سلام دوستان
تعداد شات زده شده در اين دوربين را چگونه مي توان فهميد؟
سلام دوستان
تعداد شات زده شده در اين دوربين را چگونه مي توان فهميد؟
این دوربین ها که شاتر مکانیکی ندارند , که طول عمر داشته باشند
حمید رضا مرادی
G12
سلام دوستان من یه مشکل حین فیلم برداری دارم،در حال فیلم برداری حی تصویر تار میشه درست میشه حتی موقعی که ثابته رم من
toshiba 16g sdhc
بخاطر فوکوس اتوماتیکه.اول فوکوس رو در حالت دستی بگذارید بعد شروع به فیلم برداری کنید.
الهی،به بهشت وحور چه نازم؛مرا دیده ای ده که از هر نظر بهشتی سازم
سلام دوستان
لحاظ كردن عمق ميدان با دوربين هاي SLR - Like مثل SX10 فقط با زوم كردن روي سوژه و ديافراگم باز و فوكوس نقطه اي روي سوژه امكان پذير است آنهم فقط به شرطي كه سوژه حداقل 1 متر با بك گراند فاصله داشته باشد .. اين نتيجه تجربه من در كار با اين دوربين است .. حال سوالم از دوستان اين است كه اين شرايط براي SLR هم بايد رعايت شود يا نيازي به فاصله سوژه با بك گراند نيست؟!!
از شراكت دوستان در بحث پيشاپيش متشكرم
سلام
عزیز برادر چون باید در پوش را به بند آویزان کنی نه به لنز بنده های خدا جا برای این کار گزاشتن
باسلام خدمت دوستان عزيز
پيشاپيش ازاينكه سوالم رادراين تاپيك قراردادم پوزش مي طلبم
عكسهاي دوربين SX10بعدازكپي روي سيستم كامپيوتر داراي فرمت bmp ميباشند ودرضمن عكسهاي فوق رانميتوان درفتوشاپCS3 بازنمود
تاآنجاييكه اطلاع دارم فرمت عكسهاي دوربين SX10 مي بايست Jpeg باشد
لطفا راهنمايي كنيد
باتشكر
سلام دوستان
در اين دوربين اگر بخواهيم با 2 شات در يك زاويه ديد و بدون تغيير دوربين، دو نورسنجي متفاوت از دو قسمت مختلف كادر داشته باشيم، بايد نورسنجي را روي Flexi Zone قرار دهيم؟ و مكان نور نقطه اي را تغيير دهيم؟؟؟
با تشكر
این حالتی که شما میگین فقط برای مشخص کردن نقطه فوکوسه. برای نورسنجی نقطه ای دوربین فقط از مرکز تصویر استفاده می کنه.
یه راه نسبتاً ساده اینه که :
دوربین را روی مود M تنظیم کنید. دیافراگم را مشخص کنید و سرعت شاتر رو طوری تنظیم کنید تا نور قسمت تاریک ایده آل شود و دیتیل داشته باشید.
بعد چند استاپ سرعت شاتر را بالا ببرید تا قسمت پر نور یا روشن به نور ایده آل برسد. سعی کنید از سه پایه هم استفاده کنید
حالا دو شات دارید با دو نورسنجی مختلف. فقط دیافراگم نباید در این دو عکس متفاوت باشد و فقط باید با سرعت شاتر میزان نور را تنظیم کنید
مهدی روجایی