برقی از منزل لیلی بدرخشید سحر ، وه که با خرمن مجنون دل افگار چه کرد
instagram: hoda.zaeimi
من هم همین مشکل لکه ها را دقیقا با همین مشخصات دارم .... ولی من از روز اول که دوربین را خریدم تا به حال لنز را باز نکرده ام که بخواد سنسور کثیف بشه ... از اول هم این لکه ها نبودن بعدا بوجود آمدن... البته هنوز لنز را عوض نکردم که ببینم لکه روی لنز هست یا روی سنسور ولی لنز را خیلی تمیز کردم .. با پد مخصوص....با اسپری و .... اما هیچ تغییری در لکه ها بوجود نیومد .... راستش اعتماد ندارم به تعمیر کارها ...چون یکی از دوستام دوربینش را برای تعمییر داد به نمایندگی کانن و بعد از2 ماه امروز و فردا کردن وقتی دوربین را تحویل گرفت یه مشکل دیگه برای دوربین بوجود آمده بود که اون هم اینقدر سر این قضیه دلخور بود که دیگه بی خیال اون دوربین شد ... در نتیجه ترجیح میدم با این مشکل کنار بیام و زیاد وسواس به خرج ندم ...تا اینکه ندوم چه بلایی بر سر دوربینم میاد تو تعمیر گاه !!!!
سلام
رفتار نویزی این دوربین در ایزو 1600 نسبت به 40d چگونه است ؟
محمدهادی نوری
سلام دوستان
کیفیت عکسهای دوربینم دیگه مثل اولش نیست!
کسی از دوستان میدونه مشکل از چی میتونه باشه و چیکارش میشه کرد؟
آیا مطمئن هستید که مشکل از دوربین شماست ؟
در برخی از موارد مشکلات لنز خصوصا در موتور فوکوس و انحراف باعث تاری عکس میشه
همچنین نفوذ گرد غبار بر روی سنسور نیز باعث خلل در کیفیت تصویر و ایجاد لکه های نا خواسته میکنه
عمر شاتر نیز تضمینیست از سوی سازنده فرض مثال به شما میگه 100 هزار شات ممکنه خیلی بیشتر هم کار کنه
اما دیگه ضمانتی نداره اگر مشکل از اون هم باشه که بعید میدونم قابل تعمیر و حتی تعویضه
در مجموع به نظر میاد دوربین شما مشکل بزرگی نداره و برای رفع این نگرانی ها یک تماس با تعمیرگاه بگیرید
مشکل رو بفرمایید تا سر یک فرصت دوربین معزز رو تحویلشون بدید
نمونه عکس بزارید لنز آسیب ندیده؟ با لنز دیگر تست کردید؟
دوستان ممنون از راهنماییتون
اینم نمونه عکسها البته این برای زمانی هستش که کیفیتش خوب بود از الانش فعلن عکسی ندارم ولی خوب دیگه به این خوبی که میبینید نمیندازه چه از دور چه از نزدیک
حالا چه طور میشه سنسور رو پاک کرد؟