5DmarkII/70-200F4Lis/50f1.8/580II
با سلام و تشکر
البته من هم با نظر شما در مورد 500دی موافق هستم و این را با آقایان در میان گذاشتم منتها بعضی ها معتقد هستند
که امکاناتی همچون فیلمبرداری در دوربین دی اس ال ار بدرد نمیخوره البته شاید اونها هم نظر و عقاید خودشون رو داشته باشند ولی بنده معتقد هستم هر نوع امکاناتی که به دوربین یا اصلا وسیله های دیگه الصاق میشه در نوبه خود دارای اهمیت هست مثل امکان عکاسی یا فیلمبرداری در گوشی موبایل من جدیدا در یک سایت خوندم که سامسونگ دوربین کامکت ی ساخته که جی پی اس هم دارد چه ایرادی داره شاید یک رو دیدی بدرد خورد بنظرم قبول تکنولوژی های جدید برای ما سخت شده و دوست نداریم همه چیز از حالت سنتی خارج بشه ما قبلا دوربین عکاسی دیجیتال را هم قبول نمیکردیم که در حال حاضر عکاسی با نگاتیو برای برخی تبدیل به کابوس شده که مبادا عکسی که گرفتم بعد از ضحور موردی داشته باشد که معمولا در کمترین حالت 10درصد عکسها یا کمنور یا پرنور یا شارپ نیستند که حالا شرکت کانن دوربین 5دی مارک2 را مجهز به فیلمبرداری کرده حائز رتبه نخست هم میشود
با تشکر
سلام
بنده قصد داشتم یه نیکون دی3000 بخرم لباسمو پوشیدم که بخرم یهو گفتم حالا یه نظری هم تو سایت dpreviwe بندازم رفتم تو قسمت compareدیدم اونو با کنن 1000دی مقایسه کرده و انصافا عکسای کنن شارپ تر و تو ایزو بالا بهتر بودن .وبدینوسیله عاشق کنن1000دی شدم:biggrin:
حالا از شوخی گذشته اساتید بگن کدوم بهتره؟چون اولین لس ال آر منه و می خوام رو یه برند مشخص سرمایه کذاری کنمخوبه نیکون تهیه کنم یا کنن؟
با اجازه اساتید باید عرض کنم اگر اولین اس ال آرتون هست بدنه از هر مارکی باشه از نتیجه اون راضی خواهید بود.و دیگه اینکه سایتی که فرمودید یکی از معتبرترینهاست و نتایجش قابل اعتماد.من بودم 1000 دی رو انتخاب میکردم.
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
با سلام.
در مقایسه این دو دوربین، در ایزوهای بالا، نویز کنون کمتر است.
ولی شارپنس تصویر آنچنان ربطی به دوربین ندارد. لنز است که اثر مستقیم روی شارپنس دارد.
میزان پولی که میخواهید سرمایه گذاری کنید چقدر است؟
چون تجربه SLR ندارید، حواستان باشد که برنامه ریزی مالی درستی داشته باشید برای دوربین، لنز مورد نیاز، رم، کیف، فلاش،سه پایه، فیلتر و ...
من برا همشون فعلا 750تومن در نظر گرفتم.لنز کیت فعلا کارمو راه میندازه بعدا لنز میخوام تهیه کنم
- فران لندسمن
[چون تجربه SLR ندارید، حواستان باشد که برنامه ریزی مالی درستی داشته باشید برای دوربین، لنز مورد نیاز، رم، کیف، فلاش،سه پایه، فیلتر و ... ]
یعنی چطوری باید برنامه ریزی داشته باشیم!؟
- فران لندسمن
خرید SLR مساویست با هزینه های جانبی و آتی.
مثلا بر حسب نیاز باید لنز مناسب تهیه کنید. فلاش مناسب یا خرید چند فلاش. و همین موضوعات شما را مجبور به خرید و ارتقاء کیف و سه پایه میکند و ...
فرض کنید شما 800 تومان پول دارید. اگر نتوانید بعدا هزینه اضافه برای خرید لنز و ... بپردازید، هزینه کل پول برای خرید بدنه اشتباه است.
ابتدا نیازهایتان را بشناسید، بعد سنجیده خرید کنید.
موفق باشید.