صفحه 37 از 38 نخستنخست ... 27 33 34 35 36 37 38 آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 361 تا 370 , از مجموع 373
Like Tree483تشکر

موضوع: Canon PowerShot SX10 IS

كاربر همراه Kavian آواتار ها
    تشکر کرده
    80

پیش فرض SX10

نقل قول نوشته اصلی توسط mahdi_911turbo نمایش پست ها
    این حالتی که شما میگین فقط برای مشخص کردن نقطه فوکوسه. برای نورسنجی نقطه ای دوربین فقط از مرکز تصویر استفاده می کنه.
    یه راه نسبتاً ساده اینه که :
    دوربین را روی مود M تنظیم کنید. دیافراگم را مشخص کنید و سرعت شاتر رو طوری تنظیم کنید تا نور قسمت تاریک ایده آل شود و دیتیل داشته باشید.
    بعد چند استاپ سرعت شاتر را بالا ببرید تا قسمت پر نور یا روشن به نور ایده آل برسد. سعی کنید از سه پایه هم استفاده کنید
    حالا دو شات دارید با دو نورسنجی مختلف. فقط دیافراگم نباید در این دو عکس متفاوت باشد و فقط باید با سرعت شاتر میزان نور را تنظیم کنید

سلام دوست من
    با تشكر از پاسخ شما
    بله منظور همان نور نقطه اي بود كه با آن روش هم ظاهرا مي شود اما ممكن است كادر كمي جابجا شود كه با نرم افزارهاي مربوطه احتمالا مي توان هر دو شات را تراز كرد .. ولي در كل فكر مي كنم همان روش سرعت شاتر بهترين باشد ..
    با احترام
    كاويان
    Mehdi Rojaie تشکر می‌کند.

كاربر جديد saeedasack آواتار ها
    تشکر کرده
    72

نقل قول نوشته اصلی توسط Kavian نمایش پست ها
    سلام دوستان
    در اين دوربين اگر بخواهيم با 2 شات در يك زاويه ديد و بدون تغيير دوربين، دو نورسنجي متفاوت از دو قسمت مختلف كادر داشته باشيم، بايد نورسنجي را روي Flexi Zone قرار دهيم؟ و مكان نور نقطه اي را تغيير دهيم؟؟؟
    با تشكر
    اگه منظور شما رو درست متوجه شده باشم :
    ابتدا ولوم دیالر رو روی حالت p تنظیم کنید
    با کمک دکمه set به سومین گزینه bkt-off بروید و گزینه AEB رو انتخاب کنید
    سپس دکمه Disp رو فشار داده و میزان اختلاف نوردهی رو با هر استاپی که می خواهید تنظیم نمایید
    زمانی که دکمه شاتر رو فشار می دهید و نگاه می دارید سه عکس با نوردهی های متفاوت بر می دارد
    که البته برای ساختن تصاویر HDR مناسب می باشد

موفق باشید
    Kavian تشکر می‌کند.
    برای مبارزه با تاریکی شمشیر نمی کشم ، چراغ می افروزم.
    زرتشت

تشکر کرده
    80

پیش فرض Nissin Fash

سلام دوستان
    كسي از فلاش هاي Nissin روي SX10 استفاده كرده تا نتيجه را به ما هم بگويد؟؟
    ظاهرا بدليل عدم استاندارد بودن اين نوع فلاش ها و تغييرات ناگهاني ولتاژ در دراز مدت (بالاي 56 ماه) امكان آسيب زدن جدي به دوربين وجود دارد! البته اين نتيجه تحقيقات من در سايت ها و فروشندگان (آشنا) مي باشد و جملگي بر اين نظرند كه از Speedlight استفاده شود به مراتب بهتر است! اما نكته اين است كه كسي دوربين نمي خرد كه معادل همان هزينه كند براي يك فلاش!!! چه خوب بود شركت canon فكري براي اين مشكل مي كرد (شايد هم كرده) و براي دوربين هاي اين تيپي با اين رنج قيمت فلاش هاي استاندارد مخصوصي توليد مي كرد كه قيمت مناسبي هم داشته باشد ...
    با احترام
    كاويان
    NetNegar تشکر می‌کند.

تشکر کرده
    80

نقل قول نوشته اصلی توسط artara74 نمایش پست ها
    من قبل از اينكه اين عكسارو ببينم 20X‌زوم در مغزم نمي گنجيد:

---
    يك عدد Noise Reduction خيلي توپ داره

---

سلام دوست من
    ممكنه بفرمائيد Noise Reduction اين دوربين كجاست؟!!
    ما كه چيزي نديديم! با توجه به اين نكته كه در اين دوربين ISO 200 به بالا كاربرد ندارد اگر حرف شما درست باشد اين مورد خيلي بكار مي آيد ..
    با تشكر
    NetNegar تشکر می‌کند.

كاربر همراه Mohamad_Ali آواتار ها
    تشکر کرده
    5251

دقیقا!
    بنده هم موقعی که این دوربین را داشتم نویزش مرگبار بود! نویز ریداکشن هم ندیدم توش!
    NetNegar تشکر می‌کند.
    Nikon D90 l 18-105 l 105f2.8 l 50 f1.8D l SB700

تشکر کرده
    80

نقل قول نوشته اصلی توسط Kaveh Ghobadi نمایش پست ها
    کاویان جان کاری به خرید و دوربین و ... ندارم.
    هنوز نمونه های تقلبی از ترنسند در بازار ایراد دیده نشده است.
    ترنسند یکی از بهترین تولید کنندگان حال حاضر هستند.

سلام كاوه جان
    اينك شايد حدود 1 سال و اندي از تاريخ ارسال پست شما مي گذرد .. بد نيست اين بحث مجددا باز شود تا بلكه نتيجه صحبت هاي آن موقع مشخص شود ...
    در آن تاريخ من يك رم توشيبا 8 گيگ سرعت بالا اورجينال خريدم و دوستان متاسفانه بنده را متهم به ندانم كاري و گران خريدن نمودند .. با اينكه بسيار سعي كردم دوستان را مجاب كنم اما با اين پست شما بحث تقريبا به نفع دوستان خاتمه يافت .. اينك پس از گذشت يكسال و اندي بسيار مايلم نتيجه استفاده از رم هاي مختلف را هم از جانب تجربه شما و خودم و ساير دوستان بدانم .. در اين مدت بنده هيچ مشكلي با عكس ها و فيلم هايم نداشتم .. به همين دليل از اين نوع براي دوستانم بسيار پيشنهاد دادم كه خريدند و استفاده كردند و راضي بودند تا اينكه 6 ماه پيش اين رم ديگر در بازار مشاهده نشد و بجاي آن توشيبا شيري رنگ (سفيد) عرضه شد و فروشندگان مصر بودند كه اين رم بهتر است هرچند كه بنده قبول ندارم! به هر حال مي خواهم بدانم نظر شما در اين مدت چيست؟ آيا كسي با ترسند مشكلي نداشته كه شما بشناسيد؟؟ آيا هنوز هم اين برند را برتر از آن نوع توشيبا مي دانيد؟ به هرحال باز شدن مجدد اين بحث كمك و راهنماي بسيار خوبي است براي دوستاني كه تمايل به خريد رم هاي سرعت بالا دارند ...
    با احترام
    كاويان
    NetNegar تشکر می‌کند.

كاربر جديد
    تشکر کرده
    11

نقل قول نوشته اصلی توسط saeedasack نمایش پست ها
    سلام

1- ابتدا در کارت حافظه فایلی به نام ver.req یا vers.req ایجاد نمایید به یاد داشته باشید که در قسمت اصلی کارت حافظه این فایل را ایجاد کنید و نه در یک فولدر . برای ایجاد آن در cmdویندوز وارد یک درایو بشید و سپس دستور echo. > ver.req را تایپ نموده و کلید اینتر را فشار دهید فایل مورد نظر در همان درایو ایجاد می گردد و اون رو به کارت انتقال دهید این کار رو با یک کارت ریدر انجام دهید و نه توسط خود دوربین.

2- سپس دوربین رو در حالت نمایش عکس رو شن کنید و ابتدا کلید setرا نگاه داشته و سپس کلیدdisp را فشار دهید بر روی lcd شماره firmware دوربین نمایش داده می شود

3-بعد به آدرس زیر بشید و فایل هم نام firmwareخود را دانلود کنید.

4-فایل مربوطه را اکسترک کرده و به مموری کارت منتقل کنید

5--مموری کارت را در دوربین قرار داده و سپس دوربین را در حالت نمایش عکس روشن کنید

6-وارد منو شده و در قسمت firmware update دکمهset را فشار دهید و و زمانی که سوالی از شما پرسیده می شود okرا فشار دهید.

7--خواهید دید دکمه printچشمک می زند و پس از مدتی دوربین مجدداً راه اندازی شده و شما می توانید از امکانات آن استفاده کنید

لازم به ذکر است هر زمان که خواستید با حذف فولدری که در مموری کارت کپی کردید می توانید به حالت اصلی برگردید.

در پناه اهورا مزدا

قبلا پيشاپيش معذرت خواهي ميكنم واسه بيرون كشيدن يك كامنت كاملا خاك خورده
    من الان اينجا رو ديدم و با اينكه يك دو سالي هست دوربينو دارم واسه استفاده از فرمت RAW به سرم زد كه هكش كنم. همه كارا رو انجام دادم ولي اون گزينه Firmware Update رو توي منوي دوربين پيدا نكردم. ميشه دوستان بگن دقيقا توي كدوم منوي دوربين هست؟؟؟

كاربر همراه drfarahnak آواتار ها
    تشکر کرده
    344

سلام دوست عزیز. من فلاش NISSIN DI466 رو دارم البته دوربین SX1. فقط در مدهای مانوال جالب جواب میده و در مدهای اتوماتیک خیلی افتضاح هستش. نهایتا مجبور شدم که یک فلاش 430exII به دارایی هام اضافه کنم.

كاربر جديد
    تشکر کرده
    10

نقل قول نوشته اصلی توسط DGH-s5 نمایش پست ها
    سلام دوستان من یه مشکل حین فیلم برداری دارم،در حال فیلم برداری حی تصویر تار میشه درست میشه حتی موقعی که ثابته رم من
    toshiba 16g sdhc
    وقتی سوژه به دوربین نزدیک میشه یا از اون دور میشه یک مدت زمانی واسه تطبیق فاصلهکانونی لازمه که تو این دوربین متاسفانه زیاده
    حتی المکان از سوژه هایی که کمتر حرکت عمقی در تصویر دارن فیلم بگیرین

كاربر همراه drfarahnak آواتار ها
    تشکر کرده
    344

نقل قول نوشته اصلی توسط arash2030 نمایش پست ها
    وقتی سوژه به دوربین نزدیک میشه یا از اون دور میشه یک مدت زمانی واسه تطبیق فاصلهکانونی لازمه که تو این دوربین متاسفانه زیاده
    حتی المکان از سوژه هایی که کمتر حرکت عمقی در تصویر دارن فیلم بگیرین
    از اونجایی که این دوربین در حین فیلم برداری مدام در حال فوکوس هستش با کوچکترین تغییر در نور محیط یا حرکت شی در محیط دوربین شروع به فوکوس مجدد میکنه. برای جلوگیری از این اتفاق ناگوار کافیه که manual focus را فعال کنید و دیگر این مشکل به وجود نمیاد و این مسئله ربطی به رم نداره.
    موفق باشید

صفحه 37 از 38 نخستنخست ... 27 33 34 35 36 37 38 آخرینآخرین