اگه منظور شما رو درست متوجه شده باشم :
ابتدا ولوم دیالر رو روی حالت p تنظیم کنید
با کمک دکمه set به سومین گزینه bkt-off بروید و گزینه AEB رو انتخاب کنید
سپس دکمه Disp رو فشار داده و میزان اختلاف نوردهی رو با هر استاپی که می خواهید تنظیم نمایید
زمانی که دکمه شاتر رو فشار می دهید و نگاه می دارید سه عکس با نوردهی های متفاوت بر می دارد
که البته برای ساختن تصاویر HDR مناسب می باشد
موفق باشید
برای مبارزه با تاریکی شمشیر نمی کشم ، چراغ می افروزم.
زرتشت
سلام دوستان
كسي از فلاش هاي Nissin روي SX10 استفاده كرده تا نتيجه را به ما هم بگويد؟؟
ظاهرا بدليل عدم استاندارد بودن اين نوع فلاش ها و تغييرات ناگهاني ولتاژ در دراز مدت (بالاي 56 ماه) امكان آسيب زدن جدي به دوربين وجود دارد! البته اين نتيجه تحقيقات من در سايت ها و فروشندگان (آشنا) مي باشد و جملگي بر اين نظرند كه از Speedlight استفاده شود به مراتب بهتر است! اما نكته اين است كه كسي دوربين نمي خرد كه معادل همان هزينه كند براي يك فلاش!!! چه خوب بود شركت canon فكري براي اين مشكل مي كرد (شايد هم كرده) و براي دوربين هاي اين تيپي با اين رنج قيمت فلاش هاي استاندارد مخصوصي توليد مي كرد كه قيمت مناسبي هم داشته باشد ...
با احترام
كاويان
دقیقا!
بنده هم موقعی که این دوربین را داشتم نویزش مرگبار بود! نویز ریداکشن هم ندیدم توش!
Nikon D90 l 18-105 l 105f2.8 l 50 f1.8D l SB700
سلام كاوه جان
اينك شايد حدود 1 سال و اندي از تاريخ ارسال پست شما مي گذرد .. بد نيست اين بحث مجددا باز شود تا بلكه نتيجه صحبت هاي آن موقع مشخص شود ...
در آن تاريخ من يك رم توشيبا 8 گيگ سرعت بالا اورجينال خريدم و دوستان متاسفانه بنده را متهم به ندانم كاري و گران خريدن نمودند .. با اينكه بسيار سعي كردم دوستان را مجاب كنم اما با اين پست شما بحث تقريبا به نفع دوستان خاتمه يافت .. اينك پس از گذشت يكسال و اندي بسيار مايلم نتيجه استفاده از رم هاي مختلف را هم از جانب تجربه شما و خودم و ساير دوستان بدانم .. در اين مدت بنده هيچ مشكلي با عكس ها و فيلم هايم نداشتم .. به همين دليل از اين نوع براي دوستانم بسيار پيشنهاد دادم كه خريدند و استفاده كردند و راضي بودند تا اينكه 6 ماه پيش اين رم ديگر در بازار مشاهده نشد و بجاي آن توشيبا شيري رنگ (سفيد) عرضه شد و فروشندگان مصر بودند كه اين رم بهتر است هرچند كه بنده قبول ندارم! به هر حال مي خواهم بدانم نظر شما در اين مدت چيست؟ آيا كسي با ترسند مشكلي نداشته كه شما بشناسيد؟؟ آيا هنوز هم اين برند را برتر از آن نوع توشيبا مي دانيد؟ به هرحال باز شدن مجدد اين بحث كمك و راهنماي بسيار خوبي است براي دوستاني كه تمايل به خريد رم هاي سرعت بالا دارند ...
با احترام
كاويان
قبلا پيشاپيش معذرت خواهي ميكنم واسه بيرون كشيدن يك كامنت كاملا خاك خورده
من الان اينجا رو ديدم و با اينكه يك دو سالي هست دوربينو دارم واسه استفاده از فرمت RAW به سرم زد كه هكش كنم. همه كارا رو انجام دادم ولي اون گزينه Firmware Update رو توي منوي دوربين پيدا نكردم. ميشه دوستان بگن دقيقا توي كدوم منوي دوربين هست؟؟؟
سلام دوست عزیز. من فلاش NISSIN DI466 رو دارم البته دوربین SX1. فقط در مدهای مانوال جالب جواب میده و در مدهای اتوماتیک خیلی افتضاح هستش. نهایتا مجبور شدم که یک فلاش 430exII به دارایی هام اضافه کنم.
از اونجایی که این دوربین در حین فیلم برداری مدام در حال فوکوس هستش با کوچکترین تغییر در نور محیط یا حرکت شی در محیط دوربین شروع به فوکوس مجدد میکنه. برای جلوگیری از این اتفاق ناگوار کافیه که manual focus را فعال کنید و دیگر این مشکل به وجود نمیاد و این مسئله ربطی به رم نداره.
موفق باشید