اصلی فریمور رو نوشن بده.
نیازی به گزینه Upgrade Firmware هم نیست. توجه داشته باشید این یک هک هست که روی دوربین می ریزید نه فریم ور اصلی.اون فایل ver.reg هم روش ساده ای داره
نوت پد رو باز کنید
سپس دستور File/Save رو اجرا کنید اما در پنجره باز شده در قسمت پائین در جلوی گزینه Save as type به جای گزینه Text Document گزینه All files رو انتخاب کنید و در قسمت نام هم , ver.reg رو وارد کنید و فایل رو در کارت خود ذخیره کنید
هک تماما روی کارت حافظه اجرا می شود و باخارج کردن کارت هم از بین میرود.
در مورد کارت حافظه هم شما رو به ابتدای تایپیک ارجاع میدم. خواهش می کنم از ابتدا بخونیدش اگه سوالی بود من در خدمتم. ولی همان فرمت FAT کار شما را راه می اندازد.
با سلام من اين هك s5 رو انجام دادم الانم با فرمت raw عكاسي ميكنه ولي عكساشو نشون نميده همچنين حجم همه عكسهاي raw يك اندازست ميخواستم بدونم مشكلش چيه؟؟؟؟
با این برنامه (لینک زیر) فایلهای RAW رو تبدیل به DNG کنید . فایلهای DNG مستقیما در فتوشاپ باز می شوند.
توضیح اینکه در تنظیمات برنامه باید نوع دوربین خود رو مشخص کنید.کد:http://partow.persiangig.ir/other/dng4ps2-0.2.2beta-24.exe
پی نوشت : یک نگاهی هم به اول تایپیک بندازید بد نیست چون هر یک از این سوالات لا اقل ده بار پرسیده و جواب داده شده...
خوب شما بفرمایید در کجا نمایش داده نمی شوند در رایانه یا در دوربین؟
در رایانه هیچ فرمت RAW ی از هیچ دوربینی به خودی خود نمایش داده نمی شود . بلکه در نرم افزارهای ویرایشی مثل فتوشاپ و ... باز می شوند.
گمان می کنم اگر سری به مقالات سایت بزنید و در باره RAW مطالعه کنید به جواب های جامع و بهتری هم می رسید.
برای sx110 هک هست؟
اینجا نوشته
The SX110 is NOT ported yet, there is NO CHDK available for this camera, porting is in progress, assistance is needed
با سلام به همه دوستان من فایل مربوط به SX30 IS رو گرفتم وارد مموری کردم بدون فرمت شناختش خیلی کارایی بالایی داره مخصوصا هیستو گرام یا گرید های متنوع