نقل قول:
من که نگفتم نباید با ایزو 800 عکس بگیرید !!!
جواب: من هم چنین چیزی نگفتم شما فرمودید بیخیال ایزو 800 به بالا.
نقل قول:
اول اینکه نرم افزارهای نویز ریداکشن این نویز ها رو هم میتونن رفع کنند
جواب: نرم افزار های نویز ریداکشن تاثیر چندانی روی هات پیکسل ندارن و برای رفعشون باید از نرم افزارهای مخصوص مانند : hotpixelremover و ................... استفاده کرد.
نقل قول:
دوم اینکه نویز ریداکشن خود دوربین هم میتونه تا حدودی این مساله رو حل کنه
جواب : در مورد دوربین های دیگر ممکنه , اما این دوربین حتی با نویز ریداکشن هم هات پیکسل داره ( عکسهایی که گذاشتم با نویز ریداکشن بود)
نقل قول:
سوم اینکه جدا" شما به خاطر نویز کمتر ، میخواهید اس ال آر بگیرید ؟
اگر اینطوره اینو بگم (نتیجه ای تقریبی که بهش رسیدم) ، در بد ترین حالت نویز یک کامپکت مثلا اس ایکس 100 کانن با نویز یک اس ال آر مثل دی500 کانن 4 برابر تفاوت داره و این مقدار در شرایط معمولی تا 8 برابر هم فرق میکنه (یعنی نویز اس ال آر خیلی کمتره)
جواب:منظورتون رو متوجه نشدم اما این که مسلمه نویز اس ال آر خیلی کمتره.
نقل قول:
چهارم اینکه شما به این عکسها توجه کنید :
میتونید حدس بزنید با چه ایزو هایی گرفته شده اند ؟ (با نیکون دی 90)
بدون هیچ نویز ریداکشنی
بنظر شما نویز ایزو 6400 و 3200 کمتز از نویز ایزو 1600 بنظر نمیرسه ؟ اما مساله اینجاست :چرا ؟
جوابه چرا رو من نباید بگم شما باید بگید که دی 90 دارید .در ضمن اینجا بحث در مورد 500D هستش.
نقل قول:
حالا با این اوصاف سوال من از شما اینه :
مگه شما همیشه از کراپ 100% عکسهاتون استفاده میکنید ؟
جواب: خیر - من دوست دارم عکسمو در اندازه کامل هم ببینم - در یک عکس ماکرو( مثلا از یک زنبور ) به نظرتون جزیات در 15 مگاپیکسل بیشتر مشخصه یا در 1 یا 2 مگاپیکسل؟
نقل قول:
در این شرایط 2 راه حل وجود داره
1- افزایش نور محیط عکاسی (به هر نحو مثل استفاده از فلاش)
2- بالا بردن ایزو
نقل قول:
حالا مشکل کجاست ؟
دوربین شما که بحمدالله ایزو 12800 هم داره !
مشکل اینجاست که این دوربین از ایزو 1600 تا 12800 هات پیکسل داره!!!
نقل قول:
پس اینهمه بحث سر چیه ؟
اون عکسهایی که گذاشتین برای چی بود ؟ !!!!!!!!
:eek:پس بهتره دیگه بحث رو ادامه ندم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! چون شما هنوز مشکل اون عکسها رو متوجه نشدید.
500D مشکل هات پیکسل داره البته از نظر من , گر چه با نرم افزار این مشکل قابله حله. من یا باید با این مشکل کنار بیام یا باید تغییر انتخاب بدم :(