از صفحه اول شروع کنيد جواب همه سؤالات رو ميگيريد.
از صفحه اول شروع کنيد جواب همه سؤالات رو ميگيريد.
Karl Lagerfeld: 'What i like about photographs is that they capture a moment that's gone forever
حمید رضا مرادی
G12
.
یعنی اگه بخواهیم پوستری فراتر از یک متر داشته باشیم دیگه این کیفیت کارآیی نداره و باید دوربین های قوی تر گرفت درسته؟
چند نمونه دوربین قوی میشه نام ببرید
سلام
دوست گرامی
توجه کنید که در قطعهای بزرگ شاید نیازی به DPI آنچنان بالا نباشد! (بسته به نوع چاپ متفاوت است). اگر مورد استفاده خود را بفرمایید، بهتر میتوان راهنمایی کرد. منظورم نوع مدیا و چاپ مورد نظرتان است، چاپ افست است؟ چاپ بنر؟ یا چاپ لارج فرمت روی کاغذ مخصوص عکس؟
================================================== ====
ادامه این بحث هم جایش در این تاپیک نیست! لطفاً به محل مناسبش منتقل شود. سپاس
.
سلام دوستان گرامی کار اصلی من چاپ دیجیتال large formatهستش و معمولا چاپهائی رو که انجام میدیم حداقل 2 یا 3 متر طول و عرض دارند که تو این ساز معمولا حد اکثر نیاز به dpi 72 هستش پس عکسهایی که با این قبیل دوربینها گرفته میشود هنگام بزرگ کردن اصلا مشکل خاصی ندارند . مثلا من عکس 6 مگاپیکسلی از یه دوربین فیزوان رو چاپ کردم اینقدر با کیفیت شد که دیدنش واقعا لذت بخش بود.هرچند که ناگفته نباشد که 6 مگاپیکسل فیزوان کجا و این مگاپیکسلهای دوربینهای معمولی کجا. ولی در کل خوب در میاد.
سلام:
آپدیت جالبیست :)
Canon EOS 5D Mark II: Statement on Firmware Development
کد:http://www.dpreview.com/news/0910/09102003eos5dfirmware.asp
اگر جنبه حقیقی آن بیشتر از یک شایعه باشدCanon today announces that it is currently developing a firmware update to the EOS 5D Mark II to enable the recording of high definition 1080p video at 24 and 25fps. The decision to develop new firmware to support these features has been taken following feedback received from cinematographers and photographers