نوشته اصلی توسط
Delbaz
ممنون
ولی باور کنید نوشتن دوباره اون همه نوشته خیلی کار سنگینیه
از طرفی من که خودم دوربین S5 ندارم. دوربین من S3 است و اگر هم گاهی چیزی میگم به خاطر شباهت احتمالی اونها است
ولی احتمالا فرق هایی دارند مثل فلاش خارجی یا ایزوی بالاتر و رزولیشن بزرگتر و نیز خاصیت هایی که در DIGIC III وجود داره
قطعا تفاوت هایی دارن و نیاز به کسی است که این دوربین رو داره و خودش هم علاقه منده
اون فایل ver.reg هم روش ساده ای داره
نوت پد رو باز کنید
سپس دستور File/Save رو اجرا کنید اما در پنجره باز شده در قسمت پائین در جلوی گزینه Save as type به جای گزینه Text Document گزینه All files رو انتخاب کنید و در قسمت نام هم , ver.reg رو وارد کنید و فایل رو در کارت خود ذخیره کنید
روش نصبش هم خیلی ساده است
ابتدا از همان آدرس فایل هک مربوط به دوربین خودتون رو دانلود کنید
کارت حافظه دوربین رو از دوربین خارج کرده و توی کارت خوان بذارید
تمام اطلاعات آنرا خالی کنید
در My Computer روی درایو کارت حافظه کلیک راست کنید و گزینه Format رو انتخاب کنید
در پنجره باز شده و از منوی اول به جای گزینه FAT گزینه FAT 16 رو انتخاب کنید و Ok کنید تا کارت فرمت بشه
اکنون برنامه هک رو که دریافت کردید رو از حالت زیپ و فشرده شده خارج کنید . دو تا فایل توش هست باید این دو تا فایل رو توی کارت حافظه کپی کنید
اکنون کارت رو از کارت خوان خارج کرده و داخل دوربین قرار بدید
دوربین رو در حالت پخش ( نه در حالت ضبط ) روشن کنید
دکمه Menu رو بزنید و به آخرین گزینه یعنی Upgrade Firmware برید و روی این گزینه دکمه Set رو بزنید
یک پیام میاد که آیا میخواهید نرم افزار دوربین آپدیت بشه روی دکمه OK برید و دکمه Set رو بزنید
به این ترتیب هک اجرا میشه
برای اینکه هک رو تنظیم کنید که هر بار به طور اتوماتیک اجرا بشه به تاپیک S3 مراجعه کنید