نوشته اصلی توسط
IMAN2006
دوستان به نظر شما من 1000d یا وایسم تا مهر ماه d3000 بگیرم
برای من کیفیت عکس و نویز کم خیلی مهم هست.
در ظمن در فوکوس کردن خوب هست.
دوستان لطفا راهنماییم کنید چون این پولو من با هزارتا زحمت تونستم جمع کنم
سلام
دوست عزیز، آنطور که پیداست، مبلغ موجود چیزی در حدود 500-600 باید باشد و بر همین مبنا قصد خرید یکی از دو بدنه را دارید.
دقت داشته باشید که "کیفیت عکس" یک عبارت کلی است و معلول بدنه + 1001 پارامتر دیگر است، پس ابتدا کیفیت را برای خود ترجمه کنید (خروجی مورد نیاز شما چیست؟ وب؟ چاپ بزرگ؟ یا ...) که البته نیازمند مطالعه کافی پیش از خرید است.
در مورد فکوس، لنز نقش بسیار پررنگی دارد، خرید یک بادی کاملاً استاندارد و عالی + لنزی با کیفیت ساخت بد و مشخصات نامناسب، عکسهایی فلو را برای شما به ارمغان میآورد.
درباره نویز، قبلاً CCD از CMOS نویز بیشتر تولید میکرد (اگر در حال حاضر صادق نیست دوستان راهنمایی کنند). البته نویز نیکون و کنون با هم متفاوت است. (نیکون Grain بیشتر و کنون نویز رنگی بیشتری تولید میکند). این مورد شاید سلیقهای باشد. اگر نوع عکاسی خود را بفرمایید، بهتر میتوان راهنمایی کرد.
به نظرم اگر بودجه شما محدود است، برندی را انتخاب کنید که لنز کیت با کیفیت مناسبی داشته باشد.
پیشاز خرید خوب جستجو کنید و پساز خرید، از عکاسی لذت ببرید!
مشخصات دو دوربین در کنار یکدیگر:
کد:
http://www.dpreview.com/reviews/compare_post.asp?method=sidebyside&cameras=canon_eos1000d%2Cnikon_d3000&camuser=nikon_d3000&show=all